Şimdi Ara

Beşiktaş 17/18 Formalarımız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu yıldızları armanın üzerine dümdüz konumlandırmak bu kadar mı zor. Ne arkadaş öyle piramit gibi tepeye doğru sıralama. Allah aşkı için hangi zihniyetin zekası ile yola çıkılıp beğeniliyor bu saçmalık. Dümdüz konumlandırın, dümdüz kardeşim, hem daha karakterli durur hem de arma nın çizgileri özelliğini kaybetmez. Biri bunu tasarlayan geri zekalıya anlatsın gözünü seveyim.
  • Nerdesin ey puma!!!

Sinirimden adidas ürünü bile almıcam.

Ağız tadıyla 3 yıldızlı forma alamadık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz forma gayet guzel olmus.Digerleri tam olarak gozukmuyor.3.Yildiz da cok kotu durmuyor Galatasaray'in 4 yildizli formasi kadar goze carpmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skandal!

• cubuklunun arkasi da duz siyah veya beyazdir
  • Formalar beklentinin altinda kaldi. Beyaz forma harici çöp resmen. Siyah deplasman formasinin olmamasi benim gibi siyah forma severleri uzdu. Acayip gri tarzi bi forma koymuslar.

• En alınabiliri çubuklu olmasına rağmen o bile fiyasko. En son adam akıllı 14-15 siyah 15-16 çubuklu görebildik. Diğer bütün formalar çöp oğlu çöp bu fotodakiler da keza.
  • Boşa tanıtmasınlar formaları olmaz bu yıldızla

• Formaları beğenmedim ama hepsinden birer tane alıcam.

• Çok fazla yerden yere vurmaya gerek yok hatta bazı yerlerde 2003den beri güzel forma giymedim falan yazmışlar.. Kac sezondur mükemmel formalarla oynuyoruz kim ne derse desin ozellikle 3 yıldır gerçekten harikaydi formalar. Bu sene beyaz da gayet güzel ve sade duruyor diğer ikisi kapalı şekilde tam anlaşılmıyor ama çubuklunun vodafoneu beyaz olmalıydı sanırım Vodafone kırmızı istiyor.. Bi tamamen görelim yorum yaparız

Yıldız konumuna bi sey diyemicem dilimizde tüy bitti önceden hazırlandı herhalde bilmiyorum yan yana koyacaksın dümdüz bak nasıl efsane ötesi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

Beyaz forma gayet guzel olmus.Digerleri tam olarak gozukmuyor.3.Yildiz da cok kotu durmuyor Galatasaray'in 4 yildizli formasi kadar goze carpmiyor.

4 yıldız olduğu içindir hocam

• Arkadaşlar öyle çöp leş meş yazarken dikkat edin almıyosan zorlayan yok herşeyden önce Türk bayrağı ve armamız var o formada öyle kelimeler kullanmayın geçen sene ben hiç beğenmemiştim ama bu sene çok güzel olmuş üçüde bence hele bi durun lansmandan sonra karar verirsiniz
  • Boyle uydurmasyon is yapacak olduktan sonra.... Alirim 1 yildiz, dikerim 2016-2017 formasina kendim... oldu bitti.

Hem nereye nasil istersem oyle koyarim 3.yildizi
  • Yıldız konusunu ısrarla anlamak istemeyenler var. Kırk kere açıklanmasına rağmen sırf sallamak için bahane arıyorlar. Tamam formanın tasarımını eleştir de yıldızların nesini eleştiriyorsun? Mecburiyetten oldu işte bir sonraki sezona düzelecek.
  • Pepe gelirse forma alıcam ya da kurban kescem diyen bir arkadaş vardı nerde o

• Yıldızlar bildiğin emanet gibi duruyor bari formaları daha önceden tasarlamasalardı.
  • Hani yıldız bizim için değerli değildi? Niye çıldırdık bu kadar???

• Formalar bence güzel yıldız konusuna bu sezon için yapacak bişey yok idare edilebilir. Fiyat konusunda almak isteyenler için bilgi olsun fiyat 169 tl ama adidas sitesine ilk defa üye olanlar için %15 indirim var. Ayrıca vodafone karakartal üyelerine salı günleri %20 indirim oluyor (175 tl alt sınır var)

• Rezalet tek kelime başka bir şey demiyorum. Acilen Adidas ile sözleşme feshedilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civil wrongs

Hani yıldız bizim için değerli değildi? Niye çıldırdık bu kadar???

Yıldızı arma üzerine konumlandırmak önemli, Böyle bir konumlandırma yıldızları gereksiz yere arma dan daha fazla ön plana çıkmasına sebep oluyor. Armanın şekli cemali gidiyor. Bizim için armanın üzerinde ki değil içinde ki yıldız önemli, her kim tasarlamış ise bunu düşünmemiş bile.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.