Şimdi Ara

Beşiktaş 17/18 Formalarımız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sanki 2 yıldızlı forma 3 yıldızlı yapılmış gibi duruyor

Zaten öyle kardeşim kırk kere yazıldı. Formalar biz şampiyonluğu garantilemeden önce basılmaya başlandığı için 2 yıldızlı olarak basıldı 3. yıldız sonradan eklendi. Tıpkı Gs'nin 4.yıldızı gibi önümüzdeki sezon düzelecek yıldızlar.
  • Yorumlar aşırı kötümser. gri forma dışında fena değil bence. Ayrıca son kararı yakından bakınca vermekte fayda var. ben şahsen beyaz formadan alıcam gibi. Ama çubukluya da bakmak lazım.
  • Forma tanıtım şekli kulübe hiç yakışmadı. Yıl olmuş 2017 bizim kulüp twitter'dan bu iç saha formamız, bu da dış saha formamız diye forma resmi koyuyor. İğrenç iğrenç.
  • Formalar gayet güzel forma numaraları belli olunca bir 3 numaralı pepe (3. yıldıza da gönderme olur) forması şart. Sezon içinde 2. sezon sonu şampiyonlukta da 3. formayı alırım.Geçen sezon sonunda 15. şampiyonluğa ithafen 15 o. özyakup forması almıştım. Yıllar sonra hatırlanacak şekilde oluyor böyle olunca.
  • Formalar o kadar kotu degil abartmayin yahu almiycam ne demek ? Yani normalde alicak olup durumu olupta almayanlar Dugun icin takim elbise bakmiyosun Besiktas formasi bu.

Ben en cok beyazi begendim ya onu ya as formayi alicam. Yilda 1-2 kere tr ye gelebiliyorum denk geldi iyi oldu cuma gelcez hem hatuna hem kendime alcam 3 yildizli formayla bi gezeyim Bukres sokaklarinda, ise gideyim, dernegimizde mac izlerken giyeyim cok sukur.
  • v yakadan başka birşey bildikleri yok bunlarin galiba tasarım zaten leş, yıldızların konumu eski formaya sonradan yıldız eklemiş modunda
  • Çubuklu formaya ne yaparsan yap her türlü güzel olur zaten. Ama diğerleri ne arkadaş. Kim tasarlıyor bunları kim beğeniyor? Yazıklar olsun.
  • Kimse sormamış; 3. yıldız neden yukarıda?

Beşiktaş'ın klasik forması beyaz forma siyah şort. Neden çubuklu yapıyorlar pek anlayamıyorum. Zaten çubuklu da iğrenç olmuş. Gri yine idare eder. Beyaz güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ontheroute66 -- 11 Temmuz 2017; 13:45:58 >
  • bence tasarı da birşey yokta yıldızın yer kotu.Aynısı bizimde oldu tam 4. yıldızı taktık millet forma alıcak les gibi koydular üste birini.
  • Begenmedim. Kirmizi forma bekliyodum ayrıca. Gecen senenin kirmizi formasina 3. Yildizi bastirir devam ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Eğer öyleyse durum daha da vahim.Yani demek ki kimse Beşiktaş'ın şampiyon olmasına çok inanmamış sezon başında.Hadi bu kısmı geçtim ya 3 tane yıldızı bir formaya bastırmak ne kadar zor olabilir ki 2 ay süreleri vardı.Bence bu tamamen saçmalık.Herkeste bir heyecan vardı yeni formalar çıksın alalım diyorduk ama şimdi herkes bu saçma tasarımlara para vermek istemiyor.Olan Beşiktaş'a oluyor yoksa umurumda değil 300 bin satacaksa 200 bin satacak halbuki tasarım o kadar iyi olacak ki 400 bin satacak
  • bu sene herkesin forması çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaz ve cubuklu formayı beğenmeyen taş olur
    muhteşem bir iş çıkarmış adidas
    yumuşak renkler ve kaliteli iş
  • İnanmakla bir alakası yok. Şöyle düşün bir de, 3 yıldızı bastırıp şampiyon olamasaydık? Sonuçta garantisi yok bu işin. Zamanında Juventus 3.yıldızı aldığında da üste basılmıştı ilk yıl, Bayern 4.yıldızı aldığında o da üstteydi, Galatasaray'ın 4.yıldızı da öyleydi. Yani bu durumlarda kulüplerin bir kabahatleri yok.
  • Neden adam akıllı tanıtım yapılmadı da twitterdan paylaştılar sadece anlamadım, ya da ben mi kaçırdım.

Geçir Pepe Adriano Quaresmanın üstüne formayı yap reklamını bu ne böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elin oğlu -- 11 Temmuz 2017; 15:4:51 >
  • Formalar ayrı rezalet. Tanıtım ayrı rezalet.

Yeni formalar konusunda ancak bu kadar saçmalanırdı. Saolsun adidas ve bjk yönetimi el birliğiyle içine ettiler.

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Tamam ben zaten 3. yıldızı eylül ayında bassınlar demiyorum zaten şimdi sen diyorsun ya eylülde ekimde basıldı bu formalar sonradan 1 yıldız eklendi.İşte ben de diyorum hiç yıldız bastırmazsın nasıl sonradan 1 yıldızı ekliyorsan şampiyon olduktan sonra 2-3 ayda yetiştiriyorsan 3 yıldızı eklersin.Yani basit bir vizyonla bu iş çok rahat çözülürdü.Başkalarının yaptığı yanlış bu durumu haklı çıkarmaz bu arada
  • İşte olmuyor demek ki Juve'nin, Bayern'in yapamadığı yerde Beşiktaş'a vizyonsuz demek saçmalık. Belki de üretici firma izin vermiyor, belki anlaşmada bu tür kurallar var, işin o kısmını bilmiyoruz. Bilmediğimiz bir konu üzerinden de kulübe atıp tutmak saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senjougahara Hitagi

Formalar ayrı rezalet. Tanıtım ayrı rezalet.

Yeni formalar konusunda ancak bu kadar saçmalanırdı. Saolsun adidas ve bjk yönetimi el birliğiyle içine ettiler.

sence bu nasıl

Beşiktaş 17/18 Formalarımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 11 Temmuz 2017; 19:34:55 >
  • yeni sezon forma fiyatları ne kadar olur acaba fiyatı ?? beyazı alacağım ben.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.