Şimdi Ara

Beşiktaş 17/18 Formalarımız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 sezon sonunda forma kaliteli olacağına daha kötü olmuş.
  • O kadar kötü durmuyor karamsar olmayın bu kadar bir futbolcu giysin o zaman görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Rezalet tek kelime başka bir şey demiyorum. Acilen Adidas ile sözleşme feshedilmeli.

nick-post uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

Şahsen beğenmedim, bu sezon en başarılı formalar Fenerbahçe'nin gibi.

Kusura bakma şahsi fikrindir ama şu Fener'in formalarını beğenenleri bi inceletmek lazım. Hele sarı formayı beğenenleri gördükçe şaşırıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Kusura bakma şahsi fikrindir ama şu Fener'in formalarını beğenenleri bi inceletmek lazım. Hele sarı formayı beğenenleri gördükçe şaşırıyorum.

klasik tasarımları seviyorum. real madrid beyaz forması gibi olmuş bence güzel. alacalı karışık şeyler insanın gözünü yoruyor.
  • quote:

Hocam şaka değil mi bizim formalar daha kötü çünkü
  • gri uğursuz
    kırmızı olaydı 3.forma

çizgili ve beyaz asalet
  • Çakma mal satan dükkanların depolarından çekilmiş gibi.
    İnşallah doğru değildir zaten yıldız tepeye olmayacak benim bildiğim, şampiyonluk günü stada asılan böyle değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Çakma mal satan dükkanların depolarından çekilmiş gibi.
    İnşallah doğru değildir zaten yıldız tepeye olmayacak benim bildiğim, şampiyonluk günü stada asılan böyle değildi.

Kulüp arması bu şekilde olmayacak ama ilk sene böyle olmak zorunda.Çünkü formalar çok daha önceden basılmaya başlandığı için 3. yıldız sonradan ekleniyor.Önümüzdeki sezondan itibaren normale dönecek
    Beşiktaş 17/18 Formalarımız

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Öyle deme ya yeşil forma güzel bence yakından görmek lazım.

• Taarin T kullanıcısına yanıt
    Teknoloji çağında yıldıza çözüm bulamıyorlarsa bırkasınlar bu işi.
    Formalar muhtemelen Türkiye'de üretiliyor, üstelik baya geç çıkacak milyonlar satan bir takım değiliz rahatlıkla yapılır.
    Tepede yıldız çıkarsa almam şahsen.
  • quote:

Formalar muhtemelen Türkiye'de üretiliyor, üstelik baya geç çıkacak milyonlar satan bir takım değiliz rahatlıkla yapılır.

Teknolojiyle alakası yok işin.Ekim-Kasım ayı gibi yeni sezon formaları belirlendikten sonra yılın ilk aylarında üretime başlanıyor.Söylediğin gibi Türkiye'de üretiliyor olma ihtimali de çok çok düşük.Kaldıki üretim bu işin tek ayağı değil üzerine sponsorluklar vs. yapıştırılıyor,dağıtımı yapılıyor.Adidas'ın sadece Beşiktaş için çalışmadığını da varsayarsak 1 ay içerisinde bütün bu işlemlerin yapılması mümkün değil.Mümkün olsa bizden önce Bayern ve Juventus gibi takımlar için yapılırdı zaten.

Forma almak zorunlu değil bu kadar rahatsız olduysanız almazsınız olur biter.Seneye alırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Teknolojiyle alakası yok işin.Ekim-Kasım ayı gibi yeni sezon formaları belirlendikten sonra yılın ilk aylarında üretime başlanıyor.Söylediğin gibi Türkiye'de üretiliyor olma ihtimali de çok çok düşük.Kaldıki üretim bu işin tek ayağı değil üzerine sponsorluklar vs. yapıştırılıyor,dağıtımı yapılıyor.Adidas'ın sadece Beşiktaş için çalışmadığını da varsayarsak 1 ay içerisinde bütün bu işlemlerin yapılması mümkün değil.Mümkün olsa bizden önce Bayern ve Juventus gibi takımlar için yapılırdı zaten.

Forma almak zorunlu değil bu kadar rahatsız olduysanız almazsınız olur biter.Seneye alırsınız

Katılmıyorum direk teknolojiyle alakalı bence.
    Yıldız kullanmayan pek çok takım var onlarınkini basabilirler, onun dışında yeni yıldız eklenen takım da yok bu sene büyük liglerden.
    170 lira verip içime sinmeyen bişey alamam, belki sen alırsın ama gücüm yetmez benim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Katılmıyorum direk teknolojiyle alakalı bence.
    Yıldız kullanmayan pek çok takım var onlarınkini basabilirler, onun dışında yeni yıldız eklenen takım da yok bu sene büyük liglerden.
    170 lira verip içime sinmeyen bişey alamam, belki sen alırsın ama gücüm yetmez benim.

O yıldız olayının üstte olması yönetim tercihi olsa sallanır da dünya üzerindeki kimse o kadar zevksiz olamaz.Mecbur kalmasalar kabul edilmez zaten ama böyle yıldız sayısı her artan takım ilk sezon mecburen böyle kullanıyor.Bayern,Juve,Gs yakın zamandaki örnekleri.Kimse kimseye neden almıyorsun diyemez zaten 170 lira çok çok fazla bir forma için.

• quote:

Orijinalden alıntı: M1Abrams

Bunlar sanirim

Çubuklu fena değil ama Vodafone yazısının kırmızı olması çok kötü, kesinlikle çubuklu böyle olmalı.
  • İğrenç ya değişme imkanı yok mu bu formaların iptal edilsin bu nedir ya bari taraftara oylatın kardeşim biz seçelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 10 Temmuz 2017; 21:16:39 >
  • Gri iğrenç diğer ikisi normal bence.

• Beyaz yine biraz olmuş geçen seneden iyi ama diğerleri berbat.Gerçekten eleştirmek istemiyorum ama berbatlar her sene daha kötüye gidiyor bu kadar mı zor ya bir formayı tasarlamak.Ben çubukluya bayılan biriyim ama o bile berbat.Şu ya bunu her sene koy illa değiştireceksin diye bir şart yok.

Bu arada yıldızların konumu da hoş değil üçgen şeklinde değil hilal şeklinde olmalı böyle sanki 2 yıldızlı forma 3 yıldızlı yapılmış gibi duruyor.Herkes hilal şeklinde yapmışken biz neden saçma bir şekilde dizdik o yıldızları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 11 Temmuz 2017; 11:22:32 >

• pijama gibi duruyor gri. yaratıcılıktan ve görsellikten uzak olmuş yine formalar. bjk tarihinin en beğendiğim ve tek beğendiğim forması şudur heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

quote:

Orijinalden alıntı: M1Abrams

Bunlar sanirim

Çubuklu fena değil ama Vodafone yazısının kırmızı olması çok kötü, kesinlikle çubuklu böyle olmalı.

Hocam beyaz forma bu senenin forması değil. görsel resim eksik, haberin olsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.