Şimdi Ara

Beşiktaş 17/18 Formalarımız (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hd production

yeni sezon forma fiyatları ne kadar olur acaba fiyatı ?? beyazı alacağım ben.

169tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 169tl

• MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel.

Özellikle juveninkiler harika.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Forma tanıtım şekli kulübe hiç yakışmadı. Yıl olmuş 2017 bizim kulüp twitter'dan bu iç saha formamız, bu da dış saha formamız diye forma resmi koyuyor. İğrenç iğrenç.

Kardeşim bu konuyla ilgili klüpten açıllma yapıldı. Birileri Beşiktaş klübünden arıyoruz diye milleti arayıp 3 yıldızlı forma satışı yapmaya çalıştığı için, (şu anki formalarla hiç alakası olmayan formalar) önünü kesmek adına lasman günü 14.07.2017 olmasına rağmen önceden paylaştılar. iki gün sonrada futbolcuların üzerinde gördük, bu şekilde lansmanı da yapılmış oldu.

yani güvenlik amacıyla planlanandan önce yapılmış bir olay.
  • Galatasaray parcalıdır
    Fenerbahce cubukludur
    Besıktas düz beyazdır

Bunların aksını gorunce cıldırıyorum net..
  • eagle_eagle kullanıcısına yanıt
    Böyle güvenlik önlemi olmaz, dahası böyle bahane olamaz. Kulüp zaten "size forma satmak isteyenlere inanmayın" tarzı bi açıklama yapmıştı daha önce. 14 Temmuz'da yayınlamak için bi reklam filmi çekersin baktın formalar zaten sızdı mı? O zaman 14 Temmuz'da değil de 10-11 Temmuz'da yayınlarsın. Bu tür şeyleri aşmamız lazım artık. Çin'e gideceğiz, forma satacağız de sonra twitter'dan 3 tane görselle formaları açıkla hiçbir açıklaması ve bahanesi olamaz, bu konuda çok amatörüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Bir an önce bitse şu adidas ile olan anlaşma ve Puma ya geçsek keşke.

yada New Balance
  • Koyu gri formalari Atiba ve Babel'in uzerinde gordum de cok sik duruyor. O yanlarinda kirmizi serit olan gri formalar fake miymis?
  • arkadaşlar adidasın web sitesinden aldım. yeni üyeliklede %15 indirim yapıyor haberiniz olsun. Geçen senede ben öyle almıştım. 169 olan forma 143 liraya geliyor. kargo ile beraber 150.60 tl ödedim. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 24 Temmuz 2017; 17:18:46 >
  • Teşekkürler hocam.

Kulup bu şekilde ne kadar para kazanıyor acaba kartal yuvasından almakla burdan almak arasında fark nedir bilen varsa aydınlatabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.