Şimdi Ara

Beşiktaş 17/18 Formalarımız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Formaya bise demiyorum fakat yıldizlar dalga konusu

Desenler formaya retro bi hava katmis fena degil 90lari hatirlatiyor

Edit : Bunlarda yeni gelenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VioLee -- 11 Temmuz 2017; 11:44:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yakası hariç on numara ben ya yakası beyaz olmalıydı yada sıfır yaka ama güzel forma olmuş ben asıl çubukluyu bekliyorum
  • Yıldızlar seneye düzelir formaları onceden basmışlar 2 yıldızlı 3.sonradan eklenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1Abrams -- 9 Temmuz 2017; 1:26:0 >
  • Yıldız olayın farkında olan için dalga konusu olmaması lazım. Bizimde başımıza gelen şey olmuş olabilir. Bu formalar mevcut sezonun ortasında tasarlanıp üretiliyor sanırım iki yıldızlı şekilde. Üçüncü yıldız sonradan ekleniyor. En azından bizde durum böyle olmuştu. Yanlışım varsa düzeltin.
  • Beşiktaş 17/18 Formalarımız

Bunlar sanirim

• Leş oğlu leş adam gibi forma tasarlayamıyorlar.

Abuk subuk desen olması şart mı arkadaşım düz beyaz yap geç. o çubuklu nedir öyle parmaklık gibi yapsana sergen dönemindeki şlde giyilen çubuklunun benzerini. yok arkadaş inat ediyolar kuruş vermem bu formalara kuruş.

Gri zaten hiç olmamış konuşmaya değmez.

Forma böyle olur ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 9 Temmuz 2017; 1:59:54 >

• Beşiktaş 17/18 Formalarımız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şahsen beğenmedim, bu sezon en başarılı formalar Fenerbahçe'nin gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar niye fbde olmuyor gs de bjk de oluyor reklamından satışından milyonlar kazanıyor bunu basan al şimdi bi yerine sok.Beyaz güzel fotodaki gibiyse tabi.Bi kırmızı forma var dolabımda kafam kadar arması var giymekten utandırıyonuz yazık ya.Formalar kötü değil defolu mal gibi taraftara sunuluyor sorun bu.
  • Su v yaka tarzi seyler les ya bizim yesilde oyle lacoste yaka en iyisi oldies but goldies

• Bir an önce bitse şu adidas ile olan anlaşma ve Puma ya geçsek keşke.

• Çöp oğlu çöp. Şu yıldızı niye öyle yaparsınız anlamadım ki. Çok hevesliydim alacaktım ama vazgeçtim. Benim için tam bir fiyasko.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim takım niye hiç polo yakalı forma yapmıyor? Normal t-shirt gibi de kullanalım.
  • Formalar her yıl daha da kötüye gidiyor. Yine forma parası cebimde kaldı. Adidas ile sözleşme sanırım 2019'da bitiyor. Umarım anlaşma uzatılmaz. Bence bize sade, şık ve günlük giyime uygun beyaz formayı Nike yapar. Keşke Nike ile anlaşsak. Adidas ciddi ciddi baydı artık, o üç çizgisinden gına geldi. Şu forma tasarımlarına bakıyorum da adamların umurunda bile değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 9 Temmuz 2017; 10:10:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldızlar ya kaldırılsın ya da kol kısmına eklensin...

• Artık yeter bu ne ya? Cidden bunlarsa rezillik, yahu kardeşim bir yılınız var tasarim yapmak bu kadar mı zor?

2019'dan sonra umarım sponsorluğu puma kazanır.

• bunlar cakmamadir umarim igrenc bir tasarim

• Eger gercekse:

Ulan en buyuk gelir kalemin olacak urunde bu kadar arka arkaya sicip sivamayi nasil becerebiliyorsunuz? Birakmayin kardesim Adidas'in tasarim ekibine forma yaptirmayi. Cizin, taraftara anket yapin, begenileni verin Adidas uretsin. Yada birakin Adidas ile calismayi, belli ki kreatif departmani bir grup kabzimal.
  • Tam pazar malı olmuş
  • Valla almıyacam Fikret Kına yak ben yıldıza para vermem. Leş olmuş formalar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.