Berber sadakatini bitiren sebepler

-
-
kardeş burası ekşi değil
-
berberle ne zaman samimiyet yakalansa, berberler hep bunu suistimal ediyor. özensiz kesmeye başlıyor, senden önce başkalarını kesiyor vs. en son berberim benden 1000 tl borç istedi. bi de borç diyor sanki parayı versem geri ödeyecek
-
niye sözlük başlığı açıyon la
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum dışardan gelen adam benden az ödüyor ben 10 yıllık musterıyım diye her seferinde fazla alıyor
-
her ay boyunca 4 senedir devam ettiğim berber şu şekilde yamuk yapmıştı:bugün tıraş edemem çok doluyum dedi ve bir daha ne selam verdim ne selam aldım
-
dayaması.
-
Hiçbir berbere takılmam, konuşmam, samimi olmam; sessizce yerimde otururum. soru sormadıkça ağzımı açmam, velhasıl hangisi ucuzsa ona giderim...
-
Aklımda bir berber hikayesi var ama uzun diye yazmıyorum. Yarın başlığı kaldıracakları tutar, heba olur emeklerim.
-
Pandemi döneminden sonra 15 yıllık berberimi değiştirdim. Ne zaman samimiyet artsa berberle kötü kesmeye başlıyor amaç ne anlamıyorum yamuk keseyim de tekrar gelsin mantığı var sanırım. Çok fazla berber değiştirdim 3 yılda.
-
pandemide berberler kapandığından beri kendi kafamı kendim kesiyom tas kafa takılıyom
-
valla adamlara iş yapmak zor geliyor işte, hepiniz için iş yapmak zor gelir. ne yazık ki gerçek bu. ben de iş isteyen birim tanımadığım birim ise daha ciddiye alıp yapıyorum. samimi olduğum birim bi iş isterse, daha rahat davranıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

kardeş burası ekşi değil |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X