geçen akşam kahvemi yapmış japon edebiyatından bi romanı okuyup hayattan zevk almaya çalışıyordum eski kız arkadaşım aradı, artık ne cinsel ne duygusal olarak arzuluyorum onu ama insani olarak severim kendim de yakın bulurum arada bi buluşuruz konuşuruz bi şey oldu sandım açtım, hayatında kimsenin eski sevgilisi kadar sevgisini göstermediğinden falan bahsetti ben de durumu abarttığını dünyanın sonu olmadığını söyledim napayım awk derdini kösneyim diyemedim ertesi sabah 6.30da uyanıp metroda metrobüslerde 200 yıllık kölelerden daha beter bi şekilde sefaleti iliklerime kadar hissedecektim hanımefendinin derdine bak |
eski sevgilisinin eski ilişkisini telefonda dinleyen maraz ali çaresizliği

-
-
Hamza da senin dertlerini dinlerken aynı şeyi hissediyor mudur acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hamza benden daha iyi durumda awk adam çalışmıyor en azından, hamza tam bir drama queen, türkçe adıyla memnuniyetsiz memnune, hamzayı al bahamalara götür orada bile zırlar bebe
-
Başka erkekler beni ilgilendirmez de kapat bidaha ararsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen de drama queensin eski işyerini sabah akşam eleştiriyordun burada şimdi mumla arıyon işte omg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://mini.donanimhaber.com/hamzanin-en-iyi-gunu-vs-marazin-en-kotu-gunu-videolu--157694089
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birazdan babamla hastaneye gideceğiz tee işlemi yapacaklar ve belki ona göre ameliyat olacak ama haklisin metroya binmek daha zor (!)
Adam bu tavirlarla x bankasindan kovdurdu kendini issiz kaldi gene mutsuz oldu y bankasina geçti tam mutlu olacaktı sonra pat gene bosver mutsuz olayim dedi
Kapitalizm sana göre değil daha hala da sistemi savunuyon
Bunun cok benzerini yaptım da blue pill betalar yapamaz kızlarin yara bandi olmaktan baska careleri yok kilitlenip kaliyorlar kizlar bir sey talep edince
Keşke burası da kovsa tazminat ödeme zorunluluğundan kurtulurum kaşınıyorum ama yine kovmuyorlar.
Seneler evvel kadının kullandığı Android telefonun yazılımını kırıp 1 aylığı ücretsiz olan casus yazılımı kurmuştum:
Telefon kapalı olsa bile o an konuştuğu her şeyi naklen bana dinleten ve ayrıca yine kapalı olduğu halde telefonun kameralarından canlı video gönderebilen program öylesine dehşete düşürmüştü ki bir daha kurcalamadım...
-
Hamza hocam sana ilk başta biraz gıcık olmuştum ama seni sevmeye başladım mantıklı hareketlerin var
Kadınların üstüne ne kadar düşersen o kadar kaçarlar
Benim buluşmaya gitmediğim kız için bir başka erkek deli divane oluyor ama kız hâlâ benim peşimde
Bu kadın işleri biraz böyle
Çok üstüne düşsem bendende sıkılırdı
Anlat hocam anlattt
Tamam inandık hadi hadi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X