< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türkiyede sevdiği bölümü okuyan idealist vizyonerlerin hor görülmesi
-
-
Yine forumdan başka yerde görülmeyecek durumlardan biri
Ben de geçen sene aynını yaşadım burada diyen de aynıydı
Fakat
Bölüm kötü olmasa da sizin açınızdan bir şey daha var: Siz bu bölümü nasıl olsa ie geçerim diye seçmiştiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 19 Eylül 2023; 20:51:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eymen müdavimi demi akskkelwlğwğöxçwwüwwa,w
Ben neyse mal gibi sıralamam var da sen hü ceng'e gitmişsin sana nasıl laf ediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi üni hangi bölüm
Hacettepe jeoloji mühendisliği hidrojeoloji bölümü
Birinin birine bölümü üzerinden laf çarpıtması çok saçma ve yapanı küçük düşürücü bir şey. Fakat kendini ‘idealist vizyoner’ olarak tanımlaman da doğru değil. Say 200k yerine say 10k yapsaydın hidrojeoloji mühendisliği yazmayacaktın, üstüne bölüme kırıkla hazırlanmak veya yatay geçiş yapmak amacıyla gireceğini söylüyordun başta.
Bölümün elbette güzel fakat ee,makina,bilgisayar,tıp gibi bölümlere de sallamayı bırak. Kendini böyle savunman seni haksız duruma düşürüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dediklerine katılıyorum hacettepenin türkiyenin en iyi ikinci devlet üniversitesi olması hariç tabi. ankara özelinde bile 2. sayılmaz hatta
-
Dayı sene boyu endüstri isteyip
200k gelince yatay geçiş amacıyla hidroloji yazınca mı vizyoner girişimci idealist olunuyor
Orayı tam anlamadım
bir odtü iki hacettepe hocam devletlerde
-
Devlette ilk 3 odtü, itü, boundur hacettepe ilk5 e bile giremez tıp dışında
odtü itü boun gsü ytü taü iyte falan kat kat iyi hacettepeden kendini kandırma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buncayilsenle -- 18 Eylül 2023; 15:42:1 > -
Hacettepeli olunca böyle oluyor mecburen:D
Hacettepe mühendislikte gsü taü iyteden kötü değil nasıl kötü diyebiliyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 18 Eylül 2023; 16:5:12 >
Direkt ünileri sıralamak ahmaklık. Neye göre kime göre sıralanıyor. Genel uluslararadı sıralamalarda hacettepe hep 1. oluyor ama tabi bölümden bölüme değişir. Sallıyorum örnekleri mesela itü inşaat odtü inşaattan iyi olabilir aynı şekil odtü makina da itü makinadan iyi olabilir veya endüstri mühendisliğinde boun ikisinden de iyi olabilir. Ben hacettepe jeoloji için söyledim. Türkiyede nicelik olarak 3. ama nitelik olarak 1.den farkı yok bizim jeoloji bölümünün
dürüst devlet sıralaması
odtü boun itü ytü hacettepe
ilk 2 ve son 2 kendi arasında bölümüne göre yer değiştirebilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
jeoloji mühendisliği ne la bitirince çiftçi mi oluyon
-
beyler güzelleme işini biraz azaltalım
-
Jigolog oluyorsun ama işin ilginç tarafı şu ben zaten çiftçi olmak istiyorum ziraat mühendisliği puanları biraz yüksek olsa kesin ziraat okurdum. Sermayen varsa ve modern ekipmanlarla çiftçilik yapmak demek sizin 1 aylık maaşınızı 1 günde kazanmak demek. Keşke avrupadaki gibi destekler krediler hibeler olsa ve bana verilse kesinlikle çiftlik kurardım
Gtu Gsu Özyeğin Iyte bu forumun kutsallaridir hocam ODTÜye istediğin kadar söv hatta Hacettepeye soversen ödül bile verirler hatta İTÜ soversen onur uyesi ilan edilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 19 Eylül 2023; 16:53:0 >
>gsü ytü taü iyte
Hacettepenin mühendislik kadrosu daha iyi. Niye hafife alıyorsunuz bilmiyorum.
Birinin birine bölümü üzerinden laf çarpıtması çok saçma ve yapanı küçük düşürücü bir şey. Fakat kendini ‘idealist vizyoner’ olarak tanımlaman da doğru değil. Say 200k yerine say 10k yapsaydın hidrojeoloji mühendisliği yazmayacaktın, üstüne bölüme kırıkla hazırlanmak veya yatay geçiş yapmak amacıyla gireceğini söylüyordun başta.
Bölümün elbette güzel fakat ee,makina,bilgisayar,tıp gibi bölümlere de sallamayı bırak. Kendini böyle savunman seni haksız duruma düşürüyor. |
Dayı sene boyu endüstri isteyip
200k gelince yatay geçiş amacıyla hidroloji yazınca mı vizyoner girişimci idealist olunuyor Orayı tam anlamadım |
jeoloji mühendisliği ne la bitirince çiftçi mi oluyon |
Devlette ilk 3 odtü, itü, boundur hacettepe ilk5 e bile giremez tıp dışında |
odtü itü boun gsü ytü taü iyte falan kat kat iyi hacettepeden kendini kandırma |
Benzer içerikler
- tyt kimya kaç günde biter
- veterinerlik neden 5 yıl
- kırmızı reçete sicile işler mi
- 3d ayt matematik zor mu
- mert yiğit yıldız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X