Şimdi Ara

Türkiyede sevdiği bölümü okuyan idealist vizyonerlerin hor görülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşlılar tarafından hor görülmek neyse de yüksek puanlı bölümlerde okuyanlar da küçümsüyor. Ülke bu yüzden gelişmiyor işte. Ben ortaokuldan beri coğrafyaya ilgi gösteren üniversiteye hazırlanırken faydası olmamasına rağmen hobi olarak jeolojik şeyleri araştıran biri olmama rağmen, meslek hayatında da beton ofislerde değil arazide çalışmak isteyen biri olduğum için türkiyenin en iyi ikinci devlet üniversitesine yerleşmişim hâla millet zartzurt bölüm diye dalga geçiyor.
    Banane puanı düşükse düşük her şey puan mı hayatta.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Birinin birine bölümü üzerinden laf çarpıtması çok saçma ve yapanı küçük düşürücü bir şey. Fakat kendini ‘idealist vizyoner’ olarak tanımlaman da doğru değil. Say 200k yerine say 10k yapsaydın hidrojeoloji mühendisliği yazmayacaktın, üstüne bölüme kırıkla hazırlanmak veya yatay geçiş yapmak amacıyla gireceğini söylüyordun başta.
    Bölümün elbette güzel fakat ee,makina,bilgisayar,tıp gibi bölümlere de sallamayı bırak. Kendini böyle savunman seni haksız duruma düşürüyor.
  • Yine forumdan başka yerde görülmeyecek durumlardan biri
    Ben de geçen sene aynını yaşadım burada diyen de aynıydı
    Fakat
    Bölüm kötü olmasa da sizin açınızdan bir şey daha var: Siz bu bölümü nasıl olsa ie geçerim diye seçmiştiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 19 Eylül 2023; 20:51:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Eymen müdavimi demi akskkelwlğwğöxçwwüwwa,w

Ben neyse mal gibi sıralamam var da sen hü ceng'e gitmişsin sana nasıl laf ediyor.

• Hangi üni hangi bölüm

• todrsv kullanıcısına yanıt
    Hacettepe jeoloji mühendisliği hidrojeoloji bölümü

• Birinin birine bölümü üzerinden laf çarpıtması çok saçma ve yapanı küçük düşürücü bir şey. Fakat kendini ‘idealist vizyoner’ olarak tanımlaman da doğru değil. Say 200k yerine say 10k yapsaydın hidrojeoloji mühendisliği yazmayacaktın, üstüne bölüme kırıkla hazırlanmak veya yatay geçiş yapmak amacıyla gireceğini söylüyordun başta.
    Bölümün elbette güzel fakat ee,makina,bilgisayar,tıp gibi bölümlere de sallamayı bırak. Kendini böyle savunman seni haksız duruma düşürüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dediklerine katılıyorum hacettepenin türkiyenin en iyi ikinci devlet üniversitesi olması hariç tabi. ankara özelinde bile 2. sayılmaz hatta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dayı sene boyu endüstri isteyip
    200k gelince yatay geçiş amacıyla hidroloji yazınca mı vizyoner girişimci idealist olunuyor
    Orayı tam anlamadım

• buncayilsenle kullanıcısına yanıt

bir odtü iki hacettepe hocam devletlerde

• Devlette ilk 3 odtü, itü, boundur hacettepe ilk5 e bile giremez tıp dışında

• Ahmet Tuzcu kullanıcısına yanıt

odtü itü boun gsü ytü taü iyte falan kat kat iyi hacettepeden kendini kandırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buncayilsenle -- 18 Eylül 2023; 15:42:1 >
  • arda68 A kullanıcısına yanıt
    Hacettepeli olunca böyle oluyor mecburen:D

Hacettepe mühendislikte gsü taü iyteden kötü değil nasıl kötü diyebiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 18 Eylül 2023; 16:5:12 >
    Direkt ünileri sıralamak ahmaklık. Neye göre kime göre sıralanıyor. Genel uluslararadı sıralamalarda hacettepe hep 1. oluyor ama tabi bölümden bölüme değişir. Sallıyorum örnekleri mesela itü inşaat odtü inşaattan iyi olabilir aynı şekil odtü makina da itü makinadan iyi olabilir veya endüstri mühendisliğinde boun ikisinden de iyi olabilir. Ben hacettepe jeoloji için söyledim. Türkiyede nicelik olarak 3. ama nitelik olarak 1.den farkı yok bizim jeoloji bölümünün

• dürüst devlet sıralaması
    odtü boun itü ytü hacettepe

ilk 2 ve son 2 kendi arasında bölümüne göre yer değiştirebilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Los Pollos Hermanos 0003 kullanıcısına yanıt

jeoloji mühendisliği ne la bitirince çiftçi mi oluyon

• beyler güzelleme işini biraz azaltalım

Jigolog oluyorsun ama işin ilginç tarafı şu ben zaten çiftçi olmak istiyorum ziraat mühendisliği puanları biraz yüksek olsa kesin ziraat okurdum. Sermayen varsa ve modern ekipmanlarla çiftçilik yapmak demek sizin 1 aylık maaşınızı 1 günde kazanmak demek. Keşke avrupadaki gibi destekler krediler hibeler olsa ve bana verilse kesinlikle çiftlik kurardım

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Gtu Gsu Özyeğin Iyte bu forumun kutsallaridir hocam ODTÜye istediğin kadar söv hatta Hacettepeye soversen ödül bile verirler hatta İTÜ soversen onur uyesi ilan edilirsin  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 19 Eylül 2023; 16:53:0 >

>gsü ytü taü iyte

Hacettepenin mühendislik kadrosu daha iyi. Niye hafife alıyorsunuz bilmiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.