< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike Tyson -- 5 Şubat 2015; 2:01:06 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike Tyson -- 5 Şubat 2015; 2:01:06 > |
lan gayet guzel guzel okuyorum konuyu, bi baktim biri mazota 3.36 falan demis elim ayagim titredi sonra baktim 2015
![]() |
o laf atanlara tüpün tehlikesiyle, kapalı yerlere girememe vs. pisliğiyle uğraşmak istemiyorum de
|
Benzin pahalıdır,benzin kötü kokar,benzin çok yakar,benzinli 1.6 atmosferik gitmez,evin önünde yatar,benzinli rampada bayılır,düzde ayılır,benzinli aracı pompaya yanaştırınca etraftan acıyan gözlerle bakarlar...
Nasıl dizelciler? Daha yazayım mı? ![]() |
Tüp taktırırsanız aynı insanlar "ne kadar yol yapıyorsun ki, boşuna masraf etmişsin" diyecek, çok umursamayın. Kısa mesafelerde zaten motor ısınana kadar yol bitiyor, uzun yolda gaza biraz daha yumuşak basınca çok fazla yakmıyor. Bunları hesaba katarak tüpün kendini kaç senede amorte edeceğini hesaplayın, muhtemelen çok çok uzun bir süre çıkacaktır.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macropolo -- 5 Şubat 2015; 3:52:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serser12 -- 5 Şubat 2015; 11:48:45 > |
|