Şimdi Ara

BEKO INVERTER klima bakımı için teknik servis çağırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.5yıldır yaz kış kullandığım klimanın bakım ve temizliği için BEKO'dan teknik servis çağırdım..
    geçen hafta 2 kişi geldi baktı..
    dış üniteye genellikle dokunmadıklarını, buna gerek olmadığını söylediler..
    eğer dış ünite için ısrar edersem onu sökmesi takması epey zahmetli olacakmış..
    bir de onun temizliği derken bunların fiyatlandırması daha yüksek çıkabilirmiş..

sonuçta sadece iç ünitenin temizliği için 200lira dediler..
    iç ünitenin içine ışık tuttuk gerçekten temizlik istiyor ona şüphem yok..
    bi aksilik olmazsa yarın gelip iç üniteyi temizleyecekler..

sadece iç üniteyi temizleyip dış üniteye gerek yok demeleri ne kadar doğru?
    bir de sadece iç ünite temizliği için 200lira uygun mu?

Dış ünitenin de temizliğe ihtiyacı var. Isı transfer elemanı olan kondanser zamanla kirlenmektedir. Özellikle dış hava şartlarını gözetirsek iç ünite serpantini olan evaporatörden daha fazla kirlenmektedir.

Bu da ısı transfer yeteneğini olumsuz yönde etkiler.

Dış ünite serpantininin de fanının da temizlenmesi,drenaj tavasının temizlenmesi iyi olur.

Sadece iç ünite bakımı için iç ünite fanı sökülecek detaylı şekilde temizlenecek,serpantin detaylı şekilde temizlenecekse fiyat uygun. Ancak üstten ilaç sıkıp gideceklerse çok fazla.

Saygılarımla...
    şu an 25derece yapıyorum yine de deli gibi ısıtıyor..
    artık kapatmaya başladım yani o derece..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

Hocam beko klimadan genel anlamda memnun musunuz? Bu zamana kadar bir sorun çıkardı mı? Ayrıca iç-dış ünite temizliğine 200 tl mi aldılar?
    aynen iç-dış ünite temizliği için 200lira ödedim.. aslında her yıl bir kere temizlik yapılması gerekiyor ama kimsenin bunu umursadığını sanmıyorum..
    benim klima da zaten 3 yaşını doldurmak üzere.. yani 3 yıldır her gün aktif kullanıyorum.. şu ana kadar hiç sorun yaşamadım..

normal garantisi 2 ay sonra bitecek.. sonra da 4 yıllık ekstra garantisi başlayacak.. o da ekstra ücretli tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 21 Ocak 2020; 20:1:10 >

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

Çok teşekkür ederim cevapladığınız için. Eğer beko/arçelik'te karar kılarsak biz de garantiyi uzatalım aklımızda bulunsun. Bu arada kullandığınız ürünün model numarası nedir?
    benim klima 12binlik inverter -> BEKO

oha 3400lira olmuş
    kesinlikle ek garanti almalısınız..
    özellikle bu zamanda sadece servisi çağırmak bile deli para artık!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZMİR'DE KLİMA SERVİSİ
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.