Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1537. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.006
Cevap
1.450
Favori
2.844.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
102 oy
Giriş
  • Yok hocam, bunlar normal pamuk. Islatma işlemini her kullanımdan önce yapmanız gerekiyor. Kaynamış ılımış su tutuyorum hazırda her zaman. En sağlıklısı bu şekilde.
    Dışarıda ise sleepy yenidoğan mor paketlerden kullanıyoruz ıslak havlu olarak.

Burası bebek arabası konusunda zayıf kalmış sanırım. "Travel mı baston mu" ikileminde kaldım. Kullananlar yorum yapıp markaya yönlendirebilir mi?

Orijinalden alıntı: Balliba

Merhaba;

Burası bebek arabası konusunda zayıf kalmış sanırım. "Travel mı baston mu" ikileminde kaldım. Kullananlar yorum yapıp markaya yönlendirebilir mi?
    Hocam baston araba'yı yenidoğanda kullanamassınız.Travel alacaksınız bebek büyüdüğü zaman baston araba'ya geçeceksiniz.Ben 1.100 tl'ye baby&plus marka hero travel sistem bebek arabası aldım bebek büyüdüğünde bastona geçeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 14 Ocak 2019; 14:39:42 >

Bastona geçene kadar kanguru/sling tarzı bir şeyle idare edilebilir mi?
    Hocam doğduktan sonra hastaneye götürüp getirmeniz gerekecek vs vs 15 20 günlük bebek kanguruda taşınmaz diye düşünüyorum.Maddiyat konusunda çekiniyorsanız letgo'dan 2.ellere bakın derim.

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Hocam doğduktan sonra hastaneye götürüp getirmeniz gerekecek vs vs 15 20 günlük bebek kanguruda taşınmaz diye düşünüyorum.Maddiyat konusunda çekiniyorsanız letgo'dan 2.ellere bakın derim.

Alıntıları Göster
    Aynen öyle. Travel şart. Baston sonraki iş.

Yeni doğmuş bebek kanguruda fln taşınmaz.
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ara ara mesaj atıyor arkadaş söylediği fiyatlar çok uygun ama referansı yok alışveriş yapan birini de göremedim olsa alacaktım ben de..

Merhaba;

Ben aşağıdaki bebek arabasını e bebekten 2-3 hafta önce 589 TL ye almıştım ama şimdi fiyatı baya artmış görünüyor. Eğer dediğim fiyatlara yakalayabilirseniz tavsiye ederim. Bende puset halihazırda bulunduğundan pusetsiz almıştım.

https://www.e-bebek.com/joie-mirus-cift-yonlu-bebek-arabasi-p-joi-s0942eamdn0/

• Arkadaşlar, kızım 2 aylık. Bu dönemde hem zeka gelişimi için hemde daha kaliteli zaman geçirmesi için tavsiye edeceğiniz bir oyuncak türü var mı? Nette oyun halıları var baya, onlardan tavsiye eder misiniz ?

Konumuz bilindiği üzere Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar Adlı konudur.Konu içersinde sadece ve sadece firmaların tüketicilere sunduğu ürünleri ve sizlerin deneyimlemiş olduğu bilgi ve öneri ,tecrübelerinizi paylaşmaktayız.

Ama ne var ki; Son zamanlarda konu sıcak fırsatlardan ziyade ikinci el kategorisinde açılıcak ilanlar ile dolmaya başladı.Konu içersinde kişisel ilan açmak vs kurallar gereği yasaktır.

Lütfen Konudaki bilgi akışının başka yerlere kaymaması adına sizlerden kurallara dikkat etmenizi rica ediyor iyi forumlar diliyorum...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Beurer

Valla biz öyle yaptık hocam, dediğin gibi erken doğumda olabilir ama allah korusun birşey olur diye erkende de almak istemedim.Herşeyi e-bebek'ten aldım normalde sabahtan çık alcağın malzemelerin listesini yap akşam bitirirsin alışverişi.Herşey dahil 3.000'tl ye yakın para harcadık bebek elbiseleri için dolap dahil.Sadece ateşölçer ve hastane çantası hazırlamak kaldı birde buhar makinesi var ama onu alırmıyım bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Adam akıllı ekonominin olduğu bir ülkede yaşasak beklerim de yarın ne olacağı belli değil. Bizim düğünde aldığımız koltuk takımına %70 zam gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi

• quote:

Merhaba;

chicco kwik one veya mamas papas armadillo

ikisi de 7 kg civarında. ve travel sistem olarak kullanılabiliyor.

chicco kwik one'ın yanındaki ana kucağı da adac testinden geçmiş bir koltuk.

bastona gerek kalmayabilir bunu aldığınızda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: EPICA

Kwik one'da yanında gelen ana kucağı/puset, bebek arabasına takılamıyor sanırım diğer travel'lardaki gibi?
    takılabiliyor hocam. şu an kullanıyoruz memnunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashserkan

arkadaşlar mama sandalyesi arıyorum varmı link atabilcek fırsat ürünü
    İkea antilop, gerisi macera ve para tuzağı
    İçeriği temiz değil. Tr de en temiz olan uni baby yenidoğan. Onun haricinde birde Amerikan firması girdi pazara water wipes diye ama o normal marketlerde bulunmaz. Tavsiyem ıslak mendil evet alın bulunsun ama çok zorda kalmadıkça kullanmayın. Ya yıkayın ya da pamuk ve ılık su İle halledin en sağlıklısı ve en ucuzu bu. Oğlum 2,5 yaşına geldi yalnızca 1 defa kullandık dışarıda bir yerdeydik. Size tavsiyem su ve pamuk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Balliba kullanıcısına yanıt
    Direk maclaren quest alarak çözebilir ve bana dua edersin. Tam yatıyor. Ayrıca ana kucağıda arabaya oturuyor. Sadece bu arabayla çocuğunu çok rahat büyütürsün. Hem hafif,yer kaplamaz ve kolay katlanır her yerede sığar. Maclaren kalitesi tartışılmaz burada bahsedilen arabaları alır cebine koyar. Hem ergonomiktir hem yağ gibi akar hemde üstün manevra kabiliyeti vardır. Benim çocuk 2,5 yaşında çok rahat kullandım. Benim 2. Çocuğum elimde hali hazırda bugaboo camelon vardı ki performansı yüksek bir arabadır,onu kullanmadım desem yeridir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.