Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (768. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.199
Cevap
1.445
Favori
2.703.866
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 766767768769770
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Arkadaşlar starcity avm deki chicco mağazasında indirim var, ben bugün sterilizatör ve mama ısıtıcı aldım, hepsiburada da ikisi 400 tl ben ikisini 7 taksite 210 tl ye aldım. İhtiyacı olan kaçırmasın, ayrıca kıyafetler ve bakım ürünlerinde de indirim var, yakınsanız mutlaka uğrayın.
    www.hepsiburada.com
    Chicco Dijital Sterilizatör Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/chicco-dijital-sterilizator-p-AILEGLD727-0

www.hepsiburada.com
    Chicco Dıjıtal Biberon Isıtıcısı Step Up Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/chicco-digital-biberon-isiticisi-step-up-uyumlu-p-AILECHI00060082000

Hocam çok işlevli olanlar var hem sterilizatör hem kurutma hem mama ısıtıcı olarak neden onlardan tercih etmedşnşz? Ayrıca busterilize ettikten sonra kurutmadığı zaman tekrar bakteri üreyebiliyormuş kurutmalı olanları tavsiye ediyorlar genelde.

Ayrıca genel bir soru arkadaşlar amazondan soothie emzik ve Exergen Tat2000 ateş ölçer alacağım hazır sipariş vermişken almamı tavsiye ettiğiniz ürün var mı?

• Prima 4 aylık paket birim fiyat hesabiyla en uygun nerden bulabiliriz? Varsa kodla daha uygun kod verir mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turcoblanco

quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Arkadaşlar starcity avm deki chicco mağazasında indirim var, ben bugün sterilizatör ve mama ısıtıcı aldım, hepsiburada da ikisi 400 tl ben ikisini 7 taksite 210 tl ye aldım. İhtiyacı olan kaçırmasın, ayrıca kıyafetler ve bakım ürünlerinde de indirim var, yakınsanız mutlaka uğrayın.
    www.hepsiburada.com
    Chicco Dijital Sterilizatör Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/chicco-dijital-sterilizator-p-AILEGLD727-0

www.hepsiburada.com
    Chicco Dıjıtal Biberon Isıtıcısı Step Up Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/chicco-digital-biberon-isiticisi-step-up-uyumlu-p-AILECHI00060082000

Hocam çok işlevli olanlar var hem sterilizatör hem kurutma hem mama ısıtıcı olarak neden onlardan tercih etmedşnşz? Ayrıca busterilize ettikten sonra kurutmadığı zaman tekrar bakteri üreyebiliyormuş kurutmalı olanları tavsiye ediyorlar genelde.

Ayrıca genel bir soru arkadaşlar amazondan soothie emzik ve Exergen Tat2000 ateş ölçer alacağım hazır sipariş vermişken almamı tavsiye ettiğiniz ürün var mı?

Öncelikle o dediğiniz tür olanlar piyasada 2 marka ikiside birbirinin aynısı bende hiç güven uyandırmadılar. Bugün ebebek te baktım 3 lüsü 219 tl idi. Kurutma meselesine gelince chicco,Philips kurutma eklememişse bence bir bildikleri vardır, ayrıca bu chicco siz biberonları çıkarmaz iseniz 24 saat boyunca her 5 saatte bir işlemi tekrarlayabiliyor, ne olduğu belli olmayan markaya 219 tl vereceğime güvenilir bir markaya aynı parayı vermek daha mantıklı geldi.

• @tashunkee: iki tarafta da görüşler var. hatta bu konu içerisinde de çeşitli mesajlar var. hangisine inanacağımızı şaşırdık vallahi.

@turcoblanco: amazon için neyi ucuz bulursan alabilirsin hocam. baby kısmına girince ister indirim seçeneklerine (deal, sale vs.) tıkla; istersen görmek istediğin ürün kategorisini seçip sol taraftan indirim oranına göre filtrele. maalesef bir tekstil cenneti olan ülkemizden çok daha ucuza bebek kıyafetleri aldım. hesaplı denk gelirse düşünebilirsiniz. bu arada exergen az da olsa indirimdeydi. hala devam ediyor sanıyorum. şahane bir cihaz. sadece bebek için değil tüm aile fertlerinin işine yarayabilir. umarım siz de memnun kalırsınız.

@tasshelhoff: başta çok işlevliye karşıydım. ancak almanya'da da satıldığını görüp, üstüne olumlu yorumlar okuyunca mamajoo'ya meylettik. birbirinin aynısı ürünlerin en pahalısıydı. fakat indirimli olduğu dönemde forumdaki arkadaşların paylaştığı indirim kodunu ekleyince diğerleriyle yakın bir fiyata geldi. tabi bu ürünü 5 işlevli diye öneremem. sterilizasyon, kurutma, belki bir de biberon ısıtmayı yaparsınız. lakin ki yemek ısıtma ve buharda pişirme olayı bize pek cazip gelmedi.

@balamirkan: arada diğer konuya da bakmalısınız:http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=55392272&mpage=181

• Öncelikle yeni bebeğimiz olacak ve allah nasip ederse kızımız olacak. Salıncak önerirmisiniz? Bright Starts Flutter Dot Salıncak nasıldır?

Ör:
    www.hepsiburada.com
    Brıght Starts Flutter Dot Salıncak Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/bright-starts-flutter-dot-salincak-p-AILEOPBS60199?productId=aileopbs60199&categoryId=23021015

• Ebebekte indirimli bir ürünü alırken hediye çeki ekleyemiyor muyuz?? Ben ekleyemiyorum sadece kampanyalardan biri vs... Diyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevalkan S kullanıcısına yanıt
    maalesef hocam , indirimleri birleştirmiyor.
  • ARKADAŞLAR OYUN PARKI ALMAK İSTEMİYORUZ ONUN YERİNE AHŞAP Baby Tech Park Ahşap Beşik ALMAK İSTİYORUZ.ODALAR ARASI TAŞINABİLİYOR TEKERLEKLİ AYNI ZAMANDA SALLANABİLİYOR.BU ÜRÜNDEN KULLANAN VAR MI
    BABY TECH BEŞİK
  • SEHZADE5816 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Link'teki ürünü kullanıyoruz biz. Taşımıyoruz biz o yüzden taşıma konusunda bir şey diyemeyeceğim. Beşiğin sallanabilmesi avantaj, gerçekten işe yarıyor. En büyük handikapı kullanım ömrü en fazla 12 ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TylerD.

Merhaba Link'teki ürünü kullanıyoruz biz. Taşımıyoruz biz o yüzden taşıma konusunda bir şey diyemeyeceğim. Beşiğin sallanabilmesi avantaj, gerçekten işe yarıyor. En büyük handikapı kullanım ömrü en fazla 12 ay.

neden 12 ay ? 4 yaşa kadar yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE5816

quote:

Orijinalden alıntı: TylerD.

neden 12 ay ? 4 yaşa kadar yazıyor

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar
    Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar

Arkadaş doğru diyor hocam 1 yaşına kadar kullanabilirsin onu, çocuk ayağa kalkıp sarkıyor ve bazen aşağı düşüyor. Bizim çocuk uyanır uyanmaz sarkıyordu bir defa düştü hastaneye gittik birşey olmadı Allah'a şükür.

Bu ürünü alabilirsiniz hocam gerektiğinde çocuğu içine koyarsınız oynar, bu ürünü uzun süre kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Arkadaş doğru diyor hocam 1 yaşına kadar kullanabilirsin onu, çocuk ayağa kalkıp sarkıyor ve bazen aşağı düşüyor. Bizim çocuk uyanır uyanmaz sarkıyordu bir defa düştü hastaneye gittik birşey olmadı Allah'a şükür.

tüm beşiklerden ve yataklardan sarkma durumu var.bunun o yönden eksik bi yanı mı var.boyut ve yükseklik olarak diğer beşiklerle aynı sanırım.
    Sizin resmini koyduğunuz için sıkıntı yok gibi duruyor fakat linki verilen beşik arkadaşın dediği gibi 12 aya kadar kullanabilirsiniz.

Resmi koyduğunuz ürünün korumaliklari baya uzun işinizi görebilir, ikinci ürünü almanızı tavsiye ederim.

4 yasina kadar mümkün degil hocam , yalnız bir sey dikkatimi çekti bayagi alcak bir urun , kullanimiza bagli olarak sıkıntı çıkarabilir, bunu da göz önünde bulundurun.

• mpolat35 kullanıcısına yanıt
    LİNK FARKLI Bİ BEŞİK ÇIKIYOR ANLAMADIM KOYMAK İSTEDİĞİM LİNK RESİMDEKİ BEŞİĞİN LİNKİ İDİ :)
    BEŞİK LİNKİ
  • dostum büyük harf kullanmazsan seviniriz. malum büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geliyor.

• arkadaşlar ebebek 50 tl indirim kodu alan varmı? hemen formu doldurdum kod gönderildi dedi ama göndermedi kullanmayacak olan varsa bana çok lazım gönderen olursa çok sevinirim.
  • Ebebek indirimi için merhaba bebek e yapacağımız şifre Yi söyleyebilirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 766767768769770
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.