Şimdi Ara

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
5
Favori
283.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Madheus

600 Watt'lık Vecta 20 m2 odayı 2 saat aralıksız çalışma ile 2-3 C derece oynattı bizzat denenmiştir...

Ben Hatay'da yaşıyorum kışlar çok soğuk geçmez..Şuan dışarısı 9-10 derece var...

Bu cihazın termostat'ı kesinlikle odaya duyarlı değil..Zamana bağlı çalışıyor..İçeri ısınmadan termostat'a giriyor...

7/24 kesintisiz çalışma ile 30 günde 20 Lira palavranın önde gideni..Hesabı siz yapın,600 watt 1 saatte 0,6 kw tüketir..1 kw = 25 ykr..Gerisini siz düşünün yani ayda rahat 90-100 lirayı gözden çıkarın...

Arkadaşlar ısıtsında isterse 500 lira yaksın ama ısıtma var ama az tatmin etmiyor yani...

Son olarak Ufo ısıtıcı kullanıyorum 2300 watt odam 19-20 m2 çok memnunum 5 kademe var..2.kademede kullanıyorum yetiyor da artıyor bile..Günde 10 saat kullanıyorum..Ayda 79 lira faturam geliyor..Çok değil bence..Hem arkadaşlar emin olun Ufo Vecta'dan en az %50-60 daha iyi ısıtıyor..30 dk'da odayı sıcacık ediyor...

güzel kardesim derdin ne vede hangi sirketin elemanısın söze baslıyorsun ürünü kötüülüyorsun sank,i kendini normal bir vatandas göstererek sonra baslıyorsun bir elettronikçi tarzı yok su saatde bukadar yakar ardından hesap kitap yapıyorsun sade bir vatandas olmadığın zaten belli ardından bombayı patlatıyorsun yok ben ufo kullanıyorumda ısınıyorum da azda para ödüyorum da bana bu sitedeufo yu ev için kullanmamı önereninin aklında kusku duyarım hatta duymam odayı ısıtmayan ısıtıcıya ben paramı veririm ya bu siteyi kendi amaçlarınız için kullanmayın lütfen memnunsan kullan ozaman

• acaip bi olay dönüyo bu topicde hadi hayırlısı.bir taraftan yeni ürün için reklama gelen adamlar diğer taraftan paçaları tutuşmuş izlenimi veren bu ürünü kötülemeye çalışanlar.ne bu ya çıksın görücez nedir ne değildir..kuraylamı veriyorlar sizi anlamıyorumki...
  • Arkadaşlar;
    Bence bazı Kişiler bilinçli olarak bu konunun kilitlenmesi için çaba harcıyor.
    Signore arkadaşın uyarıları ve konuyu geçici süre kapatması bazı arkadaşların işine geliyor gibi.
    Lütfen kurunun yanında yaş da yanmasın çok seviyeli bir şekilde bu konuyu takip eden ve görüş bildirenler var.
    Lütfen daha dikkatli olalım Sadece bu konuda değil her konuda otokontrol başlatalım.Her şeyi yönetimden beklemeyelim.
    Yargısız infaz yapmayalım.Bekleyelim görelim bu arada da duyduklarımızı paylaşalım.
    Ürün çıktıktan kesin veriler gelmeye başladıktan sonra da her türlü eleştirelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: utabev

Arkadaşlar;
    Bence bazı Kişiler bilinçli olarak bu konunun kilitlenmesi için çaba harcıyor.
    Signore arkadaşın uyarıları ve konuyu geçici süre kapatması bazı arkadaşların işine geliyor gibi.
    Lütfen kurunun yanında yaş da yanmasın çok seviyeli bir şekilde bu konuyu takip eden ve görüş bildirenler var.
    Lütfen daha dikkatli olalım Sadece bu konuda değil her konuda otokontrol başlatalım.Her şeyi yönetimden beklemeyelim.
    Yargısız infaz yapmayalım.Bekleyelim görelim bu arada da duyduklarımızı paylaşalım.
    Ürün çıktıktan kesin veriler gelmeye başladıktan sonra da her türlü eleştirelim...

utabev arkadaşımız çok haklı dediği gibi sabırla bekliyelim ve tartışma ortamını sonlandırıp kimsenin ekmeğine yağ sürüp topiğide gereksiz kirlenme ve sürtüşmelerden kurtaralım çıksın görürüz akmı karamı

• Arkadaşlar fazla laf kalabalığına gerek yok.Kısaca özet geçiyorum.

1*COP değeri 1.58 olduğu raporlanan bir madde bulunuyor..
    17 Aralık 2008 de Funika A.Ş. bir madde bulduğunu resmen açıkladı.
    Açıklama:
    Hibrit ısı maddesi adı verdikleri melez, yapısı ile oynanarak madde içindeki enerji paketçiklerini moleküler titreşimi arttırıp ısı enerjisi olarak dışarı atılmasını sağlayan bi madde.Ve "Dünyada enerji tasarrufunda devrim yaratacak." deniyor.Hatta bu yıl Nobel Fizik ödülü bekliyolar
    Aynı tarihte 15 şirkete kullanım lisansı vermişler.

http://www.funikatec.com/p/hibrit-isi-maddesi.aspx.

COP - Performans Katsayısı ile ifade edilmektedir. Maddeye getirilen devrimsel yeni yaklaşım ile Türkiye`ye Nobel Fizik Ödülü getireceği tahmin edilmektedir.

Bu teknoloji ile üretilen kompozit maddenin en önemli özelliği minimum elektrik enerjisi ile yüksek verimli ısı enerjisi elde edilmesidir.
    Bu buluşun temeli tamamen fiziksel olup, "moleküler rezonans" tabiri ile açıklanabilmektedir. Ortaya çıkan fazla ısı termodinamik yasalarına aykırı olmayıp COP - Performans Katsayısı ile ifade edilmektedir

HIM kullanım alanları sonsuz denebilecek kadar çok ve çeşitlidir. Plaka olarak kullanılabileceği gibi kaplama malzemesi olarak da kullanılabileceğinden yüksek sıcaklığa dayanıklı seramik cam plakalar, panolar, quartz cam plakalar, panolar ve borular, mermer plakalar, toprak ve seramik plakalar, tekstil kumaşları ve deriler bu malzeme ile kaplanabilir.

Kullanılmakta olan rezistans tel, çubuk ve plakaları bu malzeme ile değiştirilebilir.
    Bu akıllı maddede radyoaktif maddeler mevcut değildir ve çevre kirliliği yoktur. Hibrit Isı Maddesi atık içermez, aynı madde tekrar tekrar kullanılabilir, %100 geri dönüşümlüdür.

Bu buluşta kullanılan madde kavramına yeni yaklaşım sonucu ; enerji üretim teknolojilerinde, haberleşme, bilgisayar sistemleri, uzay ve havacılık alanları, madenlerin ekonomik işlenmesi gibi daha birçok konuda yeni bir dönem başlayacaktır.
    2* Üniversite Raporu
    MADDENİN MUĞLA ÜNİVERSİTESİ RAPORU:
    http://www.funika.com.tr/esk/REKTORLUK_DENEY_RAPORU.pdf

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!!

3*Ürünün çıkma söylentileri..
    Bu maddenin resmi duyurusu 17 Aralık 2008 yani geçen ay ardından.Funica 15 Şirkete lisans vermiş.
    18 Aralık Tarihli gazete haberinde yılbaşından sonra bir ürün çıkacağı yazmış.

4*Reklamlar dönmeye başlıyor..
    Ve 28 Aralık'ta Vecta'nın reklamları dönmeye başlıyor.

5* Ürün çıkmaya çalışıyor.
    Ürün hazırmış resmen kullanma kılavuzu da hazır.Fakat çıkış tarihi bikaç defa erteleniyor geldiğimiz nokta budur.Ve piyasaya çıkmasını bekliyoruz.

Ufo'yu veya vecta'yı övmeyi,yermeyi bırakıp sakince ürünün bağımsız testlerini bekleyelim.

http://www.vecta.com.tr/kilavuzlar.html

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acantim -- 16 Ocak 2009; 0:53:10 >

• bende hala bekliyorum fakat basın açıklamasındaki şu cümleye takıldım .

“Tesadüfi bir olay sonucu, bir metalin ısı iletimi konusundaki aykırı davranışta bulunduğunu gördük. Yüksek kapasiteli bir kaynak makinesine rağmen metal boru bir türlü kaynak tutmuyor, aldığı ısıyı anında iletiyordu. Borunun içinden su geçtiğini fark ettik"

içinden su geçen boruya kaynak yapmakmı?hadi oldu diyelim bu borunun dışına başka bi boru kaynatıyorlardı. eee bu metal boru uzaydanmı geldi de ,ısı iletiminde aykırı olduğunu gördüler.metal boruların malzemeleri bellidir zaten ,nasıl oluyorda bu boru özel oluyor?

bide "22 Derece Ortalama Oda Sıcaklığında Bir Ayda Devamlı ( 7 / 24 .... 7 Gün 24 Saat Hiç Durmadan ) Çalıştığında Yanlızca 20,80 YTL Elektrik Harcamaktadır" denilip duruluyor,deli olcam kardeşim dış hava sıcaklığı nedir(erzurumda mı antalyadamı),odanın yalıtım durumu nedir? odanın nem durumu nedir?böyle hesapmı olur.

neyse ben bu vecta yalandır-saçmadır falan demiyorum ama bu işler böyle olmaz .alırsın basını; yaparsın iki tane özdeş camdan odacık; koyarsın içine vectayla ufoyu ,açarsın ,okursun termometreden sıcaklığı;okursun sayacı.(yada buna benzer bişey).

önceki mesajımdada belirttiğim gibi yıllar önce bu funika holdingin sitesindeki hibrit ısı maddesiyle;x-ray ışınlarını soğuran maddeleri bulan kişileri tv de izledim.fakat o zaman böyle bir şirket ismi yoktu.şirketse biz bulduk falan diyor.bu işe kafayı taktım. hulki cevizoğluna bir mail atıp soracağım bakalım cevap verilirmi bilmem ama çok merak ettim bu kişiler funika sitesinde yazan kişiler mi?

• ben de denizliliyim aslen. bu funika denen şirket bornoz imal eden bir tekstil firmasıdır aslen. funika diye ismi geçince şaşırdım önce. demekki tekstil fabrikasında boru kaynatırlarken arkadaşların fikri gelmiş ve ısıtıcı piyasasına el atmışlar
  • Konu yine dağılmaya başladı.Funika'nın şirketleri var bunu bulan FunikaTec bölümü.Tekstilde nanoteknoloji son yıllarda kallanılmaya başlandı.Bu araştırmalar sırasında bulunmuş olaması çok olası.Çünki bakınız :Funika buluşlarımız

Açıkçası bu (HIM)Hibrit ısı maddesini kullandığına dair fikir benim değerlendirmemdir.

Çünki funika HIM raporu ve vecta söylemleri tamamen paralel ve HIM çıkış tarihi ve vecta çıkış tarihi tesadüfle açıklanmıyacak kadar ilişkili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acantim -- 16 Ocak 2009; 1:18:52 >
  • bana bu iş fiyaskoyla sonuçlanacak gibi geliyor.
    doğalgaz zammından sonra millet çıldırdı faturalardan.
    geceleri rüyalarında düşük faturalar hayal ediyorlar.

ürünün tam da bu toplumsal psikoloji ortamında çıkıyor olması manidar.....

klasik bir vur kaç operasyonu olmaz umarım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErEtE

bide "22 Derece Ortalama Oda Sıcaklığında Bir Ayda Devamlı ( 7 / 24 .... 7 Gün 24 Saat Hiç Durmadan ) Çalıştığında Yanlızca 20,80 YTL Elektrik Harcamaktadır" denilip duruluyor,deli olcam kardeşim dış hava sıcaklığı nedir(erzurumda mı antalyadamı),odanın yalıtım durumu nedir? odanın nem durumu nedir?böyle hesapmı olur.

neyse ben bu vecta yalandır-saçmadır falan demiyorum ama bu işler böyle olmaz .alırsın basını; yaparsın iki tane özdeş camdan odacık; koyarsın içine vectayla ufoyu ,açarsın ,okursun termometreden sıcaklığı;okursun sayacı.(yada buna benzer bişey).

Eğer böyle içi bomboş, camdan bir odada test yapsınlar. Bizim ısıtıcımız infraredlere göre %99 daha tasarrufludur diyebilirler.

Bir deneyin isterseniz. İnfrared bir ısıtıya elinizi 10 cm. yaklaştırın. Eliniz yanar. Transparan bir camı 1 cm den ısıtamazsınız. Sigara paketinin üzerindeki şeffaf folyoyu 2 cm. den yakamazsınız.
    Hatta buruşmaz bile.

İnfraredler bulunduğu ortamdaki insanları ve eşyaları ısıtabilir. Tamamen beyaz renkli eşyalarla dolu bir oda ve beyazlar giyinmiş insanlar bile donmaya mahkumdur.

• olayı örnek için verdim, zaten sonundada belirttim "yada buna benzer bişey".tabiiki ufoyu baz alın demiyorum yada illa cam olsun demiyorum.rezistanslı olur, gazlı olur ;oda full kapalı olur;yalıtımlı olur...vs.(makina müh. son sınıf öğrencisiyim ısıtma-havalandırma-ısı transferi vs. derslerini aldım,bu işlerde uzmanım demiyorum ama bilgimde ortalamanın üzerindedir).
    olayı sadece %80 tasarrufun neye göre,nasıl ,hangi şartlar altında hesaplandığını ve eğer böyle bir iddaları varsa bunu en etkili olarak böyle bir düzenekle basın karşısında yapabileceklerini belirtmek istedim.(ha ufo olur , ha rezistanslı aklıma ufo geldi o an onu yazdım)

quote:

Orjinalden alıntı: VOLKEV

quote:

Eğer böyle içi bomboş, camdan bir odada test yapsınlar. Bizim ısıtıcımız infraredlere göre %99 daha tasarrufludur diyebilirler.

Bir deneyin isterseniz. İnfrared bir ısıtıya elinizi 10 cm. yaklaştırın. Eliniz yanar. Transparan bir camı 1 cm den ısıtamazsınız. Sigara paketinin üzerindeki şeffaf folyoyu 2 cm. den yakamazsınız.
    Hatta buruşmaz bile.

İnfraredler bulunduğu ortamdaki insanları ve eşyaları ısıtabilir. Tamamen beyaz renkli eşyalarla dolu bir oda ve beyazlar giyinmiş insanlar bile donmaya mahkumdur.

• quote:

olayı örnek için verdim, zaten sonundada belirttim "yada buna benzer bişey".tabiiki ufoyu baz alın demiyorum yada illa cam olsun demiyorum.rezistanslı olur, gazlı olur ;oda full kapalı olur;yalıtımlı olur...vs.(makina müh. son sınıf öğrencisiyim ısıtma-havalandırma-ısı transferi vs. derslerini aldım,bu işlerde uzmanım demiyorum ama bilgimde ortalamanın üzerindedir).

@ErETE ;

Kusura bakma arkadaşım. Sanki yanlış bir şey söylemişsinizde, ben de düzeltmişim gibi oldu. Amacım bu değildi.

Aklıma geldi yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VOLKEV -- 16 Ocak 2009; 2:41:50 >
  • erete ve acantim arkadaşların açıklamasıyla bende baya umutlandım bu arkadaşlar kadar konu hakkında itiraz edecek bilgim yok.. ama o geceki ceviz kabuğu programını bende sonuna kadar izlemiştim ve yapılan testi gördüm . hatta Şükran Can hanım 0212 kodlu 500 lü bir numara vermişti tvden sonrasında ben o numarayı bile 2 kez aradım bir ev çıktı . yok böyle biri dendi .. tabi konu bu değil sonuçta ama verilen telefon dahi vecta cihazın üretim yerine denk düşüyor .. o gece yanındaki diğer prof Abdullah bey ile oldukça güzel bir izlenim bıraktılar bende .. ve ben şayet funika firması bu lisansı dağıtmaya başladıysa . boş bir sonuç olmayacağına inanıyorum.. ve dört gözle bekliyorum .. konunun tekniğine fiziğine vb hakim olmasamda . inşaallah iyi birşeyler görürüz . yanlız bi arkadaş demiş elektriğe %400 zam yaparlar :)) evet yaparlar :(( nasıl olsa temel ihtiyaç maddesi ekmek gibi ve bu yollardan başkada devletin kasasına para girmiyor .. vur abalıya kaç saatir hesap yapıyorum sinirim bozuldu . YAŞASIN KÖTÜLÜK...

• baytek firmasını araştırırken şu haberlere denk geldim: http://www.baytekendustri.com.tr/tr/news.asp?ID=14&T=1

hatta ürünlerin prototip fotosu da var. haberlere göre koç'tan Enerji bakanına kadar baya bi kişi projeyi incelemiş. %80 demiyor ama 6'da bir oranında düşürecek maliyeti diyor.

iyice heyecanlandım... inşallah dedikleri gibi bir ürün çıkar.

şunu da belirteyim daha önceki postta söyledim ben işyeri için düşünüyorum. benim ısıtma maliyetimi 6/1 düşürürse ben de ürün fiyatımı belli oranda düşürebilirim. ben bunu yapabilirsem tüm sektörler yapar... hadi hayırlısı fos çıkmasa bari...

(gerçi aklım biraz da "erke" dönergecinde kaldı.... çok ütopikti o da yav!)

• tabiki denemeden almamak lazım o yüzden bu forumdayım. birileri denese de gerçekten işe yararmı yaramazmı öğreneyim diye. aldığım elektronik ürünlerin çoğunu burdaki yorumlara göre alıyorum. bekleyeceğiz bakalım...
  • quote:

Ben elektrik mühendisiyim..Bu ürün için Hatay'dan İstanbul Merter'e gidip ürünü aldım..

Açıkçası söyleyeyim fazla iyi bir ürün olmadığı kesin..Hele ki 600 watt ile 20m2 yi ısıtmak imkansız..600 watt bu ya 2 tane pc gücü..

Ayrıca bir arkadaşımız Ufo nasıl 79 lira yakat çok ucuz daha fazla yakar demek istemiş heralde..Sizin için hesabını yapıyorum..

Odam 20 m2 Ufo'yu 2.kademede kullanıyorum harika ısıtıyor..ve 2.kademede harcadığı elektrik saatte 1 kw..1 kw = 23 ykr..

Günde 10 saat 23 X 10 = 2,3 TL .. Bir ayda 2,3 X 30 = 69 YTL .. Eve yatmadan yatmaya geliyorum sadece TV ve Pc açık onlarda ayda 10 YTL gibi birşeyler yakıyor...

Benden bu kadar...Görüşmek üzere..

merter de nereden aldın acaba ? bende oraya yakınım ... hemen gideyim alayım ....

• Haline şükret aylık 80 liraya herşey dahil elektrikle ısınmışsın,

Evinde buzdolabı tv falan yok mu? kömür sobası bile yaksan elektrik faturası zaten 40-50 gelir

quote:

Orjinalden alıntı: METEHAN25

merhaba kardeş yazında beni kandırdılar 2200 liraya sharp invarter aldım güya aylık 36 lira yakıyormuş günlük 15 saat çalıştırdım 1 ayda 80 lira fatura geldi güya bende nette araştırma yapmıştımda ondan almıştım meğerse herkes birilerinin reklamını yapıyormuş olan bizim gibi fakir fukaraya oluyor zaten kriz çıkardılar işsizde kaldık allah yardım etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: VOLKEV

quote:

Hatta buruşmaz bile.

Vecta'nın teknolijisini hala çözememekle birlikte bahsettiklerinizden farklı gibi geliyor bana çünkü iş rezistansta bitmiyor. Neden? Adamlar diyorki kalorifer radyatörünü çıkarıp yerine bizim radyatörü takarsanız yakıt tüketiminiz % 40 düşer. Benim edindiğim izlenim bu metal ısıtılınca değişik davranıyor gibi!

Eminim bu soba piyasaya çıkınca binlercesi rakipleri ve meraklıları tarafında parça parça edilecek.

• Baytekendustri.com.tr de yazan:

Vecta Ürünleri 17 ocakta piyasada

Ürün dağıtımı ön sipariş sırasına göre yapıldığı için ısıtıcılarımız bu talebin tamamlandığı 17 Ocak tarihinden sonra Türkiyedeki tüm satış noktalarında bulunabilecektir.

Yukarıdaki cümleden ne anlıyorsunuz?
    17 ocakta heryerde bulunubilecek mi?
    17 ocaktan sonraki bir tarihte heryerde bulunabilecek mi?

Bu vecta bana kafayı yedirtti, artık herşey anlamsız gelmeye başladı
  • http://www.baytekendustri.com.tr/tr/index.asp?ID=27
    adresinde Baytek'in yeri google maps'de gösteriliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: isacubukcu

Bende merak ettim merter de nerdeymiş burası açıkla kardeş açıklada gidip görek.

quote:

Arkadaşlar tamam siz haklısınız ben sadece görüşlerimi söyledim gidin alın siz bilirsiniz..

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.