Şimdi Ara

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
5
Favori
283.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eeeee.....ben yaza yaza dilimde tüğ bitti.Metehan25 arkadaşım neden forumda her duyduguna inaniyon ki...Klimayı almadan önce ya kullanan bi arkadasina soracan yada en basiti klimanin teknik degerlerinden elektrik tüketimine bakıp hesabına yapıcaksın.Bu kadar basit...az uyanık olalım lütfen,forumda hakkaten klimayı kullanan oldugu gibi satıcı veya servisci de var...uyanık olmalıyız uyanık...Buda benden alacak olanlara tavsiye ve metehan25 nickli arkadaşda ibret olsun.bu durumlara düşmeyelim!!!
  • Arkadaşlar merhaba;
    Bu ürün biraz daha geçikirse Fİrma yetkililerinin %80 iddaasının gerçekliği kaçınılmaz olacak.
    Fazla değil 2 ay daha geçikse çok ucuz bir maaliyetle ısnabileceğimiz aşikar...
    Şaka bir yana ürün bir erteleme daha olmazsa 19.01.2009 P.tesi satışta.
    Esas kargaşa bence bundan sonra:
    1.Satın alıp memnun kalmayan ama kendi düştüğü çukura bizi de çekmek isteyenleremi,
    2.Satın almadığı halde ürünün karalayan yada övenleremi,
    3.Ürünle ilgili en ufak olumsuzluğu göklere çıkarıp yerden yere vuranlaramı,
    4.Ürünün en ufak olumlu özelliğini aşırı abartıp göklere çıkaranlaramı,
    Kime inanacağız...
    Bu konuyla ilgili zaman zaman forumda yaşanan kirlilik ürün satışa girdikten sonra daha da artacak diye düşünüyorum.
    Ben forum da yeni sayılırım.Forum yöneticilerinden ricam.Benim gibi eğer bahsedilenin yarısı perfonmansa bile sahip olsa bu ürünü
    satın almayı kafasına koymuş üyelerinin,yorumlarına güvenebileceği kıdemli üyelerinden birkaçının adını önermesini rica ediyorum.
    Lütfen bu önerinden kimse alınmasın.Herşey okadar karıştiki her kafadan bir ses çıkıyor.
    Forum yönetimi bu önerimi dikkate alırsa çok sevineceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utabev -- 16 Ocak 2009; 10:42:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Madheus

ibrahimalp

Yeni bir ürün var..kendim fabrikasına gidip aldım..kimseye yalan borcumda yok firmayıda kötülemek istemem..isteyen inanır isteyen inanmaz..ürünü beğenmeyip eleştiride bulunduk diye forumdan atılmamızmı lazım dostum ?

Arkadaşım söylediklerin doğru değil. Neymiş Hataydan soba almaya gelmişsin, Merterden almışsın. Bir sen mi akıllısın. Benim Evimde Mertere çok yakın firmayı aradım orası satış merkezi değil ve satışlarının olmadığını söylediler. Ayrıca fabrikaları Merterde değil Büyükçekmece'de.

Eğer firmanın verdiği adreste satış olsaydı,gidip çoktan almıştım ürünü. Madem aldın resimleri yüklersen bizde görmüş oluruz.

Bu konu artık iyice kirlendi. Ürünü görmeden neler konuşuluyor. İlgililer bu konuyu temizlese iyi olacak. Geçici olarak kapatılıyor açılınca yine saçma sapan şeyler. Lütfen ürünle alakasız şeyler yazmayalım arkadaşlar. 19 Ocakta görürüz inşallah ürünü.

Madheus un gönderdiği son mesajlara bir bakın yorum yok.

Ufo'dan şaşma derim..İnfrared ısıtıcının ilk üreticisi Ufo'dur.. Bende kullanıyorum odam 20m2 cihazım Star 2300 watt 200 liraya aldım..İnanırmısın 5 kademe var üstünde 2.kademede bile içeriyi hamam gibi yapıyor..içeri ısınınca sönüyor soğuyunca otomatik açılıyor.. Günde 10 saat kullanıyorum ayda 79 lira ödüyorum çok değil bence..baş ağrısı havayı kurutma sağlığa zararı filan yok..
    http://forum.donanimhaber.com/m_18420726/mpage_1/key_//tm.htm#29077995

Bendede 12 dilim Fakir yağlı radyatör var..2000 watt 16m2 odayı ısıtamıyor nedense..
    http://forum.donanimhaber.com/m_9846375/mpage_3/key_//tm.htm#29096815

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 16 Ocak 2009; 10:54:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: acantim

Arkadaşlar fazla laf kalabalığına gerek yok.Kısaca özet geçiyorum.

Sevgili Acantim,
    Anlamadığım konu şu. Bu özete de baksam anlamıyorum. HIM maddesinin Vecta'da kullanıldığı yorumunu nasıl yapıyorsun? Bir bağlantı yok ki. Aralık ayında 18 firmaya lisans verilmiş, sen bu firmalardan birinin Baytek olduğunu ve Vecta adlı üründe de bu maddenin kullanıldığını VARSAYIYORSUN gibime geliyor.
    Baytek 7 sene önce Vecta'da kullandıkları tekniği bulduklarını söylüyor. Üstelik de yüksek ısı veren kaynağa rağmen içinden su geçen (ki bu ifadeyi de haberi yazan muhabirin yanlış yazdığını VARSAYIYORUM, büyük olasılıkla "içinde su olan boru" demiştir firma yetkilisi) boruyu kaynatamadıkları hatta ısıtamadıklarını söylemişler ki tam da "heat pipe" tekniğinin açıklaması bu söyledikleri.
    Eğer benim atladığım, senin bildiğin net bir bağlantı varsa söyle de savın bilimsel olarak da kanıtlanmış olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUAMMER3 -- 16 Ocak 2009; 11:11:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: crescentstar

Vecta'nın teknolijisini hala çözememekle birlikte bahsettiklerinizden farklı gibi geliyor bana çünkü iş rezistansta bitmiyor. Neden? Adamlar diyorki kalorifer radyatörünü çıkarıp yerine bizim radyatörü takarsanız yakıt tüketiminiz % 40 düşer. Benim edindiğim izlenim bu metal ısıtılınca değişik davranıyor gibi!

Eminim bu soba piyasaya çıkınca binlercesi rakipleri ve meraklıları tarafında parça parça edilecek.

Radyatörde ısı kaynağı rezistans değil kombinin ısıtıp yolladığı sıcak su. Baytek'in radyatörünün içindeki heat pipe'ın ısıtıcı bölümünü kombiden gelen sıcak su ısıtıyor olmalı. astery99'un ilgili mesajındaki heat pipe'ı açıklayan Wikipedia sayfasına bakarsan göreceksin. Heat pipe çok hızlı bir şekilde ısıyı transfer ediyor. Klasik radyatör de borudan gelen sıcak suyun içindeki ısıyı havaya aktarmak için geliştirilmiş bir konveksiyon modülüdür. Baytek'in konveksiyon modülü (radyatör) heat pipe tekniği ile bu ısı aktarımını daha hızlı yaptığı iddiasında. Ama daha hızlı yapmak verimi artırır mı bunu bilmiyorum. Önceki mesajımda 2. soruda sorduğum da bu zaten.

• Sobayı hafta sonu tekrar göreceğim o zaman foto ve daha ayrıntılı yazmaya çalışırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: MUAMMER3

quote:

Vecta'nın teknolijisini hala çözememekle birlikte bahsettiklerinizden farklı gibi geliyor bana çünkü iş rezistansta bitmiyor. Neden? Adamlar diyorki kalorifer radyatörünü çıkarıp yerine bizim radyatörü takarsanız yakıt tüketiminiz % 40 düşer. Benim edindiğim izlenim bu metal ısıtılınca değişik davranıyor gibi!

Eminim bu soba piyasaya çıkınca binlercesi rakipleri ve meraklıları tarafında parça parça edilecek.

Radyatörde ısı kaynağı rezistans değil kombinin ısıtıp yolladığı sıcak su. Baytek'in radyatörünün içindeki heat pipe'ın ısıtıcı bölümünü kombiden gelen sıcak su ısıtıyor olmalı. astery99'un ilgili mesajındaki heat pipe'ı açıklayan Wikipedia sayfasına bakarsan göreceksin. Heat pipe çok hızlı bir şekilde ısıyı transfer ediyor. Klasik radyatör de borudan gelen sıcak suyun içindeki ısıyı havaya aktarmak için geliştirilmiş bir konveksiyon modülüdür. Baytek'in konveksiyon modülü (radyatör) heat pipe tekniği ile bu ısı aktarımını daha hızlı yaptığı iddiasında. Ama daha hızlı yapmak verimi artırır mı bunu bilmiyorum. Önceki mesajımda 2. soruda sorduğum da bu zaten.

• Merhaba ;

Sanırım bazılarımız adamların ne demek istediğni pek anlayamıyoruz ya da KIŞ'lar (Kutsal Infrared Şövalyeleri) ürünü baltalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Öncelikle adamların dediği resistance veriminden ziyade ısı geçirgenliği. Yani diyorki, senin 2000 Watt ile ısıttığın şeyi ben 600 W ile ısıtırım. Çünkü benim malzememde ısıyı sen tüm yüzeye yaymak için 2000 kullanırken bana 600 yeter. Yani ısı geçirgenliği olayı. Kışın - derecede dağda tahtayı tutabilirsiniz, ama demiri tutarsanız 5 saniye içinde yapışırsınız. Yani elektronların hareketi ile ilgili. Daha detaylı anlatırdım ama kesin bir süre sonra bende cahil olurum KIŞ'ların gözünde.

Örnek vermek gerekirse (sitelerinden alınmıştır) sistemde kullanılan üretim teknolojisi ile ısı enerjisi; çok hızlı ve homojen bir şekilde bütün yüzeye yayılmakta, çok az miktarda malzeme kullanılarak çok üst seviyede ısınma sağlanabilmektedir. Bu ısı teknoloji sayesinde elektrikli – elektriksiz , sulu - susuz kombi, kalorifer kazanı, kombi radyatör ve petekleri, elektrikli radyatörler, elektrikli ısıtıcılar, dekoratif tip ısıtma üniteleri gibi birçok alternatif sistemlerin üretim ve ticari faaliyetlerine başlanmıştır.

Madde atomları etrafında sürekli hareket halinde bulunan elektronların ısı yüküyle yükletilip, yüklenmiş oldukları bu ısı yükünü diğer atomların elektronlarına aktarmasıyla ısı enerjisini hızlı bir şekilde iletilmesini sağlayan bir durumdur. (Doğruysa)

Isıtma sistemlerinde kullanılan metaller arasında çelik 18 , alüminyum 220 , Bakır 392 W/mk ısı iletim katsayısına sahipken bu metallere moleküler ısı transfer teknolojisi uygulandığında çelik 13150 , alüminyum 13800 , bakır 13200 W/mk gibi inanılmaz yüksek değerlere ulaşmaktadır. (Doğruysa)

Daha öncede yazdığım gibi, 10 sene önce 100 Watt'lık akkor flamanlı lambanın ışığını 15 Watt'lık tasarruflu ampulle vereceğim diyen bir firma çıksaydı onada şarlatan mı diyeceklerdi? Ama bugün onları kullanıyoruz. Yada 20 sene önce 100 km'de 5 litre yakan araçlar var deseydi biri ne derdiler onlara? Bırakalım Thermodynamic cart dynamic curt dynamic olayını. Ürünü görelim, asılacaksa asalım. Ama bilmeden, görmeden İşkembe-i Kübra'dan sallamayalım. Bende çok ümitli değilim ama en azından mühendislerine saygımdan daha ihtiyatlı yaklaşıyorum.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCcolog. -- 16 Ocak 2009; 12:15:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PCcolog.

Merhaba ;

Sanırım bazılarımız adamların ne demek istediğni pek anlayamıyoruz ya da KUŞ'lar (Kutsal Infrared Şövalyeleri) ürünü baltalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Öncelikle adamların dediği resistance veriminden ziyade ısı geçirgenliği. Yani diyorki, senin 2000 Watt ile ısıttığın şeyi ben 600 W ile ısıtırım. Çünkü benim malzememde ısıyı sen tüm yüzeye yaymak için 2000 kullanırken bana 600 yeter. Yani ısı geçirgenliği olayı. Kışın - derecede dağda tahtayı tutabilirsiniz, ama demiri tutarsanız 5 saniye içinde yapışırsınız. Yani elektronların hareketi ile ilgili. Daha detaylı anlatırdım ama kesin bir süre sonra bende cahil olurum KUŞ'ların gözünde.

Örnek vermek gerekirse (sitelerinden alınmıştır) sistemde kullanılan üretim teknolojisi ile ısı enerjisi; çok hızlı ve homojen bir şekilde bütün yüzeye yayılmakta, çok az miktarda malzeme kullanılarak çok üst seviyede ısınma sağlanabilmektedir. Bu ısı teknoloji sayesinde elektrikli – elektriksiz , sulu - susuz kombi, kalorifer kazanı, kombi radyatör ve petekleri, elektrikli radyatörler, elektrikli ısıtıcılar, dekoratif tip ısıtma üniteleri gibi birçok alternatif sistemlerin üretim ve ticari faaliyetlerine başlanmıştır.

Madde atomları etrafında sürekli hareket halinde bulunan elektronların ısı yüküyle yükletilip, yüklenmiş oldukları bu ısı yükünü diğer atomların elektronlarına aktarmasıyla ısı enerjisini hızlı bir şekilde iletilmesini sağlayan bir durumdur. (Doğruysa)

Isıtma sistemlerinde kullanılan metaller arasında çelik 18 , alüminyum 220 , Bakır 392 W/mk ısı iletim katsayısına sahipken bu metallere moleküler ısı transfer teknolojisi uygulandığında çelik 13150 , alüminyum 13800 , bakır 13200 W/mk gibi inanılmaz yüksek değerlere ulaşmaktadır. (Doğruysa)

Daha öncede yazdığım gibi, 10 sene önce 100 Watt'lık akkor flamanlı lambanın ışığını 15 Watt'lık tasarruflu ampulle vereceğim diyen bir firma çıksaydı onada şarlatan mı diyeceklerdi? Ama bugün onları kullanıyoruz. Yada 20 sene önce 100 km'de 5 litre yakan araçlar var deseydi biri ne derdiler onlara? Bırakalım Thermodynamic cart dynamic curt dynamic olayını. Ürünü görelim, asılacaksa asalım. Ama bilmeden, görmeden İşkembe-i Kübra'dan sallamayalım. Bende çok ümitli değilim ama en azından mühendislerine saygımdan daha ihtiyatlı yaklaşıyorum.

Saygılar...

laf kalabalığı yapıyorsunuz..

ısıyı hızlı iletilmesi , YOKTAN ENERJİ YARATACAĞI anlamına gelmez......

Israrla kWh verimini soruyoruz hiç bir yanıt yok..

burda bu firmayı savunanlar hala hiç bir bilimsel veri kullanmadılar.. Dün bu topicin başına döndüm ve MUM ile yemek pişirilebileceğini iddia ettiklerini gördüm..

Artık bu da mümkün diyorsanız, valla pes diyorum..

iddia ediyorum , yalan söylüyorlar..

Eğer bir madde üzerine verilen ısıyı kendi kendine 1.5 katına çıkartabiliyorsa ..

o zaman elektrikle niye ısınıyorsunuz ki?

1 mum yakın yanına bu maddeden 50 adet koyun

1.5^50 = 637.621.500 (640 milyon kat)

tüm şehri ısıtın..

• Lütfen tahmine dayanan olumlu/olumsuz veya somut dayanağı olmayan mesajlar yazmayalım.

Bu tür mesajların kimseye faydası olmadığını, sadece kafa karıştırdığını ve tartışmalara sebep olduğunu hep beraber görüyoruz.

Ürünü alıp inceleme yaptığınızı söylüyorsanız veya benzer bilgiler paylaşıyorsanız, bunu somut kanıtlarla yapın lütfen. Aksi takdirde yazdığınız mesajlara müdahale edilecektir. Çünkü kimsenin bilgi kirliliği yaratmaya hakkı yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: astery99

quote:

Merhaba ;

Sanırım bazılarımız adamların ne demek istediğni pek anlayamıyoruz ya da KUŞ'lar (Kutsal Infrared Şövalyeleri) ürünü baltalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Öncelikle adamların dediği resistance veriminden ziyade ısı geçirgenliği. Yani diyorki, senin 2000 Watt ile ısıttığın şeyi ben 600 W ile ısıtırım. Çünkü benim malzememde ısıyı sen tüm yüzeye yaymak için 2000 kullanırken bana 600 yeter. Yani ısı geçirgenliği olayı. Kışın - derecede dağda tahtayı tutabilirsiniz, ama demiri tutarsanız 5 saniye içinde yapışırsınız. Yani elektronların hareketi ile ilgili. Daha detaylı anlatırdım ama kesin bir süre sonra bende cahil olurum KUŞ'ların gözünde.

Saygılar...

burda bu firmayı savunanlar hala hiç bir bilimsel veri kullanmadılar.. Dün bu topicin başına döndüm ve MUM ile yemek pişirilebileceğini iddia ettiklerini gördüm..

Eğer bir madde üzerine verilen ısıyı kendi kendine 1.5 katına çıkartabiliyorsa ..

tüm şehri ısıtın..

Bana 50 adet mum ve teknolojik destek verin ,atomları parçalarına ayırarak tum şehri ısıtım
    Bilimsel gelişmelere açık olalım lütfen.

Not:Burada, bu firmanın gerçekten diğer ısıtıcılara göre %80 değerinde daha iyi sonuç aldığını söylemiyorum belki doğru belki yanlış ama imkansız DEĞİL!

• ha şimdi anlaşıldı.15 firmaya lisans verildiyse arkadaşlar ilk olmak istiyorlar bu arada tabi aksaklıklar yaşıyorlar.ilginç.ilk her zaman pastanın en iyisini yer.fazla yadırgamamak lazım serbest piyasa ortamında...çıksın bir görelim bakalım bombamı balonmu...
  • Aynı ortamdaki demir ve tahtanın farklı sıcaklıklarda hissedilmesinin nedeni ısı iletimlerinin farklı olmasıdır. Demir daha yoğun olduğu için sizden ısıyı daha çabuk alır ve eliniz üşür, tahta görece daha az yoğun olduğu için ısı iletimi daha zayıf olur ve daha az soğuk hissedersiniz.

Akkor ampullerde filaman gelen enerjiye direnç gösterir ve ısınır. Isınma sonucunda ışık ortaya çıkar. Tasarruflu ampullerde ise filaman yoktur, ısınma çok daha az olduğu için aynı miktarda ışık için daha az enerjiye ihtiyaç duyarsınız. Akor ampul çalışırken el ile tutamazsınız, sıcaktır. Bu yüzden ampul örneği pek makul değil. Motor içinde aynı şeyler geçerli. Motorların verimliliği arttı, yakıtların kalitesi arttı, yakıtı yakma stilleri değişti.

Isı kaynağının yüzeyinin büyük olması ile ısıtma arasında nasıl bir orantı var acaba. Alet içerisinde bir ısı kaynağı olduğunu ve bu kaynağa bağlı ısı iletim kat sayısı yüksek geniş bir plaka olduğunu farz edersek bu plaka yüzeyi daha fazla hava ile temasta olacağından havayı daha çabuk ısıtacağını düşünüyorum. Bu olabilirmi? Yoksa öenmli olan ısı kaynağının boyutundan ziyade gücümüdür?

• quote:

Orjinalden alıntı: darkness of master

eğer bu prof.dr muhammed eltez de çakma değilse ki adam enerji ana bilim dalı başkanıymış bu gerçekten güzel bir sonuç ve bir çoğumuzunda utandıracak bir sonuç olacaktır. ama yinede sözle kefil olmayalım ürüne

Hoca gerçek merak etmeyin :) Aynı üniversitedeyiz.
  • quote:

quote:

bunu ben de merak ettim kullanılan malzemenin çok geç soğuduğunu söylediler. sobanın da termostat süresindeki uzunluk heralde bundan kaynaklanıyor.

• Teknoloji "heat pipe"a benzemiyor. Tv'de dönen Isı Testleri 3 reklamına bakarsanız mısır Vecta metalinin üzerinde daha hızlı patlıyor. Yatay plakada heat pipe'ı nasıl açıklayacak sınız? Reklam bu diyebilirsiniz ama adamların elektrikli panel radyatörü ve sera ısıtma sistemleri de yatay.

Funika'nın teknolojisine de benzemiyor çünkü ısıtıcıları aluminyum, bakır veya çelikten yapabiliyorlar.

Bana kalırsa bu teknoloji biraz rezonan, titreşim veya mikrodalga ile ilgili çünkü ortamı homojen ısıtıyor. Ama tahminimce metale ne yapıyorlarsa metalin bu özelliği ısıtılınca ortaya çıkıyor.

Eğer buluşları böyle bir şey işe gerçekten gelecek vaad ediyor demektir.

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crescentstar -- 16 Ocak 2009; 14:19:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: astery99

quote:

Merhaba ;

Saygılar...

tüm şehri ısıtın..

beni bekleyin sıkıntı yapmayın. ben böyle bi şeye para atmaya hazırım. sigarayı bırakalı 1 sene oldu oradn yaptığım karla bunlardan 1 tane değil 4-5 tane alırım yani zararım yok

yarın allah naip ederse alıcam bi güzel anlatırım gazımız çıkar rahatlarız az daha sabredin. emin olun benim firmayla hiç bir alakam yok tüm samimiyetimle olumlu ve olumsuz taraflarını ve bulunduğum aydın şartlarındaki performansı rakam rakam ince ince belirticem. sobaynan beraber hatıra fotosu da çektiricem.
    daha sonra farklı şehirlerdeki arkadaşlar bulundukları yerin iklim özelliklerine göre bi yorum yaparlar kendi kendilerine.

• Bir arkadaş sormuş "Bu üründe HIM kullanıldığını nerden çıkaruyorsun"?

Diğer mesajlarımda da yazmıştım.Çünkü:

1)17 Aralık 'da HIM resmen açıklandı FunikaTec .

2)18 Aralıklı gazete haberinde yılbaşından sonra bir ürün çıkacağını HIM'i bulan FunikaTec açıklandı.

3)28 Aralık baytek kim kimse tanımazken birden bire 28 Aralık'ta Vecta reklamları dönmeye başladı.

4)Ve en önemli nokta vecta %80 derken ,HIM raporu HIM maddesinin 2.25 kat daha verimli olduğunu söylüyor ki buda paralellik arz ediyor.

5)Ve alel acele ürün yaza doğru piyasaya çıkıyor.Neden..piyasaya erken girme çabasımı?

Bu kadar tesadüf olamaz diye düşünüyorum ama kimbilir belkide bu acele HIM'in bulunması ile alakalı.Diğer firmalar HIM ile ürün geliştirmeden piyasaya girmek için...çünki vestel'le de görüşülmüş daha önce baytek

EDİT:bu bir komplo teorisimi görüceez.Ama ürünü yazdan öncede almıcamı açıklamak isterim ki bu %100 baytek ürünü varsayarsak HIM den ürün geliştirilebileceği çok aşikar ve serbest piyasa herzaman dengeyi bulmuştur. (HIM raporu gerçekse tabi burası türkiye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acantim -- 16 Ocak 2009; 14:08:31 >

• Baytek ürün satışlarını 17 ocağa erteledi.
    Kendi sitesine göre Kasım 2008 de almanya ve hollanda enerji bakanlarıyla bir araya gelceklermiş.
    Ancak sitede görüşmenin olup olmadığına, ve sonuçlarına dair bilgi yok şirketle ilgili haberler ekim ayından sonra birden ocak 2009 a geçiyor. Ürünün piyasaya çıkış tarihi sürekli erteleniyor. Baytek anayasanın eşitlik ilkesine bağlı olarak vatandaşların hepsine birden satışı yapmakta kararlı. Birileri bir kaç gün önce alıp fazladan tasarruf yapsın istemiyorlar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatar7879 -- 16 Ocak 2009; 14:27:15 >
  • Ürün yarın çıkıyor.
    İyi yada kötü olsun BAYTEĞE ve donanımhabere teşekkürler...
    Bu topik açılalıdan beri hayatımın monotonluğu falan kalmadı... Yatıp kalkıp bu forumu takip ediyorum... Heycanlanıyorum
    Herkeze teşekkürler
  • bu infrared reklamları şiddetle arttı hatta bazen iki reklam biri bitip biri başlıyor ard ardına. şimdi bu sezon ortasında reklama bu kadar para harcamak biraz gereksiz geldi bana. bu markaları zaten artık herkes biliyo. bu tip ürünler test edildi yaktığı da performansı da belli yani bu kadar şiddetle reklamlarının yapılıyor olması ilginç bu dönemde. bi ara bi kanalda reklamları takip ettim 3-4 tane ürün reklamı var biri sıklıkla ısıtıcı.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.