samsung s24 ultra yurtdışı telefon e sim olayı
arkadaşlar yuurtdısı telefon var geçen sene 4 ay fiziki 4 ay e sim ile kullandım . bu sene de ilk 4 ay fiziki kullandım ayın 11 de kapandı aksamı turkcel bayıne gittim e sim aldım ve yükledim tabiki hemen aktif olmadı sabahı baktım bana verilen e sim pin kodu benim eski fiziki kartımın pin kodu çıktı yine gitttim durumu anlattım ayın 12 de yeni e sim aldım telefona girdim . aktif olmasını bekledim akşama baktım aktif olmadı türkcel aradım temsilci bu saate kadar olmaıysa sorun var demektir dedi size yeni bir e sim vererim bunu için beni e devlete yönlendirdi ordan e sim başvurusu yaptırdı. sonra türkcel aradım ben başvuruyu yaptım bana e sim verin dedim bize henüz düşmedi dediler yarın sabah bakarız dediler bugün ayın 13 oldu arıyorum halen onlara yansımamış bugün 3, gün telefonum kapalı.
işim garip yanı baska temsilci esim takınca 24-48 saat içinde aktif olur neden aceleci oldunuz dedi bende diyorum ki bana bu yeni e sim olayını sizin arkadaşınız verdi o yaptırdı bana deseydi 48 saat bekle beklerdim bu sefer arkadaşımız yanlış yapmıs dediler . su saat oldu telefon aktif olmadı onu geçtim yeni e sim bile halen bana verilmedi her şey birbirine girdi.
btk aradım 1, imei kapanmış 2, imei 120 gün aktif izni var dedi ordan kafam rahatladı ama bugün turkcel yetkilisi tuttu bana siz yeniden byk yi arayın telefonunuzdaki 2, imeiyi de kayıt yaptırın dedi :) ya diyorum bu telefon zaten yurt dışı hiç bir imeisi kayıtlı değil ki zaten diyorum yok diyor illa arayın mevzuat böyle 2, imeiyi kaydettirin dedi durdu böyle bir şey varmı ne yapsak
samsung s24 ultra ani çıkan reklamlar
arkadaşlar birkaç gündür telelfonuma sanırım cocuğun yuklediği oyunlardan bulastı diye tahmin ediyorum iki de bir reklamlar çıkıyor. oyunları sidim ama nafile internette arastırdım nasıl yok edilir diye her yolu denedim ama yok gitmiyor varmı kesin tavsiyesi olan
arkadaslar dsmarta geçtim teknik ekip kurulum yaptı ama var olan eski kutu üstünden kurulum yaptı . ama eski adsl kutusunu teslim etmem gerek bende ikinci el airtes 5650 model vdsl kutu aldım dün d smartı aradım kurum için bana eternet kablosu ile pc ye bağlantı yaptırdı 192.192.1.1 sayfasına giriş yapın dedi maaleseef sayfa açmadı yapamayınca teknik ekip yönlendirerim dedi ücreti karsılığı ama . sizce sorun nedir.
kutuda tüm ısıklar yandı pc de eternetin girdiği yuvadada ısıkalr yandı.
acaba aldığım ikinci el ttnete ait airties 5650 model kutu farklı bir kullanıcıda kendini kitleme gibi bir sorun yapar mı aklıma buda geliyor
|
|
beyaz eşya tavsiyesi tüm set için
|
5s kenar çerçeve sorunu
|
acil yardım: karışık bir konu
|
iphone 6 orjinalliğini nasıl anlayacağız
|
|
|
DÜNYACA ÜNLÜ ORJİNAL GİYİM MARKALARI ÇOK UYGUN FİYATLARA MAĞAZAMIZDA .. tommy-armani-dolce-gabbana-guess-burberry-polo-lacoste-calvin-iceberg- LÜTFEN ZİYARET EDİNİZ İletişimhttps://www.facebook.com/istinyeoutletpark msn: adnandoganbey@hotmail tel/whatsApp:0555-335-96-43 istinyeoutletpark.sahibinden.com/ |
|
DÜNYACA ÜNLÜ ORJİNAL GİYİM MARKALARI ÇOK UYGUN FİYATLARA MAĞAZAMIZDA .. tommy-armani-dolce-gabbana-guess-burberry-polo-lacoste-calvin-iceberg- LÜTFEN ZİYARET EDİNİZ İletişimhttps://www.facebook.com/istinyeoutletpark msn: adnandoganbey@hotmail tel/whatsApp:0555-335-96-43 istinyeoutletpark.sahibinden.com/ |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.988
İkinci El Bölümü Mesajları: 760
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 533)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 58 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0