Şimdi Ara

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
5
Favori
283.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV'de birkaç gündür reklamını gördüğümüz ıstıcının nihayet satışı başlamış. Biraz tuzlu. Ancak söyledikleri gibiyse süper:

VECTA ESD1 500 Watt A+++++ Elektrikli Soba / 15 - 18 m2 Alan İçin Genel Özellikleri: 284 YTL
    22 Derece Ortalama Oda Sıcaklığında Bir Ayda Devamlı ( 7 / 24 .... 7 Gün 24 Saat Hiç Durmadan ) Çalıştığında Yanlızca 20,80 YTL Elektrik Harcamaktadır.
    Vekta Isıtıcılar ile Kömür, Klima, infrared ve diğer ısıtıcı masraflarından kurtularak % 80 Enerji Tasarrufu Sağlayın.
    Yapılan Deneylerde 24 Saatte Sadece 11 Saat Çalışmaktadır.
    VECTA Nano Isıtma Sistemleri İle ilgili Daha geniş Bilgiyiwww.kutayenerji.com Sitesinden Alabilirsiniz.
    Bu ürün Tamamen Yerli Üretim Olup Sadece ve Sadece Toptangibi.com Sitesinde Perakande Olarak Satılmaktadır.

VECTA ESD1 600 Watt A+++++ Elektrikli Soba / ( 20 - 23 m2 ): 307 YTL

Vecta Sıtısı Geniş Bilgi:http://www.vecta.com.tr
    Online satış sitesi:http://www.toptangibi.com/KMDefault.aspx

Yorumlarınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif -- 30 Aralık 2008; 19:31:33 >

• Deneyen var mı acaba? Bahsedilenler çok güzel şeyler. Alasım geldi :)
  • vecta mı? ARDO mu? bunlar birbirinin ayın seyler ama hangisi orjin?

http://www.hepsiburada.com/ardo-a1200-nano-teknoloji-1200-watt-infrared-isitici-siyah-cerceve-termostat-hediyeli/productDetails.aspx?categoryid=17111&productid=evbsa1200s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 30 Aralık 2008; 20:56:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet007tr

vecta mı? ARDO mu? bunlar birbirinin ayın seyler ama hangisi orjin?

http://www.hepsiburada.com/ardo-a1200-nano-teknoloji-1200-watt-infrared-isitici-siyah-cerceve-termostat-hediyeli/productDetails.aspx?categoryid=17111&productid=evbsa1200s

Vecta, piyasaya yeni girdi. Ardo bildiğim kadarıyla birkaç aydan beri satılıyor. Linkteki Ardo 1200W'lık. Vecta'nın 16 metrekarelik olanı ise 500W civarında; ancak Vecta yeni ürün olduğu için herhangi bir yorum yok.

• Bakalım deneyen bir arkadasımız olacak mı? Yazılanlar cok guzel hatta inanmak guc ama yakında belli olacaktır. 500 watt kullanıp 2000 wattlık ısı vermeli bu ancak klimanın yapabildigi bir olay bakalım sabredip gorecez...
  • e o zaman ben klima siparişi verdiydim bu durumda iptal etmem lazım niye veriyim ki 2000 ytl para zaten bana özellikle ısınma için lazım dimi ama şindi???
  • Kol gibi doğalgaz faturası ödeyip ısınamaya bünyeye ilaç gibi duruyor bu ürün tabiki söylenen tüketim değerleri doğruysa. Ürünü gidip görüp, inceleyerek satın alabileceğimiz bir yer yok mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir süre bekleyeyim diyorum ama
    ben alıncaya kadar izmir'de soğuk falan kalmayacak
  • bir kaç gündür reklamlarda görüyoduk bekleyin diyodu demek ki buymuş,eğer yazılanlar gibi bişeyse ayda 20 ytl gibi bir elektrik yakacaksa fiyatı biraz pahalıda olsa alınabilir belli bir süre sonra kendi parasını çıkartır zaten bekleyip görmek incelemek lazım denilen gibiyse eğer süper bişi olur
  • arkadaşlar az önce www.toptangibi.com aradım ve aklıma takılan bütün soruları konuştuğum beyefendi çok iyi ilgilendi
    zaten ürünü önce kendileri iş yerlerinde ve evlerinde test etmişler oldukça memnun kalmışlar
    ben üründen 2 adet sipariş veriyorum
    ürünler 2 ocaktan itibaren dağıtılmaya başlanıp 3 ocak gibi elimizde olurmuş. ürünü kullanıp gereken yaorumları size bildiririm
  • izmirde karşıyaka kutay enerjiyi aradım orda ve farklı mağazalarda da satışa sunacaklarmış ocak başından itibaren. telefondaki adama klima alcağımdan falan bahsettim. bu anlattıkları gibiyse ısınmak için klima almanın çok saçma bişi olacağından biraz da inanmayan bir eda ile söz ettim ve bu ürettikleri şeyi kullanmak lazım geldiğini söledim. ama adam iddialı ve rahat bi tonla "doğrusu bu zaten" dedi. ben de çok şaşırmak -ki hala öyleyim- suretiyle telefonu kapadım.ha bi de yüzey ısısının 85 C' ortam ısısının ise 22 C' ye kadar olduğunu falan söledi.
  • evet arkadaşlar ben de düşünüyorum almayı ama aklıma takılan sorular var acaba bir odayı ne kadar sürede ısıtır diğerleri gibi çabuk ısıtmaz diye düşünüyorum çünkü resimde küçük görünüyor. Birde acaba fiyatı düşer mi diye bekliyorum ama o zamana kadar kış bitecek gibi ...???!!!
  • Baytek sitesinden haberler:

Baytek, Güneş Enerjisi ile çalışan ve şebeke elektriği kullanmayan klimalarını Mayıs 2009 tarihinde tüketiciye ulaştırabilmek amacıyla üretim çalışmalarına başladı.

Enerji Bakanımız Sn. Hilmi Güler , merkezimizi ve fabrikamızı ziyaret ederek enerji projelerimiz ve ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi aldı.

Philips Hollanda , Aydınlatma Sistemleri Ar-Ge müdürü firmamızı ziyaret ederek aydınlatma ünitelerimizi inceleyerek bilgi aldılar.

Firmamızın üst düzey yöneticileri Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ziyaret ederek Sera Isıtma Sistemlerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

http://www.baytekendustri.com.tr/tr/news.asp?ID=14&T=1
    http://www.baytekendustri.com.tr/tr/news.asp?ID=31&T=3

• Antalya için birebir güneş enerjisiyle çalışan klima. Sanırım önümüzdeki birkaç yıl enerji konusunda yeniliklerle karşılaşacağız ve umarım bu süreç sonunda petrol türevi ürünlerden enerji üretmek eski teknoloji ve pahalı kalacak daha çevreci daha temiz bir gelecek bizi bekliyor gibi görünüyor. Bu süreçte argeye yatırım yapan Türk firmaları ve ülkemiz kazançlı çıkar umarım. Her yıl inanılmaz rakamları petrol ürünlerine ödüyoruz.
  • alan arkadaşlar ilk bilgileri verirlerse çok seviniriz. iyi ısıtıyor mu dedikleri gibi sayaçı az mı döndürüyor nasıl ilk izlenimler ???
  • Toptangibi.com adresinde dün 600W olanı satılıyordu, bugün stokta görünmüyor.
  • arkadaslar buradan akliniza takilan tum sorular ve cevaplari burda,bende tv den reklamini gordum arastirdim buldum.
    http://www.baytekendustri.com.tr/tr/sss.asp?ID=21
    sadece isitma degil,adamlar aydinlatma ve elektrik uretimide yaptiryorlar kendi evinizde.
  • kullananların yorumlarını bekliyoruz.
  • quote:

CTA ESD1 500 Watt A+++++ Elektrikli Soba / 15 - 18 m2 Alan İçin Genel Özellikleri: 284 YTL
    22 Derece Ortalama Oda Sıcaklığında Bir Ayda Devamlı ( 7 / 24 .... 7 Gün 24 Saat Hiç Durmadan ) Çalıştığında Yanlızca 20,80 YTL Elektrik Harcamaktadır.
    Vekta Isıtıcılar ile Kömür, Klima, infrared ve diğer ısıtıcı masraflarından kurtularak % 80 Enerji Tasarrufu Sağlayın.
    Yapılan Deneylerde 24 Saatte Sadece 11 Saat Çalışmaktadır.

şimdi ayrıntılara bir gözatalım, bunların iddia etmiş oldukları şey bence hikaye!!!!

15-18 m2 bir oda için 500w lık bir cihaz kulanalım ve bu cihaz 24 saatte faal olarak 11 saat çalışsın

termostat 22 dereceye ayarlı olacakmış ki bence 22 derece az 24-25 derece falan olması gerekir neyse..

Yaptıkları Deneylerde 24 Saatte Sadece 11 Saat Çalışmışmış, 500 wat tan 11 saat ne yapar? düz hesap 6 kw diyelim bu deger günlük tabii

ayda ne yapar 180 kW... ŞİNDİİİİİ 1 kw elektrigi herşey dahil yaklaşık 280 kuruş civarında hesapladım (yanlışım varsa düzeltin), gelen elektrik faturasındaki toplam tutarı toplam sarfiyata böleceksiniz..

180kw X 280 kuruş = 50 ytl bu rakam 15-18 m2 civarındaki bir odayı 22 derece civarında tutmak içindi, ama ısıyı 24-25 derece civarı yaparsanız kaçaklar maçaklar ben iddia ediyorum bu rakam 100 ytl yi bulur hodri meydan :)

• Bu ısıtıcı duvara mı asılıyor? ayaklı olarak kullanılabiliyor mu? bir de infrared gibi ışıkla objeyimi ısıtıyor yoksa ortamı mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.