Şimdi Ara

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
5
Favori
283.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: crescentstar

...
    Bir daha söyleyeyim soba/radyatör ana ısıtma işini rezistansla dolayısıyla konveksiyon mekanizmasıyla yapmıyor!

E o ısı nasıl oluşuyor yüzeydeki. Vahiy yoluyla mı? Bana göre bir heat pipe var. Çok fazla miktarda havaya (geniş yüzey), hızla (heat pipe'ın esprisi bu, düşük rezistansın verdiği ısıyı hızla metal yüzeye aktarıyor) ısı transfer ediyor ki bu da konveksiyonun ta kendisi zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastor1

Fan motorunun kaybı zaten ısı olarak açığa çıkar yani o ısı da ortamın ısıtılmasına katkı sağlar yani kayıp değildir. Fanın üflediği hava da rezistansta açığa çıkan ısıyı hızlı bir şekilde ortama taşır.

Derdim fan motorunun kaybı değil. Fanın kendisi neyle çalışıyor. Isıyla değil ya. Bir kova elektrik dökünce ne kadarı rezistansı ısıtıyor, ne kadarı fanı çalıştıran motorda harcanıyor?
  • Bu kadar önemli diyorsan yazayım ama fanın harcaması devede kulaktır yani: 2000 watt lık bi fanlı ısıtıcıda fan motoru yaklaşık 20-25 watt kadar çeker.

quote:

Orjinalden alıntı: MUAMMER3

quote:

Fan motorunun kaybı zaten ısı olarak açığa çıkar yani o ısı da ortamın ısıtılmasına katkı sağlar yani kayıp değildir. Fanın üflediği hava da rezistansta açığa çıkan ısıyı hızlı bir şekilde ortama taşır.

Derdim fan motorunun kaybı değil. Fanın kendisi neyle çalışıyor. Isıyla değil ya. Bir kova elektrik dökünce ne kadarı rezistansı ısıtıyor, ne kadarı fanı çalıştıran motorda harcanıyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: Madheus

600 Watt'lık Vecta 20 m2 odayı 2 saat aralıksız çalışma ile 2-3 C derece oynattı bizzat denenmiştir...

Ben Hatay'da yaşıyorum kışlar çok soğuk geçmez..Şuan dışarısı 9-10 derece var...

Bu cihazın termostat'ı kesinlikle odaya duyarlı değil..Zamana bağlı çalışıyor..İçeri ısınmadan termostat'a giriyor...

7/24 kesintisiz çalışma ile 30 günde 20 Lira palavranın önde gideni..Hesabı siz yapın,600 watt 1 saatte 0,6 kw tüketir..1 kw = 25 ykr..Gerisini siz düşünün yani ayda rahat 90-100 lirayı gözden çıkarın...

Arkadaşlar ısıtsında isterse 500 lira yaksın ama ısıtma var ama az tatmin etmiyor yani...

Son olarak Ufo ısıtıcı kullanıyorum 2300 watt odam 19-20 m2 çok memnunum 5 kademe var..2.kademede kullanıyorum yetiyor da artıyor bile..Günde 10 saat kullanıyorum..Ayda 79 lira faturam geliyor..Çok değil bence..Hem arkadaşlar emin olun Ufo Vecta'dan en az %50-60 daha iyi ısıtıyor..30 dk'da odayı sıcacık ediyor...

dışarısı 10 dereceyse 250 tl lik ufoya gerek yok zaten. 50 tl lik ihlas sobalarda ısıtıyor. benim işime yaraması için dışarısı -1,-3 dereceyken ısıtabilmesi.

aralık ayında 1800w lık ufo aldım. soğuk olmadığı için ısıtıyordu. 1 aylık fatura 123 geldi. havalar soğuyunca soba kurdum. ufoyu banyoya koydum. elektrik faturası 37 geldi. hava çok soğuk değilken ufo 85tl elektrik harcadı. ama hava 0 dereceyken ufonun 1 metre yanında duruyorum ancak ısıyı hissediyorum. kışı geçirmek için kesinlikle ufo önermiyorum. 200tl verdim pişmanım.

• Zaten 600 watt lık ısıtıcıdan da ancak bu kadarı beklenir 20 m2 lik odayı ancak 2-3 derece ısıtması çok normal.

İyi günlerde kullanın

quote:

Orjinalden alıntı: Madheus

600 Watt'lık Vecta 20 m2 odayı 2 saat aralıksız çalışma ile 2-3 C derece oynattı bizzat denenmiştir...

Ben Hatay'da yaşıyorum kışlar çok soğuk geçmez..Şuan dışarısı 9-10 derece var...

Bu cihazın termostat'ı kesinlikle odaya duyarlı değil..Zamana bağlı çalışıyor..İçeri ısınmadan termostat'a giriyor...

7/24 kesintisiz çalışma ile 30 günde 20 Lira palavranın önde gideni..Hesabı siz yapın,600 watt 1 saatte 0,6 kw tüketir..1 kw = 25 ykr..Gerisini siz düşünün yani ayda rahat 90-100 lirayı gözden çıkarın...

Arkadaşlar ısıtsında isterse 500 lira yaksın ama ısıtma var ama az tatmin etmiyor yani...

Son olarak Ufo ısıtıcı kullanıyorum 2300 watt odam 19-20 m2 çok memnunum 5 kademe var..2.kademede kullanıyorum yetiyor da artıyor bile..Günde 10 saat kullanıyorum..Ayda 79 lira faturam geliyor..Çok değil bence..Hem arkadaşlar emin olun Ufo Vecta'dan en az %50-60 daha iyi ısıtıyor..30 dk'da odayı sıcacık ediyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: acantim

Zaten bu işin başka bir çözümü yok.

İnsanların inanması için bu verileri açıklamaları gerekiyor.

Hatta TSE raporu gerekiyor.En azından benim inanmam için....

Basın açıklamasında da söylendiği gibi TSE raporu var zaten.
  • TSE onayı güvenlik ve kalite açısından değerlendirir, diğer ısıtıcılara göre %80 tasarruf yaptığını belgelemiş midir?

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 15 Ocak 2009; 21:09:07 >
  • quote:

TSE onayı güvenlik ve kalite açısından değerlendirir, diğer ısıtıcılara göre %80 tasarruf yaptığını belgelemiş midir?

quote:

quote:

Infrared ısıtıcılara oranla %80 tasarruf TSE raporuyla belgelidir.

• Bu raporu görme imkanı var mı?

quote:

quote:

TSE onayı güvenlik ve kalite açısından değerlendirir, diğer ısıtıcılara göre %80 tasarruf yaptığını belgelemiş midir?

quote:

quote:

Infrared ısıtıcılara oranla %80 tasarruf TSE raporuyla belgelidir.

• Bende yok ama Baytek'de var. Daha önce forumda testin nasıl yapıldığını açıklamıştım.

quote:

Bu raporu görme imkanı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crescentstar -- 15 Ocak 2009; 21:24:38 >
  • Milliyetin haberinde bu keşfi funika holding in yaptığı yazılmış Baytekle funika aynı firma mıdır?

UFO"cu icat çıkardı!

UFO"lara merakıyla bilinen Funika Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Sözkesen, düşük voltajla yüksek ısı elde eden "hibrit ısı maddesi"(HIM) adlı yeni nesil akıllı madde geliştirdiklerini açıkladı.

Sözkesen"in buluşu, önceki yıl, İstanbul merkezli bir firma tarafından "çağın buluşu" olarak tanıtılan Erke Dönergeci"nden önce tamamlanmış oldu. Sözkesen, HIM sayesinde aylık 300 YTL elektrik faturası gelen bir eve 100 YTL geleceğini iddia etti. 2 yıl süren bir uğraş sonucunda HIM"i ortaya çıkardıklarını dile getiren Sözkesen şu bilgileri verdi:

"HIM"in en önemli özelliği minumum elektrik enerjisi ile istenilen düzeyde yüksek sıcaklık elde edilmesi ve yüksek kalorinin de sağlanmasıdır.

Moleküler yapıda saklı enerji paketleri düşük bir elektrik enerjisiyle harekete geçip yüksek ısı sağlıyor."

milliyet

quote:

Bende yok ama Baytek'de var. Daha önce forumda testin nasıl yapıldığını açıklamıştım.

quote:

Bu raporu görme imkanı var mı?

• Reklam kokan hareketler seziyorum burada. Birisi ufo reklamı yapmış diğeri başka marka. Ya bu kadar ürünü kötüleyen kişiler neden acaba konuyu terketmiyorlar. Ya biraz bekleyip ürün kullanıcılara ulaşınca yorumlar yapılsa sizce nasıl olur. Madem bu kadar mühendis arkadaşlar var aramızda yok şöyle yok böyle ürünü karalamayın, başka ürünlerle kıyaslamayı ürün piyasada iken yapın. Anca o zaman herkes fikrini söyler. Birkaç arkadaş elimde var diyor bilmem ne. Yaw kardeşim varsa elinde ekle resmini görelim yanına kendinide koy. Yok öyle test ettim bilmem ne... İşkembey-i kübradan sallamayın. Bu kadar değerli bir forumu kirletmeye hakkınız yok !
  • ufoda günde 10 saatlik çalışmayla 79 süper gelmiş ancak 2300 W hesaba vurduğumuz zaman daha fazla gelir gibi sanki ya da 10 satlik çalışma süresi içerisinde topu topu 2 saat falan mı çalışmış ne
    (5,6 x 25 krş = 40 küsur bu yapar eh ev elektriği de pek ou aratmaz...)eğer öyleyse vecta ya mektaya ihtiyaç yok reklamlar baytek in çoook başını ağrıtcak ya da infraredten ağzı dili yanaların bi yanlışı var. ayrıca belirtiyim bizimkilere bu kış idare ediliversin artık falan diye 1800 W olsa gerek bi infrared alalım dedik, bilememişler biraz yüklenmişler heralde qurtz soba infrared falan sanırım tam 1 ay da değil 360 küsur fatura gelmiş biraz önce görüştük.

zaten kış başlangıcında danıştığım kullanıcaların neredeyse tamamı paran çoksa infrared al dediler. hatta bizim usta vardı evde iki tanesi duruyo mecburen klimaya döndük falan demişti.

• ayrıca aydın gibi bi yerde bu faturalar ısınma için çok fazla bizim kışımız olmuyo ki doğru dürüst.
  • Apaçık belli firma destekçileri cirit atıyor.

Bir kısım kişiler sadece bu konuya yazmak için üye olmuş
  • tum yorumlari okudum karsi cikanda var,umutlu olanda. ben inaniyorum ve ilk firsatta alacagim, lakin sundanda eminim, bu hukumet 6 aya kalmaz elektirige 4kati zam yapar gene ucuz isinma hayal olur. bunun birkac ornegini hatirliyorum.
  • selamlar umarım dedıklerı gıbı olurda su faturalar can yakmaz hazırız almaya bız zıra .; benım aklım almıyor tosıbanın ampulu bıle patlak cıktı ya.umarım vur kac taktıgı olmazda ucuz ve kalıtelı bır urune sahıp olruz
  • quote:

Apaçık belli firma destekçileri cirit atıyor.

Bir kısım kişiler sadece bu konuya yazmak için üye olmuş

+1.000.000 kesinlikle katılıyorum. adam yeni üye olmuş foruma, mesaj sayısı 2-3 hemen övgü dolu sözler. sırf reklam yapmak için üye olmuş. Aynı kişinin farklı nicklerle burada reklam yaptığını düşünüyorum. ürün piyasaya çıkmadan denedim çok güzel diyenler var. nerede denedin diye sorulunca birdaha cevap yok, çünkü başka nickle konu hakkında övgüye devam...
  • kimler ufo satıcısı kimler diğer marka kimler yeni çıkacak vectra için reklama geldi.barnak kaldırsın bakiim...
  • Ne hikmetse forumda yeni üyeler cirit atıyor.Yöneticiler bu duruma seyirci kalıyor.Herkes kendi reklamını yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.