Şimdi Ara

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
903
Cevap
5
Favori
283.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepimiz ısıya kilitlendik...Peki bu sürede ne kadar enerji tükettiğini kontrol edebildinmi?Bu da çok önemli...
  • ROMANTİKHAMSİ''ye Arkadaşım kaç kwh elektrik tüketmiş bir yerlere not almış mıydın?
    Termostatı kaça ayarladın?
    Gece dış sıcaklık kaçtı? Kontrol etmişmiydin?
    Ürünü çalıştırdığın anda oda sıcaklığı neydi?
    Ürünün fiyatları beklentini karşıladı mı?
    Cevaplarını bekliyoruz..
    ALlaha Emanet Ol.
    Umarım en kısa zamanda iş bulursun.
  • romantikhamsi kardeşim kaç kurtar kendini
    Böyle giderse forumca toplanıp evine gelicez.
  • Romantik kardeşim şu kriz ortamında birde işsiz kalmak çok zor Allah yardımcın olsun İnşallah bir iş bulursun.

Oda sıcaklığı gece saat 24:00 den sonra kombi kapalı olduğu halde 10 saatlik vecta ısıtma gücü neticesinde 19c' seviyesinde demişsin. Şimdi sana sormak istediğim bir kaç şey var;
    1.ev dışındaki sıcaklık kaç derece, gece ve gündüz ortalama değerler?
    2.odanız kaç m2 ?
    3.sadece vecta bulunan odayımı ıstıyorsunuz yoksa diğer odalarda başka ısıtıcı kullanıyormusunuz?
    4.oda kapısı hep kapalımı kalıyor yoksa azda olsa aralık bırakıp hava sirkülasyonu sağlıyormusunuz?
    5.elektrik sayacındaki değerleri not aldınızmı? 24 saatlik kullanım sonundaki Watt sarfiyatını belirlemek için bu lazım.
    Akşama kadar kombiyi hiç açmadan vecta'yla aynı odayı ısıtmaya devam ederseniz ve saat 22.00 gibi bize oda sıcaklığı ve sarfiyat bilgilerini verirseniz az çok bir fikir edineceğiz bu cihaz hakkında.

• Bence romantikhamsi Vecta satsın net üzerinden. Ya da en azından ısıtıcı ürünler deneme yazıları yazsın. Blog yapar, reklamlarla para da kazanabilir.
    romantikhamsi'ye kısa sürede iyi bir iş diliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gigascor

Şimdi Hamsi arkadaşım Vectayı çalıştırdığında anladğım kadarıyla zaten Kombisi açıkmış yani oda belli bir sıcaklığın üzerinde imiş(20-22ºC kadar) önce petekeleri kapatmış (tabi bu arada Vecta açık) sonra saat 24.00 da kombiyi kapatmış. Sabah 09.20 de kalkmış ve dereceye bakmış 19ºC. Bu durumda ne oluyor "bu cihaz mevcut ısıyı sadece muhafaza ediyor 5 derece veya 10 derece olan bir odayı 22 dereceye getiremiyor. Bence buda fos çıktı...

Kombi de ısıyı belirli bir dereceye getirdikten sonra muhafaza etmeye çalışır!!!
    Önemli olan dışarıda sıcaklık örneğin -5 ten -25 e düştüğünde bu cihaz içerideki ısıyı koruyabilirse o bile başarı bunu ayda20 tl ye (iddialar doğruysa) gerçekleştirmek büyük başarı.Çünkü kombi de termostat 20 oC ye ayarlandığında ısıyı 20 dereceye getirip orada sabit tutmaya çalışıyor. Ve benim bu ay fsaturam 720 tl Yozgatın soğuğuna kombi karşı koyamıyor :(

Eğer alan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa kafamızda soru işareti kalmaz. Elektrikli ısıtıcı firmaları arasındaki savaş değil soğuğa karşı verdiğim savaş ve doğalgaz faturasına karşı aldığım yenilgi umurumda. Oyüzden kullanan arkadaşlar sayısal verilerle sonuçları verirlerse memnun olurum.
    Selamlar

• şimdi komsumda çok beğendi bu sobayı kendisi elektrik tamirleri yapıyor yevmiye ile çalışıyor.Akşama eskibir elektrik saati getirip ölçüm yapıcak.saatlık tüketimi hakkında akşam size bilgi vericeğim.İnşaallah diğer arkadaşların dediği gibi ortam ısısını randumanda tutmuyordur gerçekten ısıtıyordur.Ben üniversite mezunu felan değilim ucuz bir derecem var eczacının biri vermisti onun gösterdiklerini söylüyorum.
  • Vay vay vay 720 tl o paraya reaktör kurarsın ya...Ya da 32 odalı şatodaki ısınma gideri gibi...Ben 300 e çok diyordum şükredeyim
  • hala satışta değil yılan hjkayesine döndü bu iş pis kokmaya başladı
  • benim anlamadığım romantikhamsi adlı arkadaşımız nerden aldı bu ürünü? hala satış yok çünkü..
  • az önce konuştum Ankara ana bayii sanırım

ilk gelen partinin tükendiğini söyledi yarın yeni bir tır gelecekmiş ben tel bıraktım bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelefe

az önce konuştum Ankara ana bayii sanırım

ilk gelen partinin tükendiğini söyledi yarın yeni bir tır gelecekmiş ben tel bıraktım bakalım

Fiyatları hakkında bilgi alabildinmi...
  • Şimdi basit bir hesapla benim odam 24 m2 ve korunaklı. Odayı 22 dereceye bir şekilde getirdim ve 800 W'lık vectayı açtım ve bir ay boyunca hiç kapatmadım. Bu oda sıcaklığını sürekli 22 derecede muhafaza edecek ama 24 saatin kaç saatinde yanacak örneğin 12 saatinde yandı ortalama basit bir hesap yapalım 0,8x12x30x0,25=72TL'lik elektirk harcamış oluyor. Sadece Vectanın harcadığı elektrik bu...

Buda bence öyle reklamlarında yaptıkları gibi abartılı bir ürün değil...

Ama hakkını vermek lazım yinede diğer ısıtıcılara göre tasarruflu bir ürün...
  • Şimdi aradım konuştum. Silindir şeklinde olanlardan var sadece şimdi. Diğerleri mayıs 2009 dan önce çıkmayacakmış. Ben silindir şeklinde olanın büyüğünü sordum 280+KDV dedi. Peki dedim Şişli, Fatih veya Baheçelievler bölgesinde nerlerden alabilirim dedim ilginçtir bilmiyorum dedi Bende Merter'deki yerinize gelip alsam olur mu dedim onada olmaz dedi Olmazsa bir beden büyüğünü verelim dedim kapattı
  • MERHABA ARKADAŞLAR GÜNLERDİR YAZILARINIZI OKUYORUM.VECTA'YI KOCAELİNDE DENEDİK .BİRİNİ ARKADAŞIM İZALASYONLU PREFABRİK BİR YAPIDA 16M2 ODADA DENEDİ TÜM GÜN AÇIK BIRAKTI.ODA SICAKLIĞI İSE 24C YE ULAŞMIŞ. BİR ELEKTİRİKLİ ISITICININ BU ŞEKİLDE ISITMASI ÇOK OLUMLU KARŞILADI.GEÇEN AY INFARET ISITICI İLE 385 TL FATURA ÖDEMİŞTİ.DİĞERİNİDE İŞ YERİNİN ARKA DEPOSUNDA 12M2 DE ÇALIŞTIRDIK BURASI 13C İDİ VE DAHA ÖNCE HİÇ ISITILMAMIŞTI.12 SAAAT ÇALIŞMA SONRASINDA ODA 20C VE ORTAMIN HER YERİ EŞİT SICAKLIKTAYDI.BU CİHAZI KOYDUĞUNUZ ODANIN KAPISINI KAPATACAKSINIZ.VECTANIN ELEKTİRİK SAAT DÖNĞÜSÜ ÇOK AZ AMA SÜREKLİ ÇALIŞIR DURUMDA OLMASI GEREKİYOR.TERMOSTATDA BUNU DENGELEYECEKTİR.YANİ İLK ÇALIŞTIĞINKAKİ VE SONRASINDAKİ PERFORMANSI ÖNEMLİ OLANDIR. İÇERİSİNDE 4 AD CUBUK VAR DÖRDÜNÜDE 4 AD RESİSTANS ISITIYOR.
  • Arkadaşlar,Ürün bugün öğleden sonra geliyor,telefon alıyorlar.
    Yani şuana kadar Ankara'da satış hiç yapılmamış.Bilgilerinize...
  • Romantikhamsi arkadas , sen nereden aldin ve de kaca aldin , HANGI TIPINI VE KAC KW ligini ?? SANA SORMAK ZORUNDAYIZ CUNKI BASKA BEN ALDIM DIYEN YOK HENUZ... Detayli anlatirsan seviniriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gigascor

Şimdi basit bir hesapla benim odam 24 m2 ve korunaklı. Odayı 22 dereceye bir şekilde getirdim ve 800 W'lık vectayı açtım ve bir ay boyunca hiç kapatmadım. Bu oda sıcaklığını sürekli 22 derecede muhafaza edecek ama 24 saatin kaç saatinde yanacak örneğin 12 saatinde yandı ortalama basit bir hesap yapalım 0,8x12x30x0,25=72TL'lik elektirk harcamış oluyor. Sadece Vectanın harcadığı elektrik bu...

Buda bence öyle reklamlarında yaptıkları gibi abartılı bir ürün değil...

Ama hakkını vermek lazım yinede diğer ısıtıcılara göre tasarruflu bir ürün...

arkadaşlar bu bir pazarlama stratejisi ayda 20 ytl yakanı vardır fakat en küçüğüdür onunda şartları vardır iyi yalıtımlı oda dış sıcaklık vs
  • Bu kadar organizasyon fakiri bir teknoloji firması görmedim hayatımda
    Sözde 17 sinden sonra tüm bayilerden alabilecektik...
    Göz göre göre adam kandırıyorlar
  • Arkadaslar, neredeyse hepimiz isi gucu biraktik ve Vecta konusuyoruz. Iyi de firma ilgilileri sanki insanlarla dalga geciyorlar... Ufo nun aciklamasi da ortada ama Vektadan tik yok . Bizlerse ortada olmayan bir sey hakkinda ahkam kesiyoruz. ROMANTIKHAMSIDEN BASKASI DA YOK KULLANDIM DIYEN. Ne istir bu yahu ? Birileri bizimle kafa buluyor galiba. Forumda ki sorulara cevap verebilecek , bizleri rahatlatacak yetkilileri yokmu bu mucit firmanin acaba ? YOKSA ARTIK BU VEKTANIN PALAVRA VE BALON OLDUGUNA INANMAYA BASLAYACAGIZ. ..
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.