Şimdi Ara

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
903
Cevap
5
Favori
283.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acil şu cihazı işi bilen bir kaç arkadasın alıp kullanması ve burda bilgi vermesi gerekiyorki bizde bu cihazdan alıp almamaya karar verebilerim valla 200 tl lik d.gaz faturası oda da duruyor
  • İnfrared ısıtıcılarla bu ürünü karşılaştırmak hata olur. İkisinin esas kullanım alanları farklı. Bu cihaz infrared'in yaptığını yapamaz. İnfraredler kısa zamanlı işler için oldukça effektif bir çözüm ama infrared ile bir oda ısıtmak mantıklı değil. Zaten %80 tasarruf hikayesinin cevabı burada yatıyor. İnfrared cisimleri ısıtırken, diğerleri havayı ısıtıyor.
  • Doğanbeyy arkadaşım;
    Kesinlikle haklısın ben günde 16-18 m3 yakıyorum 350 Tl lik yükledim 16 gün yetti.
    Ve inanın Ankara bu sene çok soğuk.Ve bu kadar yakmaya polarlarla oturuyoruz.
    Eğer bu cihaz Ankara da verimli çalışırsa süper.%80 değil %30 tasarrufa razıyım.
    Eminim bir çok insan da buna razı.Özellikle doğalgaz kullananlar.
    Yarın herşey ortaya çıkar...Bekleyip görelim.Yanlız bu ürünle ilgili beklentisi yüksek olanlar bence hayal kırıklığı yaşayabilirler.
    Ama beklentisi çok düşük olanlarıda şaşırtabilir.Kanımca piyasadaki çözümler içinde en iiiiiiiiyiysi olacak diyorum.
  • şimdi bu cihaz vardır yoktur bununla ilgilenmiyorum ben de diyelimki söylenenler doğru gerçekten yeni birşey buldular ve ayda 30-40 lira gibi paralarla ısınma sağlayabilen yüzde 80 lere varan tasarruf sağlayan bir cihaz yapıldı..
    soru..milyonlarca yüzmilyonlarca belkide milyar dolar gibi cirolara ulaşan doğalgaz ve kombi pazarının akibeti ne olur bu durumda?bu işten ekmek yiyenler ne yapar bu ürüne nasıl bakar...buyrun...
  • Vecta Radyatörler: Yakıt sistemi ne olursa olsun, Vecta Radyatörler ısınma sistemini değiştirmeye gerek duymadan ısıtma sağlıyor ve önemli enerji tasarrufları yaratıyor.

Onada bi hazrlıkları var gibi

Durumu gerçek kalul edersek kısa vadede tüm soba kullanıcıları direk geçiş yapacaktır.Doğalgaz orta vadeye yayılır ve global piyasada fiyatı mecburen düşerek rekabet edecek seviyeye gelir.Yani bıçak gibi hiçbişey kesilip atılmaz...

Ne güzel hayaller dimi .....

Isı dönüşümü anlamında infrarede göre -> %80 diğer %40 olduğunu ifade ediliyor zaten.Bu amcalar televizyona da çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acantim -- 15 Ocak 2009; 0:28:58 >

• memlekette ne çok 'bilim adamı' varmış....
    6 sayfa yazılmış....
    çıksın bakalım para tuzağı mı değil mi anlaşılır.....
  • Eğer % 80 değil de % 20 tasarruy bile yapsa bu ürün kullanılmaya değer olur. Yalnızca düşünülmesi gereken bir nokta var, o da ürünün UFO gibi hızlı olmayacağı.
  • bir bakalım ortaya çıksın insanlar kullansın yorumlara göre başarılı oldumumu olmadımı göreceğiz zaten.ben bu tür konularda baştan olur veya olmaz demenin gereksiz olduğunu düşünüyorum.ürün çıktığında anlıyorsun zaten oluyormu olmuyormu...
  • Arkadaşlar ürünün kullanma klavuzu var.Bir göz atın.Artık gerçek kullanıcı testleri bekleyelim.Ben umutluyum....
    http://www.vecta.com.tr/kilavuzlar.html

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acantim -- 15 Ocak 2009; 1:19:29 >

• Şu konuyu takibe alalım.
  • BAKALIM FİYAT NE OLACAK HAYIRLISI 300 lük 12.4 kilo baya ağırmış
  • Kulllananlar bir süre sonra tecrübelerini de burada paylaşırlar umarız. İddia edilenlerin yarısı kadar değerlere bile ulaşılsa tercih edilebilecek bir ürün. Ama ne olursa olsun iş ve ev ortamında ısınabilmenin birinci koşulu bence ISI YALITIMIdır. Yoksa ne yakarsan yak fazla birşey değişmiyor.
    En azından kışa girilen ve kıştan çıkılan aylarda soba kurmayı geciktirecek, yine sobayı odadan şutlama zamanını öne alacaktır.
  • Arkadaşlar merhaba;
    Az önce firma yetkilileriyle görüştüm 17 si diye açıklanmıştı satış tarihi ancak
    son alınan karara göre 19.01.2008 p.tesi tüm Türkiye de satış ta olacağı söylendi.
    Bilgilerinize...
    Umarım bu ertelemeler son olur ve bu ertelemelerin mantıklı bir sebebi vardır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: utabev

Arkadaşlar merhaba;
    Az önce firma yetkilileriyle görüştüm 17 si diye açıklanmıştı satış tarihi ancak
    son alınan karara göre 19.01.2008 p.tesi tüm Türkiye de satış ta olacağı söylendi.
    Bilgilerinize...
    Umarım bu ertelemeler son olur ve bu ertelemelerin mantıklı bir sebebi vardır...

Kötü düşünmeyeyim diyorum illa , adamı çileden çıkartıyorlar
    Bu firmada plan , program organizasyon, koordinasyon diye birşey yok.Hadi sorun çıktı 1 erteledin, 2 erteledin, 10 kerede ertelenmez ki ya... bizimle dalga mı geçiyorlar!.Şuraya çiziyorum------------------ 19 ocak geldiğinde 21 ocağa erteleyecekler... Ve bu ürün hiçbir zaman satışa çıkmayacak... Olan ürünü satmak için 50şer 100er alan ticarethanelere olacak... (Denizli servisi bile satmak için 200 tane istedim vermediler dedi) Paraları yatıracaklar sonrası malum...
    Hadi hayırlısı, inşallah ben yanılırım...

• Arkadaşlar;
    Şuanda isim vermek istemiyorum birçok ısıtcı firması huzursuzluk içerisinde..
    Eğer bu ürün tutarsa çok kötü eminim stokları dolu..Ve tv reklamlarını da arttırdılar.
    Ama birde beklenen cihaz balon çıkar ve bu kısa sürede anlaşılırsa şuan sıkıntılı bekleyişteki
    firmalara gün doğar.Doğalgaz da indirim olacağı haberi üzerine Ankara da halk beklentiye girerek
    gaz bile yükletmedi sonra haberin balon olduğu anlaşıldı çok büyük kuyruklar oluştu gişelerde.
    Benim gibi iyi bir ısıtıcı almak üzereyken bu cihazın beklentisine giren çok insan var.
    Eğer olumsuz haberler gelirse diğer markalar da satış patlaması yaşanabilir.
  • Zaten en adi bir elektrikli ısıtıcının ısıl verimi %99.9999... dur, ister fan ister ufo, ama kullanım yerinize göre uygun olanı seçmeniz gerekir.

Fanlı olanın verdiği ısı önce tavana doğru yükselir az ısındım dersiniz, ufo tipi olanlar güneş gibi yüzünüzü- sırtınızı yakar çok iyi ısındım dersiniz, ama kalori değeri olarak ikisi de aynıdır.

Sonuçta bunun da radyatör tipi bir ısıtıcıdan fazla birşeyi yok görünüyor tek farkı şekli şemali, verim konusu ise aldatmaca enerjinin korunumu temel prensibine aykırı. Yalıtım aynı ise tasarruf ancak verimi yükseltmekle olur ki zaten 99.9999.. olan verim artmaz. Hele %80 tasarruf komik

Bunu % 107-109 verimili doğalgaz kombileriyle karıştırmayın onlarda normalde bacadan atılan su buharındaki ısı geri kazanılmaktadır ve bu verim yoğuşmasız kombilere kıyasla hesaplanan verimdir, elektrikli ısıtıcıda ise dışarı atılan bir şey söz konusu değil kablodan gelen tüm enerji oda içinde kalır, bu yüzden verim zaten %99.99999... dur.

%80 tasarruf olmaz mı olabilir ama şöyle olabilir: Bir adet elektrikli battaniye alırsınız çarşafın altına serersiniz üstünüze de 2 kat yorgan atıp yatağa girersiniz 50 watt lık ısıtıcıyla bütün kış ısınırsınız.

Fakat bizim gibi teknolojiyi cep telefonu kullanmak olarak gören ama gerçek bilimsellikten uzak toplumlarda bunlar da rahatlıkla kabul görebilir hiiiiç şaşırmayın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 15 Ocak 2009; 16:58:01 >

• Dün tanıtımını yaptılar, gazetelere ve internete çıktı. Şimdi milletin daha çok haberi var. Ciddi bir firma hiç bir zaman iki gün, o bitti iki gün o bitti 3 gün daha diye milleti oyalamaz. Bir kez 5 ya da 10 gün neyse dersin biter o iş. Ama bir arkadaşın dediği gibi aynı anda daha millet neyin ne olduğunu anlamadan yüzbinlerce satmayı falan
    düşünüyorlar gibi geldi. Sırf bayiler yüzbinden fazla almıştır.

Sen %80 tasarrufu gerçekte yapmış olsan zaten bu kadar pahalı reklama hacet kalmaz. Bizim ülkede 1000 tane adam duysun iki günde ülkede duymadık kalmaz. Millet en dandik mağazanın %40 indirimini bile reklamı olmadığı halde duyup mağazanın önünde sıraya giriyor.

Boş teneke misali, iş yok bolca reklam bolca laf kalabalığı.

Teknik özellik diye voltajını, akımını, wattını, frekansını yazmışlar. Sen %80 gibi tüm sektörü yerinden oynatacak buluş, ARGE, termomoleküler vs. diyorsun ama %80 iddiasına destek olacak ufacık bir ısıl değer, diğer ısıtıcılara göre tasarrufuna delil olabilecek ufacık bir veri, iki satır bilgi vermemek için 10 takla atıyorsun. 7 yıllık ARGE ile sunabildiğiniz teknik veri buysa ya o ARGE bölümü ya yok varsa da kapatın bence orayı.

Tabirimi maruz görün ama herkesin bildiği eşeği millete at diye pazarlamaya çalışıyorlar...

Sorun değil er geç nasıl olsa anlaşılır. Ama bir hayal kırıklığı bir milleti tokatlama olayı daha olursa memlekette bilime ARGE ye zerre kadar saygı kalmaz. Ondan sonra Türk evladı gerçekte bir buluş yapsa bile insanlar bunda da bir sahtekarlık var diyeceklerdir.

• Ürün geliyor merak etmeyin. Baytek gecikme olduğu için seviniyor mu sanki seviniyorsa infrared satıcıları seviniyordur. Reklamlar 27 Aralıkta dönmeye başladı. 81 ilde günde 8100 ürün satılsa ki fazlası satılır 15 günde zarar 120 000 bin ürün yapar tanesinden 50 YTL kazansa ki fazlasını kazanır diye düşünüyorum. 6 milyon YTL'den olmuş durumda. Eminim canla başla sonradan bir sorunla karşılaşmamak için ürünü en iyi şekilde pazara sunmaya çalışıyorlardır.

En azından elinde numune olan bayilerden duyduğum bu.
  • sitede ayın 17 sinde başlancak demiyor ön sipariş dağıtımları ayın 17 sine kadar dağıtılacak geri kalan noktalara 17 sinden sonra dağıtılacak diyor
  • Bu kadar sayfayı okuduktan, bakır çubukları, bir katılımcının işaret ettiği Wikipedia sayfasını gördükten ve kullanım kılavuzundaki "dik kullanınız" ibaresinden sonra kesin emin oldum ki bu cihazda kullanılan "heat pipe" tekniği.
    Şimdi cevabını aradığım 2 soru var;
    1-Nano teknoloji bu cihazda hangi amaçla kullanılmış?
    Heat pipe çeperinden hızlı ısı transferi için bakırdan daha iletken bir metal yapmak için mi yoksa heat pipe içinde fitil görevi görecek, yoğuşan gazı tekrar ısıtma odasına götürecek kılcal (kapiller) yapıyı oluşturmak için mi?
    2-Isının hızla geniş bir yüzeyde hava ile temas ettirilip, havanın ısıtılması, daha verimli bir ısıtma sağlar mı?
    Elbette toplam Joule değerlerini biliyoruz ama bütün enerjinin kızaran bir çubuk üzerinden havaya temas ettirilmesi ile tüm odanın tabanı kadar bir alan üzerinden havaya aktarılması arasında bir verimlilik farkı var mıdır? Sonuçta konveksiyon ile hava ısıtılıyor fakat küçük bir alanda konveksiyonun sürekli tekrarlanması ile oluşan hava moleküllerinin hareketi ile (kızaran çubuk), geniş bir alanda birim zamanda daha fazla miktarda konveksiyon sonucu oluşan hava moleküllerinin hareketi arasında enerjinin sönümlenmesi açısından verim farkı var mıdır?

Umarım sorularımı doğru aktarabilmişimdir. Özellikle 2. sorumun cevabını merak ediyorum. İnce bir çubukla, bir varil içindeki sıvıyı karıştırmak mı daha verimlidir, geniş yüzeyli bir tahta parçasıyla mı? İnce çubuğu daha kolay hareket ettirirsiniz ama varil içindeki tüm sıvıyı hareket ettirmek için hızla ve bir çok kereler karıştırmanız gerekirken geniş tahta parçası daha zor hareket eder ama daha fazla sıvıyı itebildiğinizden bir kaç turdan sonra varil içindeki tüm sıvı hareket etmiş olur. Hangisi daha verimlidir? Büyük motorun düşük devirde ama yüksek tork üretmesi ile küçük motorun yüksek devirde yüksek tork üretmesi gibi. Hangisinde daha az yakıt harcanır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUAMMER3 -- 15 Ocak 2009; 13:00:17 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.