Bildirim
Bayram Yolculuğundan Önce Aracınıza Ne Yaptınız?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Hiçbir şey...:(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yeniden FENERBAHÇE! ! ! -
Gaz aldımquote:
Orijinalden alıntı: mathematician_01
Hiçbir şey...:(_____________________________ 2014 Toyota Avensis 2.0 D-4D Premium
Hayatta öyle seçimler yap ki; kazandığın şeyler,kaybettiklerine değsin! -
yikattim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
mazot aldık yetmez mi?quote:
Orijinalden alıntı: mathematician_01
Hiçbir şey...:(_____________________________
-
Yeni aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Her haftasonu ne yaptıysam onu
Normalde hep yıkatırdım bu sene salladım. Basarız marşa gideriz.
Yıkattım. Hızlı cila ile cilaladım tampon ve lastikleri patlattım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Adamın biri. -
Lastik havaları kontrol edildi, motor yağ seviyesi ,su seviyesi vs kontrol edildi.İçi temizlendi parfümde sıktım garajda bekliyorquote:
Orijinalden alıntı: rubelhizb
Yıkattım. Hızlı cila ile cilaladım tampon ve lastikleri patlattım.
_____________________________ Kanaat bitmez tükenmez bir hazinedir. -
Yiyecek içecek depoladım.
-
Anasını satayım, aracım yıkadım. Cila ve wax uyguladım. Ertesi gün yağmur yağdı.. Bu kaçıncı, lanet ettim yemin ederim.. Dün de vites topuzunu yeni 308'inkiyle değiştirdim.. Eskisi sığır testisi gibiydi afedersin.. Sonra teybi değiştirdim. Elektronikçiler montaj için 150 lira istedi.. Yer mi Anadolu çocuğu.. Aldım takım çantasını, giriştim arabaya.. GPS anteni, normal anten, aux, kumanda derken gaza geldim, aracın arka tamponuna kadar geri görüş kamerasının kablosunu döşedim. Muzaffer bir komutan edasıyla her zamanki servise gidip sadece elektrik bağlantısını yaptırdım.. 150 kağıt cepte kaldı :)
Yalnız ileti aynı Tuvnera'nınkiler gibi oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 27 Temmuz 2014; 23:34:03 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi -
Dün yikattim ve her yikamadan sonra olduğu gibi bugün yağmur yağdı
Egzosttan ses geliyordu onu yaptırdım klasik 3 günde bir yıkama olayı.ama yine kirlendi
intel Haswell 4670k | Asrock Extreme 4 z87 | 7870 Xt [Tahiti] | Corsair Vengeance Ddr3 2x4 1600 Mhz | Corsair Cx 750 [Moduler] | Corsair Air 540 Case | Corsair 128 Gb Gs Ssd | Corsair H100i [Pull~Push] | Asus Vn247h 1920x1080p Full Hd Monitör | qCk Fnatic edition Mouse Pad | SteelSeries Kinzu v2 Pro | Logitech G105 Gaming Keyboard | Thermaltake Shock Gaming HeadSet -
4 tane yeni lastik alındı, yakıt alındı yola çıkıldı.quote:
Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr
Egzosttan ses geliyordu onu yaptırdım klasik 3 günde bir yıkama olayı.ama yine kirlendi_____________________________ -
yıkadım bi güzel, uzun yola çıkmıcam zaten yeterliquote:
Orijinalden alıntı: canvarol
4 tane yeni lastik alındı, yakıt alındı yola çıkıldı.
Alıntıları Göster
_____________________________ -
150 tl lik yakıtla doyurduk.quote:
Orijinalden alıntı: canvarol
4 tane yeni lastik alındı, yakıt alındı yola çıkıldı.
Alıntıları Göster
Yıkatacaktım
1.benzinlik 1.5 saat sonra gelin dedi.(Yozgat bulvarındaki opet)
2.benzinliğe giremedim.Girişe bile park etmişlerdi.(Ankara'da Antaresin yanındaki bp)
1.Oto yıkama kapalıydı.
2.oto yıkamada aracı koyacak yer bile yoktu.
Yıkatamadım.
Yarın 6'da gideriz artık.
Ama bayram için değilde bugüne denk gelen birkaç şey yapıldı
1.Mikrofiber bez alındı
2.Oto kokusunu yenilendi
3.Yağ ekleme yapıldı_____________________________
-
İç dış bir güzel yıkadım fakat şu resimde ki gibi asla olmuyor motor istediğim kadar sileyim özel birşey mi kullanılıyor?quote:
Orijinalden alıntı: freezy16
yıkadım bi güzel, uzun yola çıkmıcam zaten yeterli
Alıntıları Göster_____________________________ -
Yıkadım ve cilaladım. Lastik basınçlarını kontrol ettim . Urfa'dan Eskişehir'e 1000 km gidicem .
Benzer içerikler
- peugeot 207 kronik sorunları
- motor suyu seviyesi ne kadar olmalı
- d1 ehliyet yenileme
- arabadan helikopter gibi ses gelmesi
- volkswagen bora'nın tutulan modeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı