Şimdi Ara

Bayram Yolculuğundan Önce Aracınıza Ne Yaptınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bnym97

İç dış bir güzel yıkadım fakat şu resimde ki gibi asla olmuyor motor istediğim kadar sileyim özel birşey mi kullanılıyor?

Özel motor temizleyiciler var. Atas ürünleri hem ucuzdur, hem de kalitelidir. Bazıları WD 40 önerir ama kullanmayın. Çok toz çeker sonra..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • Bayram tatili için yola çıkacak arkadaşlara hayırlı yolculuklar dilerim, yollar her bayramda olduğu gibi yine çok kalabalık, kurallara uyup sabırlı olmayı elden bırakmayın lütfen.

Orijinalden alıntı: Aytürk

Anasını satayım, aracım yıkadım. Cila ve wax uyguladım. Ertesi gün yağmur yağdı.. Bu kaçıncı, lanet ettim yemin ederim.. Dün de vites topuzunu yeni 308'inkiyle değiştirdim.. Eskisi sığır testisi gibiydi afedersin.. Sonra teybi değiştirdim. Elektronikçiler montaj için 150 lira istedi.. Yer mi Anadolu çocuğu.. Aldım takım çantasını, giriştim arabaya.. GPS anteni, normal anten, aux, kumanda derken gaza geldim, aracın arka tamponuna kadar geri görüş kamerasının kablosunu döşedim. Muzaffer bir komutan edasıyla her zamanki servise gidip sadece elektrik bağlantısını yaptırdım.. 150 kağıt cepte kaldı :)

Yalnız ileti aynı Tuvnera'nınkiler gibi oldu

Tuvnera'mı dedin ?

Al sana eksi.

• 2 ay önce servise verdim bence şuanlık birşeye gerek yok lastik havaları dışında

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Anasını satayım, aracım yıkadım. Cila ve wax uyguladım. Ertesi gün yağmur yağdı.. Bu kaçıncı, lanet ettim yemin ederim.. Dün de vites topuzunu yeni 308'inkiyle değiştirdim.. Eskisi sığır testisi gibiydi afedersin.. Sonra teybi değiştirdim. Elektronikçiler montaj için 150 lira istedi.. Yer mi Anadolu çocuğu.. Aldım takım çantasını, giriştim arabaya.. GPS anteni, normal anten, aux, kumanda derken gaza geldim, aracın arka tamponuna kadar geri görüş kamerasının kablosunu döşedim. Muzaffer bir komutan edasıyla her zamanki servise gidip sadece elektrik bağlantısını yaptırdım.. 150 kağıt cepte kaldı :)

Yalnız ileti aynı Tuvnera'nınkiler gibi oldu

Tuvnera'mı dedin ?

Al sana eksi.

Hey yo dostum, unuttuğun bir şey var:

Araç Golf 1.2 TSI DSG+konfor paketi olsaydı yağmur yağmazdı

O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi

• bnym97 kullanıcısına yanıt
    Ben su ile yıkayıp kuruluyorum motoru ondan sonrada torpido parlatıcı sıkıp siliyorum bu hale geliyo 1 ay filan temiz kalıyo sonra toz oluyo siliyorum parlıyo yine.

Aracın rot balansı yapıldı. Lastiğin havalarina bakıldı. . Stepnenin havası vs kontrol edildi. Plaka lambalarinin biri patlakti o değiştirildi.

Şimdilik bu kadar.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.