Binbaşı
28 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
31 üye
Görüntülenme
Toplam: 92 (Bu ay: 6)
Gönderileri
Merhabalar öncelikle sokakta giderken yolun kıvrımında kanalizasyon kapağının üstünde fren yaptığım için hakimiyetimi kaybedip park halindeki araca arkadan vurdum. Yüzde yüz suçluyum arkadan vurduğum için. Kaskom olduğu için arabayı yetkili serviste mi yaptırmalıyım yoksa sanayide mi ? Toyota benim araç

Hayırlı geceler öncelikle.

Bugun saat 12 civarında kaza yaptım. Göbeği dönerken tersten çok hızlı bir şekilde motorsiklet vurdu son anda manevra ile janta isabet ettirdim. Direk arabadan indim yardımcı oldum motorda 2 kişi vardı. Ambulansı aradık geldi fakat binmek istemedi. Hem ters yönde hem trafik sigortası yok hemde motor için para istiyor benden. Neyse arkadaşım vardı yanımda babasını aradı trafik ekibi yolladı hemen yanımıza o da ne adam kaçtı motorsikleti bırakıp. Allahtan adamın kimliğine el koymuştum polis geldi gbt kontrolde çıkmasınmı ehliyeti yok üstüne üstük 40 yaşına gelmiş ASKER KAÇAĞI..

Neyse arkadaşım ben ve polisler 100 metre ilerdeki trafik şubenin otoparkına motorsikleti koyduk ittirerek. Ben alkolmetre üfledim 2 tane kağıda imza attım pazartesi trafik şubeden tutanağı alcam. Şimdi bazı sorularım var.

1. Araçta görünen sadece jantta hasar var başka nerelerde olabilir alt takımdan ses geliyor gibi
2. Ben kaskomdan yaptırcam daha sonra kasko ondan nasıl tahsil edicek
3. %100 hatalı olduğu ve ehliyeti olmadığı için dava açmayı düşünüyorum nasıl bir yol izlemeliyim?
Araç mercedes c200d

Selamun aleykum abilerim kardeşlerim

Geleneksel olan otomobil genel buluşması yapalım diyorum siz ne dersiniz?

Daha önce sapanca kadıköy ve çamlıca tepesi kahvaltı organizasyonu oldu şimdi havalarda güzelken bir organizasyon yapalım diyorum ne dersiniz?

En son sapanca buluşmamız.

27 sinde Bulgaristana sofyaya gidicem orda ne yapabilirim nereleri gezeyim?

Neyi meşhur tavsiye?
Selâmun aleykum arkadaşlar 1700tl kasa önerisi istiyorum 3 aşağı 5 yukarı fiyat çıkabilir sıkıntı yok monitör hariç fiyat istiyorum.

Oyun ve iş üzerine kullanılacak.
Arkadaşım araba alıcak bütçe 40 bine kadar
Sedan benzin lpg veya dizel düşünüyor
Otomatik manuel fark etmez.

Tavsiyelerinizi bekliyorum
iyi forumlar arkadaşlar desteğinizi bekliyorum.

Şuan istanbul bilgi üniversitesinde sivil havacılık bölümünde okuyorum. yaşam standardı olarak iyi bir hayatım var ama mutlu olamıyorum.
bu aralar kafamı özel harekat olmak istemem kafamı karıştırıyor. Bana bu fikri ailemden 1.sınıf emniyet müdürü soktu kafama kendisi şuanda bi polis okulunun başkanı
sizce ne yapmalıyım ? maaşı umrumda değil para konusuna takılmıyorum sonuçta zor bir görev eğitim süreci zor psikolik olarak da yıpranıyorsunuz eliniz tetikte geziyorsunuz
1 ay batı 2 ay doğu şeklinde çalışıyor özel harekat. yardımlarınızı bekliyorum.
Selâmun aleykum 520i lexury line harman kardon navigasyon dokato deri vakumlu kapı Vs araç 195 anlaştık.

Bu paraya başka hangi araçlara yönelebiliriz.
.
Merhaba bi abimiz araba alıcak benzinli bu aracı beğenmiş sizce nasıl?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2016-audi-a4-yeni-kasa-sunroof-led-bi-xenon-deri-isitma-316571918/detay

Bilenler yakıt tüketimi ne durumda. Bu aracın
Hakkında
Meslek: Muhasebe-Öğrenci
İlgi Alanları: Bilgisayar - Bisiklet - Arabalar - Atv - Motorlar
Hakkımda:

Sarıyerde Güngörende
Kral Biziz Bu Alemde
EyüpSultan Sen Çok yaşa
Canım Feda Olsun Sana
Herzaman Heryede En Büyük
Eyüp Sultan !!!
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Toyota
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.835
İkinci El Bölümü Mesajları: 52
Konularının görüntülenme sayısı: 183.780 (Bu ay: 1.683)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 729 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.