Adnan Menderes de zamanında İnönü'yü tahrik etmek için çocuk göndermişti. Bazı şeyler değişmiyor anlaşılan. |
Bay Kemal hain hain (2. sayfa)

-
-
Anadolu insanının kofti milliyetçiliğinden iğreniyorum. Derelerinizi kuruturlar sesiniz çıkmaz, ormanlarınızı yakarlar sesiniz çıkmaz, ülkeyi üç beş kodomana peşkeş çekerler sesiniz çıkmaz ama sorsanız siz milliyeçisiniz. Trabzon ahalisi pek milliyetçi geçinir. Sizin milliyetçiliğiniz bu kadar işte. Kofti milliyetçilerin yetiştirdiği çocuklar da ancak bu kadar oluyor işte
Fakat çocuğu suçlamıyorum asla. O çocuğun orada ne işi car? Bir kişi bile sormuyor mu bunu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seçimden sonra tüm halk sokağa dökülüp kol kola halay çekmeye ben bir sey demiyorum.Insanlar cidden bunaldi artik
Çocuğun beyni yıkanmış.
Yazıkla o yaşta çocuğu nasıl bir kinle dolduruyorlar, çocuk ne anlar bu olaylardan, güdülenmiş çıkmış oraya. Bunların kara siyaseti bu ülkede devam ettikçe bu ülke bir yere varamaz. Şimdi bu çocuktan ne hayır gelir bu ülkeye, bir kere kafa zehirlenmiş.
-
İşte Türk siyasetini getirdiğiniz durum bu dostum.
Alçaksınız. 10 yaşında bir çocuğu siyasete alet edecek kadar alçak ve vicdansızsınız.
Zihniyetiniz bizlere göre en az 30 yıl geriden geliyor. Geleceği, ülke geleceğini algılayamıyorsunuz. Muhtemelen IQ ortalamanız 50 falan .
Ha şu yukarıdaki cümleni kurmuşsun ha " tayyip go tünün gılıyık" demişsin . bizim için hiç bir farkı yok.
Üzüldüğümüz tek nokta böyle yaşlanıp yada başınıza bir şey gelipte ölene kadar birilerinin gılı olarak yaşamaya devam edeceksiniz.
yazık. çocuk daha 10 yaşında lan !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 30 Ocak 2022; 16:30:56 > -
Çocuk adı üstünde çocuk ama memlekette siyaset hiç bu kadar yozlaşmamıştı. Sandıktan sonra yolsuzlukların hesabı sorulmaya başlandığında da kimler böyle gülecek, izleyip göreceğiz hep beraber...
-
Esas hain kim vatanı üç kuruşa parsel parsel kim satmış, kimlere rant için ne kıyaklar çekilmiş seçimden sonra herkes görecek.
-
Kararsız Seçmen
Z KUŞAĞI GENÇLER İYİ GÖRÜN BUNLARI..
20 YILDA GELİNEN NOKTA Budur işte.
TÜRKİYE TARİHİN DE ilk defa oluyor..
AKP zihniyeti GİTMEDEN bu ülke düzelmez...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ülkede herkes birbirine hain diyor zaten.
Çocuğun günahı yok, neler istedide alınamadı kim bilir.
Büyüyünce anlar elbet...
-
Aklı başında biri şunu görünce bırak gülmeyi utanması lazım. Çocuğun suçu yok evde ne konuşulmuşsa çocuk onu almış nefret aşılamışlar bildiğin..
-
Sen bi büyü bakalım çocuk.
evde anası babası ne konuşuysa etkilenmiş onu demiş cocuk işte,sanki rte özel tezgah olarak söyletmiş ayarlamış gibi k.k imamoğlununda duyar kasması komik cidden.
koyu chpli bir ailenin çocuğunu çıkarsan benzer tablo görülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Ocak 2022; 17:24:43 > -
devlet ciddiyeti mi? geçiniz lütfen. an itibarı ile ben o ciddiyeti arar bulamam gibi görünüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısı kutsalınız rte'ye yapılmış olsaydı da bu ifadeyi atıp geçebilir miydin?
Yahu yanlışa yanlış demek bu kadar mı zor be?
-
10 yıllar sonra tarih kitapları recebin iktidarını ve memlekete yaptıklarını yazdığında he onu lanetle anacak, hem de asla devlet yönetme vasfı olmayan böyle bir zatı bilmem kaç kere iktidara getirdiği için de bu türk milletini de öfkeyle ve lanetle anacaktır
-
ÖCALANLA YÜRÜYEN NE OLUYOR PEKİ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X