Rezilliklerde bugün, ülkenin geldiği hale bak yazık.. ![]() “Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon'daki konuşması sırasında kürsüye gelen bir çocuk, Kemal Kılıçdaroğlu’na “Hain” dedi.
“Bay Kemal kim? O hain hain. En iyi adam burada, oyunuzu ona verin"
https://t.co/dZ3XUbaoP9” https://twitter.com/haskologlu/status/1487757970641461256?s=20&t=Bd1yMWXK4OoHfL5LY2r0wA |
Bay Kemal hain hain

-
-
erken başlamış
-
Veled konuşurken Reisin yüz ifadesi çok iyi değil mi?
-
reyiz mikrofonu da bırakmadı heee
çocuk baya bir çekti mikrofonu ama reyiz bırakmadı...nolur nolmaz şimdi tabi...
reyiz tedbirli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 30 Ocak 2022; 15:30:31 > -
Fırlama yaw😁😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
işte 20 senedir beyinlere kazınmış bir "bay kemal" , "gılışdar" imajı var...
kendini norveçte sanan gılışdarın sağ seçmendeki imajını yıkması imkansız. bunları bile bile hala aday olmayı düşünüyor, aday olması tartışılabiliyor.
yazık bu ülkeye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 30 Ocak 2022; 15:33:46 > -
NA Productionsyoutube
Başka partilere çamur atarak AKP'yi sosyal medyada para karşılığı savunan AKTroller'in görmek istemeyeceği bir videodur! :)https://www.youtube.com/watch?v=-ECjv1yIjfABelli ki çözememiş
-
Kilicdari bende sevmiyorum ama cocugu oraya cikartip laf soyletmek nedir? Biraz edep, illada edep.
Eskinin siyasetcilerini mumla arar olduk. Hangi goruste olurlarsa olsunlar efendi ve saygiliydilar.
-
çözüm süreci beraber bir yolda yürükek olmaz, karşılıklı anlaşmaya dayanan ateşkestir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölücülük yapıyorsun sözlerine dikkat et
Çocuk zekalılar zaten bu söylemleri dile getiren. Anormal bir durum yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
artık ortada bir devlet yok devlet adamı yok sadece ele geçirilmiş sömürülen bir ülke var bide halk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 30 Ocak 2022; 15:53:45 > -
Yakında Trabzon AKP GENCLIK kolları başkanı olur, işi şimdiden hazırdır çocuğun
La yürü git hadi yav
Bunun adı çocuk istismarıdır. Bir devlet başkanı buna nasıl müsaade ediyor? Bu nasıl ülke ya? Yazıklar olsun. Trabzon 'da böyle bir olay olması ise beni hiç şaşırtmadı. Alayı böyle Trabzon' un.
Parti uzun ömürlü olsaydı geleceğin gençlik kolları pudra şekercisi olma yolunda ilerlerdi
Amca olarak tavsiyem artık memleketlisi için mücadele vermesi
İlk şart pudra şekerini bırakmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
artık ortada bir devlet yok devlet adamı yok sadece ele geçirilmiş sömürülen bir ülke var bide halk |
İşte Türk siyasetini getirdiğiniz durum bu dostum. Alçaksınız. 10 yaşında bir çocuğu siyasete alet edecek kadar alçak ve vicdansızsınız. Zihniyetiniz bizlere göre en az 30 yıl geriden geliyor. Geleceği, ülke geleceğini algılayamıyorsunuz. Muhtemelen IQ ortalamanız 50 falan . Ha şu yukarıdaki cümleni kurmuşsun ha " tayyip go tünün gılıyık" demişsin . bizim için hiç bir farkı yok. Üzüldüğümüz tek nokta böyle yaşlanıp yada başınıza bir şey gelipte ölene kadar birilerinin gılı olarak yaşamaya devam edeceksiniz. yazık. çocuk daha 10 yaşında lan !!! |
![]() Başka partilere çamur atarak AKP'yi sosyal medyada
para karşılığı savunan AKTroller'in görmek istemeyeceği bir videodur! :) https://www.youtube.com/watch?v=-ECjv1yIjfABelli ki çözememiş |
Anadolu insanının kofti milliyetçiliğinden iğreniyorum. Derelerinizi kuruturlar sesiniz çıkmaz, ormanlarınızı yakarlar sesiniz çıkmaz, ülkeyi üç beş kodomana peşkeş çekerler sesiniz çıkmaz ama sorsanız siz milliyeçisiniz. Trabzon ahalisi pek milliyetçi geçinir. Sizin milliyetçiliğiniz bu kadar işte. Kofti milliyetçilerin yetiştirdiği çocuklar da ancak bu kadar oluyor işte
Fakat çocuğu suçlamıyorum asla. O çocuğun orada ne işi car? Bir kişi bile sormuyor mu bunu? |
-Demirel bir mitingde elinde “Ecevit” afişi olan bir çocuk görür ve “ Bu afiş ile ne yapacaksın?” diye sorar. -Çocuk “Ecevit’e selam göndermek istiyorum” der. Bunun üzerine Demirel, mikrofonu çocuğa verir ve selamı göndermesini sağlar. -Ardından bu hatıra fotoğrafı çekilir. ![]() |
Bunun adı çocuk istismarıdır. Bir devlet başkanı buna nasıl müsaade ediyor? Bu nasıl ülke ya? Yazıklar olsun. Trabzon 'da böyle bir olay olması ise beni hiç şaşırtmadı. Alayı böyle Trabzon' un.
|
Bölücülük yapıyorsun sözlerine dikkat et |
Kararsız Seçmen
Z KUŞAĞI GENÇLER İYİ GÖRÜN BUNLARI.. 20 YILDA GELİNEN NOKTA Budur işte. TÜRKİYE TARİHİN DE ilk defa oluyor.. AKP zihniyeti GİTMEDEN bu ülke düzelmez... |
Benzer içerikler
- erlik kimdir
- semerşah hangi cemaatin
- sözcü tv digiturk'te neden yok
- migpack apk
- spiker maaşları
- taklamakan çölü
- en uzun menzilli elektrikli araba 2025
- disney reklamlı üyelik nasıl
- gökbey helikopter
- imei kaydı kaç tl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X