Şimdi Ara

Bay Edepsiz'in Söyleyecekleri Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Britney Spears'ın uzun süredir beklenen 3 adlı klibi resmen yayımlandı. Henüz izledim ve Madonna'nın Celebration klibi kadar etkileyici olamamış.http://www.britney.com/tr/home adresinden izleyebilirsiniz.

• Ünlü bir bebeğin büyümüş halini paylaştı bugün Selçu Erdem. Kim mi? Nirvana albüm kapağında yer alan bebek. Oldukça gereksiz bir bilgi olmasına rağmen merak edenler için:http://twitpic.com/nre6k

• The Twilight serisi pek beğenmedim çünkü düşük bütçe ve basit kurgusu beni sıkmıştı. Ancak ikinci serisini oldukça merak ediyorum. Yüksek bütçeyle ne gibi değişikler olacak merak konusu. The Twilight Saga: New Moon adlı filmin ücretsiz özel gösterimi olacak. Detaylı bilgi için:http://www.facebook.com/event.php?eid=176879887040&ref=nf

• Teoman ile Pixar birleşirse ne olur? Cevap bir facebook videosunda. Az da olsa duygulandım ama duygulandıran şarkı mıydı yoksa Pixar animasyonu mu bilemedim:http://www.facebook.com/video/video.php?v=165766783235&ref=nf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 1 Kasım 2009; 2:02:15 >

Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.

• Reklam.

Nintendo iQue DS lite sahibi (Dark blue)
    MSN: baatuhan@gmail.com
    "İnsanlar para gibidir. Işığa tutun, içinde Atatürk yoksa sahtedir."
    Üye olduğum kulüpler: ATATÜRKÇÜLER BİRLİĞİ // YiĞiT ÖzGüR ve Uykusuz Kapak FaN CLuB
  • devam
  • Üniversitelerde ara dönemlerde yapılan sınavlara önce vize sonra da niye midterm demişler? İkisi de yabancı kelime değil mi? Yoksa vize Türkçeleşti az daha ecnebice olsun diye mi midterm demeye başlamışlar? Midterm de vize gibi Türkçeleşirse daha sonra ne diyecekler? Yoksa bu bir birer birer yabancı kelime sokmaca oyunu mu? Bu sorulara kim cevap verecek? Ben size niye soruyorum?
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • Bknz. Umut Sarıkaya - Benim de Söyleceklerim Var
    Bknz. Umut Sarıkaya - Benim de Söyleceklerim Var(iki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tim Robbins -- 1 Kasım 2009; 3:36:44 >
  • köşe yazarı ol

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • Hey durun! Sanırım Bay Edepsiz bize bir şey anlatmaya çalışıyor.

People fake a lot of human interactions, but I feel like I fake them all, and I fake them very well. That's my burden, I guess.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amorph

Hey durun! Sanırım Bay Edepsiz bize bir şey anlatmaya çalışıyor.

hahahah :D:D

Orijinalden alıntı: YaK ®

Yine dikkat çekmek istiyorsun. Kaç yaşındasın ki.. Ergenlikten çıkamadın daha sanırım.

Dikkat çekmek mi?

Çaktırma.
  • Sağolasın hocam. Yeni Ay'ı merak ediyordum rahatlık oldu
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Sağolasın hocam. Yeni Ay'ı merak ediyordum rahatlık oldu

Bu kadar posttan sonra paylaşımlarımı ilk dikkate alan sensin. Ben de teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Sağolasın hocam. Yeni Ay'ı merak ediyordum rahatlık oldu

Bu kadar posttan sonra paylaşımlarımı ilk dikkate alan sensin. Ben de teşekkür ederim.

Sakin ol ve yavaşça klavyeni yere bırak.

• Epedsiz şimdi karı kız muhabbeti açacaktın ya da +18 muhabbeti olacaktı, bir numaraydın.

Merak ediyorum, Edepsiz kişisel güncel bir başlık açmış. Neden milletin bu kadar zoruna gitti acaba?
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • güzel paylaşım. teomanın şarkısıyla animasyon çok güzel olmuş

Muhammed Ali
  • teoman ın şarkısının adı ne?

Muhammed Ali
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

teoman ın şarkısının adı ne?

Mavi kuş ile küçük kız

Gerçekten video harikaymış
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

Epedsiz şimdi karı kız muhabbeti açacaktın ya da +18 muhabbeti olacaktı, bir numaraydın.

Merak ediyorum, Edepsiz kişisel güncel bir başlık açmış. Neden milletin bu kadar zoruna gitti acaba?

bay edepsizin mesajlarını incelersen çoğunda karşısındakini başkasını küçümseme, kendini bir şey sanma,...vb etmenler var... bunlardan dolayı diye düşünüyorum... yanılıyorda olabilirim...

edit:teoman iyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer48 -- 2 Kasım 2009; 2:51:42 >

• Konuyu bulandıranları şikayet ettim.Nirvana albüm kapağı duygulandırdı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.