Şimdi Ara

Worldpuan nedir biri açıklasın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar okulumun kimlik kartlarında yenilemeye gitmesi nedeniyle kredi kartı özellikli kimlik kartı aldım..Bu kart world özellikli fakat kafama takılan şey bunun sitesinde her 10 tl alışveriş karşılığında 1 world puan veriliyor ve her 2 worldpuan 1 kuruş ediyor diyor..10 TL değerindeki bir ürünü, 2.000 Worldpuan kullanarak satın alabilirsin diyor da arkadaş ben öğrenci adamım 40000 TL alışveriş yapacamda sen bana daha sadece 10 tl puanmı vereceksin bu nasıl saçma iştir...Babamda maksimum var direkt tl karşılığı alıyor puanın yani mesela bilmemne şirketinden 100 lira alışverişe %2 maxipuan diyor 2 lira yatıyor hesabına..Benmi bu world puan işini yanlış anladım biri açıklarmı bana lütfen??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Worldpuan ile Tanışın

Worldpuan Nedir?

Worldpuan, Yapı Kredi Bankası'nın özel sadakat programıdır. Worldpuan kartı sahipleri, yaptıkları her harcamada Worldpuan kazanırlar. Kazandıkları Worldpuanları ise çeşitli ödüller ve avantajlar için kullanabilirler.

Worldpuan Nasıl Kazanılır?

Worldpuan kazanmak için Yapı Kredi Worldpuan kartı ile alışveriş yapmalısın. Her 1 TL harcamanda 1 Worldpuan kazanırsın. Ayrıca, Worldpuan ortaklarında yapılan alışverişlerde ekstra Worldpuan kazanabilirsin.

Worldpuan ile Neler Yapılabilir?

Kazandığın Worldpuanları aşağıdaki şekillerde kullanabilirsin:

• Uçak bileti, otel konaklaması ve araç kiralama gibi seyahat ödülleri
    • Elektronik eşyalar, beyaz eşyalar ve mutfak gereçleri gibi ürünler
    • Hediye çekleri ve deneyimler

Worldpuan Kaç TL?

Worldpuan'ın TL karşılığı, kullanım amacına bağlı olarak değişir. Örneğin:

• 100 Worldpuan yaklaşık 1 TL'ye karşılık gelir.
    • 300 Worldpuan yaklaşık 3 TL'ye karşılık gelir.

Güncel Worldpuan TL karşılığını Yapı Kredi Bankası'nın resmi web sitesinden veya mobil uygulamasından öğrenebilirsin.

Sonuç

Worldpuan, Yapı Kredi Bankası müşterilerine özel bir sadakat programıdır. Worldpuan kartı ile yaptığın harcamalar karşılığında Worldpuan kazanabilir ve bu puanları çeşitli ödüller ve avantajlar için kullanabilirsin. Worldpuan kazanmak için Yapı Kredi Worldpuan kartına sahip olman gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dünya puanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WP:World point yani Dünya puanı demek.Npciler gelecek şimdi Muchos gracias.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

WP:World point yani Dünya puanı demek.Npciler gelecek şimdi Muchos gracias.

Geç kaldın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evlad-ı Osmanlı

quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

WP:World point yani Dünya puanı demek.Npciler gelecek şimdi Muchos gracias.

Geç kaldın

Senin canın sağolsun reyiz

• neyi anlamadınki? örneğin bonus card da 4 kez 100 tl akaryakıt aldın diyelim 5. 100 tl de sana 50 tl veriyor,insanlar bunu kendilerine kar sayıyorlar ama,bankalar hesap işletim ücreti,hesap aşım ücreti,gecikme ve gecikme bildirim ücreti,aidat yıldat gibi zımbırtılardan o 50 tl yi faiziyle alıyorlar,eğer internetten alışveriş istiyorsanız ya hesap kartıyla yapın yada şu innial kart zımbırtısından çıkartın ,bankalar risklidir uzak durmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

neyi anlamadınki? örneğin bonus card da 4 kez 100 tl akaryakıt aldın diyelim 5. 100 tl de sana 50 tl veriyor,insanlar bunu kendilerine kar sayıyorlar ama,bankalar hesap işletim ücreti,hesap aşım ücreti,gecikme ve gecikme bildirim ücreti,aidat yıldat gibi zımbırtılardan o 50 tl yi faiziyle alıyorlar,eğer internetten alışveriş istiyorsanız ya hesap kartıyla yapın yada şu innial kart zımbırtısından çıkartın ,bankalar risklidir uzak durmak lazım.

Düzgün cevap veren tek kişi olduğunuz için teşekkür ederim hocam..Dediğiniz 5 ye 50 tl falan sadece kampanya var iken oluyor onun dışında puan biriktirmek imkansız gibi görünüyor..Benim merak ettiğim acaba worldpuanın dışında tl olarakta puan yükleniyormu alışverişlerde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_emre1991

quote:

neyi anlamadınki? örneğin bonus card da 4 kez 100 tl akaryakıt aldın diyelim 5. 100 tl de sana 50 tl veriyor,insanlar bunu kendilerine kar sayıyorlar ama,bankalar hesap işletim ücreti,hesap aşım ücreti,gecikme ve gecikme bildirim ücreti,aidat yıldat gibi zımbırtılardan o 50 tl yi faiziyle alıyorlar,eğer internetten alışveriş istiyorsanız ya hesap kartıyla yapın yada şu innial kart zımbırtısından çıkartın ,bankalar risklidir uzak durmak lazım.

Düzgün cevap veren tek kişi olduğunuz için teşekkür ederim hocam..Dediğiniz 5 ye 50 tl falan sadece kampanya var iken oluyor onun dışında puan biriktirmek imkansız gibi görünüyor..Benim merak ettiğim acaba worldpuanın dışında tl olarakta puan yükleniyormu alışverişlerde?

dediğinizi tam olarak anlamadım ancak şöyle söyleyim,işyerinin elinde yapıkredi world pos makinası var ise işyerinden alışverişinizde 2-3 kat puan falan veriliyor diye biliyorum,örneğin 10 tl ye 2 puan yerine 8 puan veriyor gibi

• quote:

quote:

quote:

dediğinizi tam olarak anlamadım ancak şöyle söyleyim,işyerinin elinde yapıkredi world pos makinası var ise işyerinden alışverişinizde 2-3 kat puan falan veriliyor diye biliyorum,örneğin 10 tl ye 2 puan yerine 8 puan veriyor gibi

Yine çok teşekkür ederim ama buda olmadı cvp son olarak şöyle açıklayayım karşılaştırmalı olarak...Alışveriş yapacağım yer aynı 100 tl alışveriş yapıcam ve bütün kartlara %10 puan veriyor diyelim...Maksimum kartla bu alışverişi yapınca 10 Tl para geliyor ancak worldcard ile yapınca 10 worldpuan geliyor buda 5 kuruşa denk geliyor...Bu world kartın nasıl bi avantajı kalıyor ki??Acaba dedim normal buda 8-9 lira falan tl para verip bide üstünemi 10 worldpuan veriyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yine çok teşekkür ederim ama buda olmadı cvp son olarak şöyle açıklayayım karşılaştırmalı olarak...Alışveriş yapacağım yer aynı 100 tl alışveriş yapıcam ve bütün kartlara %10 puan veriyor diyelim...Maksimum kartla bu alışverişi yapınca 10 Tl para geliyor ancak worldcard ile yapınca 10 worldpuan geliyor buda 5 kuruşa denk geliyor...Bu world kartın nasıl bi avantajı kalıyor ki??Acaba dedim normal buda 8-9 lira falan tl para verip bide üstünemi 10 worldpuan veriyor?

eminim bazılarının işlerine geliyordur ancak bizim için değildir o,illaki worldcard kullanan birisine sormak lazım,bana göre en avantajlı şuanda bonus ve axes

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.