Şimdi Ara

Batuhan Karadeniz Beşiktaş'ta ( ANA KONU ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
1
Favori
5.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten kiralık almışız. maç başı ücrette vereceğiz. adam olur büyük bir camia'ya gelip kendini gösterir, para kazanır. yok olmadı mı? bir sene sonra kaybolmak için eses yolunu tutar. nasıl bir virajda olduğunu eminim kendisi de biliyordur. bakmayın uçarı kaçarı falan ama adam zeki, sadece kafasını yanlış yerlere kullanıyordu. e yetenekte var, en azından ligde ki çoğu topçudan daha iyi bir durumda ve yerli.. umarım hayırlı olur.

tabii ettiği laflar, yaptığı hareketler hala aklımızda.. eğer iyi bir performans gösteremeyip, üstüne aynı batuhan olarak devam ederse, tribünler adamı tefe koyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

bu sene almıcam forma,bu ne takımın içine ettiler

Almamak için bahaneniz de şimdiden hazır ;) Almazsanız almayın, sizin gibilere mi kaldı koskoca camia.

hay klayvene sağlık kardeşim mübarek gün tepem attı yok kombine almıcam yok forma almıcam yok maça gitmicem, bizene arkadaş! beşiktaşlıyım diyipte forma almıyorum maça gitmiyorum diye buralarda mesaj atmayın. takım size kalmadı kalmaz, kimler geldi gitti, ne hüsranlar yaşadık her beşiktaşlı bir olayla takımını bıraksa idi zaten taraftar kalmazdı,
    Batuhan gelmiş hoşgelmiş inşallah çok yararlı olur olmazsa da takımımızın canı sağolsun..

• Beşiktaş'tan giderken demiştik ama 4-5 e alırız ilerde diye "hee" dediler geçtiler.
  • Ha bu arada antrenmana bile çıkmış adam, üstdeki mesaj ile ilgili birde dipnot vereyim ben Batuhan'ın Beşiktaş'a gelmesini istemiyordum ancak geldi artık yapacak birşey yok inşallah başarılı olur.

Batuhan Karadeniz Beşiktaş'ta ( ANA KONU )
  • batuya 900+ mac başı ve eses 250bin vermek yönetimin ne kadar aciz ve tüpcüden daha ezik bir politika icerisinde oldugunun göstergesidir, birde başarılı olsa 2milyona sattigin adamı primlendirerek 3milyona geri aliyorsun ne güzel ticaret anlayışı... sercan neyse batuda odur 5 para etmez aybaba 8. hafta takımı bırakıp kacacak buraya yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FcbAYERN

batuya 900+ mac başı ve eses 250bin vermek yönetimin ne kadar aciz ve tüpcüden daha ezik bir politika icerisinde oldugunun göstergesidir, birde başarılı olsa 2milyona sattigin adamı primlendirerek 3milyona geri aliyorsun ne güzel ticaret anlayışı... sercan neyse batuda odur 5 para etmez aybaba 8. hafta takımı bırakıp kacacak buraya yazıyorum

Hoşgeldin Ahmet Çakar kaçar.
  • quote:

quote:

Almamak için bahaneniz de şimdiden hazır ;) Almazsanız almayın, sizin gibilere mi kaldı koskoca camia.

açıkcası maddi durumum çok iyi ve almamak için bahane üretmem...her yıl iki veya üç forma alırım...ben bu sene takıma gıcık oldum
  • quote:

quote:

quote:

açıkcası maddi durumum çok iyi ve almamak için bahane üretmem...her yıl iki veya üç forma alırım...ben bu sene takıma gıcık oldum

Maddi durumun çok iyi olup kombine almıyorsan, kongre üyesi değilsen ve yılda 2-3 forma alırken bile bu zor zamanda almaktan vazgeçiyorsan ha pardon kimsenin Beşiktaşlılığı tartışılmazdı değil mi?

• İyice anadolu takımı olma yolunda ilerliyoruz.
  • Beyler ben de Btuhani istemiyordum fakat adam da cok istekli. Bekleyip gorelim bir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı kap bildirisiyle editledim.
  • Kadir Gecesi gününde aldık Batuhan'ı, Allah'ım sen hayırlı maçlar nasip eyle.. Amin..
  • Bu sene yaptigimiz en iyi transfer simdi kilo verip kondisyon yuklemesi lazim hayirli olsun henuz 21 yasinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurtulduk Sağ olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Kurtulduk Sağ olun

seneye tekrar sizde bir sene iyilik yapalım dedik size

artık konuşmanın manası kalmadı olan oldu,o da takımımızın bir parçası.hayırlı olsun demekten başka birşey gelmez elimizden.

• Üzüldüm vala beşiktaşa gelmesine.
  • quote:

Kurtulduk Sağ olun

niye alper potuk değilde batuhan ha niye
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

quote:

Kurtulduk Sağ olun

seneye tekrar sizde bir sene iyilik yapalım dedik size

artık konuşmanın manası kalmadı olan oldu,o da takımımızın bir parçası.hayırlı olsun demekten başka birşey gelmez elimizden.

Baştan söyleyeyim bize kiralık geldiği dönemde çok faydası olmuştu küme düşmekten kurtulmamızda büyük pay sahibi olmuştu sonra satın aldık... gerçek yüzünü gördük diyeyim kısaca İnşallah siz de iyi oynarda satın alırsınız

• İnşallah işe yarar ama suratında meymenet yok be...
  • kiralık olmadı tekrar yollarız geri
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.