Şimdi Ara

Batuhan Karadeniz Beşiktaş'ta ( ANA KONU ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
1
Favori
5.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yımah

İnş. piyasayı yokluyorlardır ya da Eriksson transferi gibi vazgeçerler.

Birisi de yazmış Burak Kaplan + para karşılığı alındı diye.

yakarım nevzat demir'i
  • Son durum nedir?

Kesin beşiktaşta diyebilir miyiz?
  • Şahsen bende sicak bakmiyorum ama adam okursa is yapar. Genc ve hirsli. Sutlarida sert...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batuhan'dan top toplayıcı bile olmaz..
  • almeda dan iyi olucağı kesin mcgregor batuhan ve quaresma nın işleri halledilirse bu sene iyi yerlere geliriz

• kiralanması bi teselli oldu. iyiki bonservisiyle alınmadı. haa bakarsın adam akıllı oynuyo orda burda tozmuyo sene sonunda alırsın
  • Hayırlı olsun.
  • Yazıklar olsun.
  • Yıllık 900.000 TL yani 400.000€'a kiralanmıştır.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=230810

Hayırlı olsun.Beşiktaşımın oyuncusudur artık; ancak benim anlamadığım biz ne zamandan beri bir oyuncu geldi diye Beşiktaştan desteğimizi esirger olduk ? "Batuhan gelirse maç izlemem, kombinemi yakarım, stada gitmem" diyen arkadaşlar hangi taraftan geliyorsunuz acaba? Sürekli bir maça gitmem, kombine almam, destek vermem düşüncesi hakim olmuş kimilerimizde.Yakışıyor mu kendine Beşiktaşlıyım diyen adama?

Biz ne zamandan beri oyuncumuzu hor görmeye başladık böyle? Beğenmediğimiz Fenerbahçe, Galatasaray taraftarına bakın bir de bize bakın şu son 3 yıl içinde.Adamlar ne olursa olsun Bilica'sına da, Volkan'ına da, Selçuk'una da, şike yapan başkanına da sahip çıkıyor.2 gün önce hakeme saldıran Engin'e gösterilen tepki ile bizim Quaresma'a Batuhan'a gösterdiğimiz tepkiyi bir kıyaslayın bakayım. Daha oyuncu gelmeden, maça çıkmadan başladık yok saymaya.Ne farkımız kaldı Quaresma'yı hiçe çeviren Samet Aybaba'dan ? Kendinize gelin Allah aşkına.Batuhan da Quaresma da Olcay da Beşiktaş'ın sözleşmeli oyuncusudur.Bu oyunculara değer vermeyip, değer verenleri, değer vermeyi sorguluyorsanız yanlış yapıyorsunuz.Biz bu kulübe de, formaya da, renklere de sahip çıkmak için varız.

• bu sene almıcam forma,bu ne takımın içine ettiler
  • Bence abartmayın bu kadar iyi transfer olur gelirse. Beşiktaş'ta geçirdiği yıllar nasıl oynadığını hatılrmıyormusunuz ? Ben Batuhan Eskişehir'e gittiğine üzülmüştüm. Şimdi pişti geldi. Disiplin olarak adam olur inşallah yetenekli topçu.
  • Herkez Olcay için döktürüyodu forumda o para verilirmi zart zurt diye.Şimdi Olcay 1 numara oldu 1 maçta.Beşiktaş bu sene çatır çatır top oynayacak.İçimizdeki muhalif yazarlarımızda çark ederler o zaman.Bu seneki durumumuz belli.Her durumda kulubumüzü destekleyeceğiz.Formamızı da alacağız.

Yeter gayrı ya ne memnuniyetsiz adam varmış.Sanki geçen sezon tarih yazdık 4 kupayıda aldık.
  • Konudan devam edelim.
  • Batuhan Karadeniz, Eskişehirpsor formasıyla ilk sezonunda (2010-2011) 25 lig maçına çıktı. Bu karşılaşmaların 17'sine ilk 11 de başlayan Batuhan, toplam 1673 dakika görev aldı.

25 karşılaşmada rakip filleri 7 kez havalandıran genç oyuncu, 5 sarı ve 1 de kırmızı kart gördü.

Batuhan Karadeniz, Eskişehirspor formasıyla ikinci sezonunda(2011-2012) daha çok forma şansı buldu.

Karadeniz, 27 lig, 4 Ziraat Türkiye Kupası ve 6 Türkiye Süper Final Avrupa Ligi Grubu olmak üzere toplam 37 karşılaşmaya çıktı. 37 karşılaşmanın 17'sinde ilk 11 de başlayan golcü oyuncu 10 gol atarken toplam 1821 dakika sahada kaldı.

Ligde 3, kupada ise 2 kez golle buluşan Batuhan Karadeniz, Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda ise dikkat çeken bir performans sergileyerek oyandığı 6 karşılaşmada 5 kez fileleri havalandırdı.

2011-2012 sezonunda 5 sarı kart gören Batuhan Karadeniz hiç kırmızı kart görmedi.

batuhan'ın özellikle son sene eskişehirspor'daki performansı fena değil, eskişehirspor'da bu kadar iyiyse beşiktaş'ta fernandes ve olcay ile daha da coşar gibime geliyor, beşiktaşlılar neden bu kadar hırçın anlamak mümkün değil, istemediği her transferde yok forma almam, yok kombine almam, yok tıraş olmam, yok dedeme gitmeme anaanname gitmem..pffff

• aybabayı yedik.
  • Huylu huyundan vazgeçermi geçmezmi göreceğiz bakalım. Benim hiç umudum yok şahsen adamda karakter oturmamış bi kere bu saatten sonrada düzeleceğini hiç sanmıyorum başımızı çok ağrıtacak ama dilerim inşALLAH ne kadar uzak bi ihtimal olsada ben ve benim gibi düşünen herkesi yanıltır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

bu sene almıcam forma,bu ne takımın içine ettiler

Almamak için bahaneniz de şimdiden hazır ;) Almazsanız almayın, sizin gibilere mi kaldı koskoca camia.
  • Bence peşinen eleştirmek yanlış olur..Kabul geçmişi temiz değil fakat bu geleceğininde bu şekilde olacağını göstermez..Ya bi düşünün adam 17-18 yaşlarındayken paraya şöhrete doymuş kim şımarmaz ki???? Kaç kişi bozmaz kendini merak ediyorum?? Abarttmı evet abarttı ama dediğim gibi geçmişte yaptığı hareketler önümüzdeki sezondada bunları yapacağını göstermez..Üstelik bu adam daha 21 yaşında boy desen var fizik desen çok iyi her iki ayağınıda kullanabiliyor kaleyi gördüğü yerden şut atabiliyor..Hepsini geçtim Samet hoca ben bunu adam ederim demiş,alın olucak bu sefer demiş..Hani şu sizin beğenmediğiniz SAMET hoca...Sizlerin çoğu hatırlamaz ama Metin-Ali-Feyyaz'lı o efsane takımın kaptanı olan SAMET hoca.....
  • Bu forma almıcam,kombine almıcam maçları izlemicem diyenlerin hepsinin zaten hiçbir şey yapmadığına eminim.O yüzden böyle adamları(taraftar bile demiyorum) kafanıza takmayın.Feda tişörtümüde aldım,formamına alıcam inşallah
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.