Şimdi Ara

Batuhan Karadeniz Beşiktaş'ta ( ANA KONU ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
1
Favori
5.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse eleştirmiyorken batuhanı yerden yere vurdum. Ama işler değişti , Beşiktaş'ın menfaatleri ve batuhanın olgunlaştığını düşünerek evet diyorum.

• Şu gollerin bazılarını Q7 ya da Fernandes atsa millet kaç hafta konuşur. Gerçekten son vuruşlarda kendini bayağı geliştirmiş. Hayırlısı olsun.
  • hoşgeldin batuhan eski hatalarını yapmaman dileğiyle
  • beşiktaş bölümüne ilk postumu yazıyorum koyu bi beşiktaşlı olarak
    söylenecek tek şey (yazıklar olsun)
  • Oradan buradan okuduklarımız kadarıyla sanırım netleşti artık iyice bu transfer. Ne diyeyim... Üzüldüm. Ha, desteklemeyecek miyiz? Biz renklere aşığız, futbolculara değil. Tabii ki, hem de sonuna kadar destekleyeceğiz. Ama bir burukluk olacak hep. İçimde zamanında posterlerini duvarlarımıza astığımız 92-93 sezonu ruhuna hem kadro yapısı hem manevi anlamı ile döner miyiz düşüncesi varken "olmadı" diyeyim sadece.
  • haber doğrumu beyler ? Eğer doğruysa ben bu sene maça falan gitmem
  • Geldiyse yapacak bişey yok umarım düzelmiştir ve golleriyle katkıda bulunur
  • sigarada içiyodur bu
  • beyler bu adamın yetenekleri kısıtlı hızlı top süremez çalım atamaz kaç tane teknik direktör ben adam ederim dedi ama görüyoruz
  • yazık...
  • Uğur Boralı aldılar olumlu düşündüm belki faydası olur ama zararı olmaz
    Eyüpspordan Ahmet Dursunu alsalardı bişey demezdim
    Beşiktaş türbünlerine el hareketi yapan Çağdaş atanı alsalar bile bişey demezdim
    Ama bu çok fazla oldu beşiktaş ın forması batuhana giydirilmemeli.
    Takımımız güç kaybediyo gözükebilir,oyuncu alamıyabilir ama gerçek bir takım olup yüzümüzü güldürebilirdi.Oyuncular karakterlerini ortaya koyup sonuna kadar savaşabilirdi.Batuhan bu ortamı bozacak malesef buna eminim.Ha bozmasa tutsa 40 gol atsada,beşiktaşı şampiyon yapsada umrumda değil.Beşiktaş bugün şampiyon olmaz seneye olur ama klübün değerleri ayaklar altına alınmamalı.Beşiktaşla dalga geçen,beşiktaş formasını giymiş oyuncularla maytap geçen bir futbolcu o kapıdan sokulmamalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Batuhan'ın karakteri bozuktu evet ama yaşı da küçüktü. Şimdi evlendi, herhalde biraz daha olgunlaşmıştır, o bıçkın delikanlı hallerinden kurtulmuştur umarım.

hevesini kırmak istemem ama daha geçen sezon 222 park ta dayak yedi olay çıktı. fazlasıyla şımarık.çok arıza bir eleman fakat yetenekli.alındıysa samet hocanın hergün tokatlaması lazım.
  • Şimdi bu şımarık Beşiktaş'a geldi mi ?
  •  Batuhan Karadeniz Beşiktaş'ta ( ANA KONU )

inşallah gelir Batuhan: 1.96 Almeida: 1.91 hava toplarında mükemmel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

sigarada içiyodur bu

Hocam neden bilmiyorum ama mesajına çok güldüm.Herkes karakterini eleştiriyor ediyor bir anda bu yorum karşıma çıktı gece gece kahkaha attım,sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo-pentax

Uğur Boralı aldılar olumlu düşündüm belki faydası olur ama zararı olmaz
    Eyüpspordan Ahmet Dursunu alsalardı bişey demezdim
    Beşiktaş türbünlerine el hareketi yapan Çağdaş atanı alsalar bile bişey demezdim
    Ama bu çok fazla oldu beşiktaş ın forması batuhana giydirilmemeli.
    Takımımız güç kaybediyo gözükebilir,oyuncu alamıyabilir ama gerçek bir takım olup yüzümüzü güldürebilirdi.Oyuncular karakterlerini ortaya koyup sonuna kadar savaşabilirdi.Batuhan bu ortamı bozacak malesef buna eminim.Ha bozmasa tutsa 40 gol atsada,beşiktaşı şampiyon yapsada umrumda değil.Beşiktaş bugün şampiyon olmaz seneye olur ama klübün değerleri ayaklar altına alınmamalı.Beşiktaşla dalga geçen,beşiktaş formasını giymiş oyuncularla maytap geçen bir futbolcu o kapıdan sokulmamalıydı.

+1903

• ahh batuhan ahh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuhan geldi diye pektemek'i rusyaya sattılar mı acaba.
  • çocuktur affedilir.alındıysa önemli olan bundan sonrası.
  • İnş. piyasayı yokluyorlardır ya da Eriksson transferi gibi vazgeçerler.

Birisi de yazmış Burak Kaplan + para karşılığı alındı diye.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.