Şimdi Ara

Batuhan Karadeniz Beşiktaş'ta ( ANA KONU ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
1
Favori
5.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu eleman alınmasaydı zaten forvet alınacaktı yine mustafanın bu durumda bir faydasının olacağını sanmıyorum.Geçen sezon yedek girip gollerini attı ama Beşiktaş düzeyinde bir topçu değil bu aşikar...
  • Şaka mı bu ya Başka adam mı kalmadı. Yemin ediyorum mustafa sarpı alsaydılar bu kadar üzülmezdim.
    Beşiktaşıma yakışmayacak ( karakter olarak ) bir oyuncuyu aldılar. Buna vesile olan herkesin Allah'ından bulmasını dilerim.
  • Şaka olsun lütfen
  • Kim ne derse desin, ben sevindim gelmesine. Artık bu Beşiktaş'taki son şansı, eminim bunun bilincindedir. Son şansı kaçırmak istemez, ayrıca hocayla kimyasının uyuşacağına inanıyorum. Ancak Samet hoca adam eder Batuhan'ı
  • Ayrıca şu Lazoviç'in gelmesi çok saçma bence. Zaten aynı tarz Almeida var. İki tane kule gibi adam ayrıca Batuhan. Daha hareketli birisi lazım kesinlikle
  • figen civan ‏@figencivan1
    @fatihdogan_38 bjk batuhana bugun imza attirmasa 1milyon fazla paraya bugun trabzonsporda idmana cikacakti ahmet buluta sorun anlatsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

batuhan bile 2.bir şansı hak ediyorsa; quaresma hiç bişey yapmayan biri olaraktan fazlasıyla hak ediyor.

oda oynasın 400 bin € ya sınırsız canı olsun.
  • tmm şaka bi yana batuhanı sineye çekeriz genç fln zaten bi daha olmazsa 2 yıla bank asyada oynar ama pektemek satılcaksa hakikaten beşiktaş ve yönetim başarısız olup batsın istiycem. batsın ki yeni bişey çıksın.

bu adamın maliyeti fazla değil, genç, yetenekli üstelik golcü sıkıntısı çekiyosun bugün abdullah avcı bile el üstünde tutuyo. ayrıca hakikaten golcü. teknik son vuruş, kafa hakimiyeti ve pas yeteneği hepsi var. ayrıca dripling attı mı eskiden klip yaptığımız cafulu gigs li zamanlardaki gibi gollerde atabilcek kadar devasa bi yetenek potansiyeli var.(manisa maçındaki golünü bi 10-15 yıl daha göremezsiniz tüm dünya liglerinde)

benim gözümde pektemeği satmak canlı yayında beşiktaşa ana avrat düz gitmekten daha aşağılık bi davranıştır.
  • Aybaba ile bu adam çoşar bence.Olgunlaştı evlendi barklandı akıllanmıştır.Son fırsatı tepmez.Yoksa şu genç yaşta 3. lig'den bir takım bile istemez kendisini.İkinci bir şansı hak ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

quote:

batuhan bile 2.bir şansı hak ediyorsa; quaresma hiç bişey yapmayan biri olaraktan fazlasıyla hak ediyor.

hadi bilemedin 500

koptum güzeldi bu ve kesinlikle altına imzamı atıyorum
  • BJK yönetimi inanılmaz işlere imza atıyor...Tebrik etmek lazım kendilerini
  • Hakaret etmeden yorum yapalım. Batuhan artık Beşiktaş'ın futbolcusu.
  • Bu sene iyi transferler yapmaya çalışan Bjk yönetimi, ibreyi bir anda tersine çevirdi.
    İsterse 40 gol atsın; yanlış transfer.
  • Fizik olarak tam forvet tipi. Fiziki yapı açısından Hakan ŞÜKÜR'den kalır yanı yok. Yetenekli de. Ama karakter problemi var. Eğer aklını başına toplamışsa ve adam gibi oynayacaksa faydalı olur. Ama eski şımarık batuhan ise 2. maçından sonra devre arasını bile beklemeden gönderilmesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Bu sene iyi transferler yapmaya çalışan Bjk yönetimi, ibreyi bir anda tersine çevirdi.

40 gol atarsa iyi transfer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

quote:

Bu sene iyi transferler yapmaya çalışan Bjk yönetimi, ibreyi bir anda tersine çevirdi.

Oyun olarak tabi ki iyi transfer olur o zaman.
    Ama benim gördüğüm; Bjk'lilerin çoğu bu adamı istemiyor, hatta maç izlemeyecekler bile var. Ki bence haklılar.
  • quote:

quote:

quote:

Ama benim gördüğüm; Bjk'lilerin çoğu bu adamı istemiyor, hatta maç izlemeyecekler bile var. Ki bence haklılar.

40 gol atınca hepsi unutur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoxoz

quote:

quote:

hadi bilemedin 500

batuhan gibi oyuncuyu quaresmayla nasıl kıyaslıyosun ? biri anadolu takımlarında bu yaşta zarzor tutunan, öbürü portoda kendini ispatlamış bi adam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

40 gol atınca hepsi unutur.

O potansiyeli var(dı). Keşke ulaşabileceği en üst noktaya ulaşsaydı. Ama hala elinde bir şans var; umarım değerlendirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: kanoxoz

quote:

quote:

hadi bilemedin 500

batuhan gibi oyuncuyu quaresmayla nasıl kıyaslıyosun ? biri anadolu takımlarında bu yaşta zarzor tutunan, öbürü portoda kendini ispatlamış bi adam

yanlış cümle q7 hiçbiyerde kendini ispatlayamamıştır hep diyorum çok yetenekli ama akılsız bir oyuncu q7 zaten aklını kullansa şuan çok farklı bir oyuncuydu

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.