Şimdi Ara

Batuhan Karadeniz Beşiktaş'ta ( ANA KONU ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
1
Favori
5.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almeida'dan daha bitirici olacağı aşikar
  • ilk maçta hayvan gibi ağlatana kadar yuhlamak lazım inönüde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalPenChesi

quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

bu sene almıcam forma,bu ne takımın içine ettiler

Almamak için bahaneniz de şimdiden hazır ;) Almazsanız almayın, sizin gibilere mi kaldı koskoca camia.

açıkcası maddi durumum çok iyi ve almamak için bahane üretmem...her yıl iki veya üç forma alırım...ben bu sene takıma gıcık oldum

Maddi durumun çok iyi olup kombine almıyorsan, kongre üyesi değilsen ve yılda 2-3 forma alırken bile bu zor zamanda almaktan vazgeçiyorsan ha pardon kimsenin Beşiktaşlılığı tartışılmazdı değil mi?

yanlış düşünüyorsun hocam futbolun amacı seyirciyi eğlendirmektirtir insanlar eğlenmek için gider izlerler hoşlarına gidersede destek olurlar açıkçası şuan yaptıkları şeyler benimde hoşuma gitmiyor beni eğlendirmeyecekse ben niye ona destek olayımki futbolcular için amaç para kazanmak seyirciler için amaç oturuo eğlenmek adama parasını vermezsen çıkıp oynamaz aynı şekilde bu takım beni eğlendirmezse bende çıkıp para vermem bunun beşiktaşlılıkla alakası yok

• Büyük futbolcu olmak istiyorsa son şansı. Değerlendirir umarım.
  • Bence bu sene birşeyler yapıcak ki attığı goller almeidanın hep kaçırdıgı tarzda,En azından Almeidadan daha iyi gibi duruyor son vuruş olarak kötüleyeceğimize destek ne olursa olsun vermeliyiz başka Beşiktaş yok.
    Birde Forma almam diyen var bazıları almayın arkadaşım almayın sizin yerinize borçlada olsa ben alırım merak etmeyın ama bu takım düzeldiğindede gelmeyin gelmeyin!!!
    Beşiktaşlıyız diye geçinmeyin iyi gün taraftarı
  • Ben umutluyum daha önce yazdığım gibi.Tek korkum diğer gençleri bozması..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

quote:

quote:

quote:

Almamak için bahaneniz de şimdiden hazır ;) Almazsanız almayın, sizin gibilere mi kaldı koskoca camia.

açıkcası maddi durumum çok iyi ve almamak için bahane üretmem...her yıl iki veya üç forma alırım...ben bu sene takıma gıcık oldum

Maddi durumun çok iyi olup kombine almıyorsan, kongre üyesi değilsen ve yılda 2-3 forma alırken bile bu zor zamanda almaktan vazgeçiyorsan ha pardon kimsenin Beşiktaşlılığı tartışılmazdı değil mi?

yanlış düşünüyorsun hocam futbolun amacı seyirciyi eğlendirmektirtir insanlar eğlenmek için gider izlerler hoşlarına gidersede destek olurlar açıkçası şuan yaptıkları şeyler benimde hoşuma gitmiyor beni eğlendirmeyecekse ben niye ona destek olayımki futbolcular için amaç para kazanmak seyirciler için amaç oturuo eğlenmek adama parasını vermezsen çıkıp oynamaz aynı şekilde bu takım beni eğlendirmezse bende çıkıp para vermem bunun beşiktaşlılıkla alakası yok

Benim görüşlerimle senin görüşlerin arasında dağlar kadar fark var sanırım, Ben Beşiktaş sokakta dahi oynasa destekleyecek biriyim, benim için Beşiktaş hayatdaki çoğu şeyden önde gelir, ben Beşiktaş'ı futbol zevki veya sporu sevdiğim için sevmiyorum sporu Beşiktaş için seviyorum, he dersin ki hiç mi Beşiktaş'ın olmadığı bir spor dalına ilgi duymuyorsun duyuyorum, mesela Nba zevk için izliyorum, NFL zevk için izliyorum ancak Beşiktaş benim için bunlardan apayrı birşey herkesin benim gibi yaşaması gerekmez zaten yaşayanda toplasan 100 bin kişi filandır.

• quote:

Klüp batacak lan nolur al forma sen almazsan iflas edicez
  • Batuhan gibi adamı takıma alanlara yazıklar olsun şimdiki başkan demirörenden bile kötü bir başkan bence
  • iyi yedek aman aman maliyetide yok. ayrıca kendini tekrar göstermek isteyecektir. bu senede birşey çıkmazsa yallah yükselme grubuna
  • Batuhan bu kulubun icinden yetismis gencecik bir futbolcu, yasi buyuk olanlar da dusunsunler 17-20 yaslari arasinda yaptiklari hatalari, aileniz sizi silip atti mi? Yasi genc olanlar da kendilerini dusunsunler, buyuklerinin ogutlerini dusunsunler hep ayni yonde degil mi? Batuhan 25-30 yasinda olsa hakli olabilirdiniz ama simdi Besiktas taraftarina dusen bu gencecik yildizini bagrina basip hatalarini tekrarlamamasini saglamaktir. Batuhan erken gelen para ve sohretin kurbani olmustur ama su an o da yavas yavas bazi seylerin farkina variyordur. Kiralik olmasi da ayri bir avantaj, Batuhan ayni Batuhan olmakta israr ederse verirsiniz yolunu, bir daha bu takimin kapisindan giremeyecek sekilde gider... İsin teknik kismina gelirsek, Batuhan iki ayagini ve kafasini oldukca iyi kullanan ama cussesinden dolayi biraz agir olan bir futbolcu, cabukluk idmanlari ile bir derece iyilestirilebilir bir zaaf bu, en onemlisi de Batuhan golu koklayabilen, tam bir golcu, eger yeterli besleme yapilirsa Besiktas'in gol sorununu cozebilecek yetenekte bir futbolcudur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

açıkcası kombine almak benim işime gelmiyor bursada oturuyorum ve 17 maçada istanbula gidemem,zaten bursadan istanbula derbi maçları için gidilir onuda zaten arkadaşlarla toplanıp gidiyoruz...futbolu bir ticaret olarak ele alırsak onlar bana bir hizmet yapmalıki ben onlara para vereyim...sahada oynanan oyun belli,yönetim biçimi belli eee napayım ben bana zevk vermiyor ki...real madrid bak ronaldo'yu 98 milyon € aldılar ilk yılda adamın formasından bonservisi çıkardılar...ben beşiktaş real madrid demiyorum,ama görünen köy kılavuz istemez...

• Bank asya bizi bekler bu adam beşiktaşa gelirse.O kadar diyorum..
  • batuhan nedir yaw mustafa bunu 2 ye katlar 4 le çarpar mustafanın yanına adam gibi biri olsa iş yapacak ama almeida kazması ile olmuyor tek vazifesi havatopu o kadar
  • batuhan bile 2.bir şansı hak ediyorsa; quaresma hiç bişey yapmayan biri olaraktan fazlasıyla hak ediyor.
  • batuhan geçmişime sünger çektim hatalarımdan tecrübe kazandım demiş bakalım hayırlısı.hatırlatırım geçen sene play offlarda 6 maçta 5 veya 6 gol attı.eğer gerçekten düzeldiyse 5-6 sene forvet ihtiyacımız ortadan kalkar.aslında bunu sergenle bi görüştürmek lazım belki der ben ettim sen etme veya gece klübü tavsiye eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

batuhan nedir yaw mustafa bunu 2 ye katlar 4 le çarpar mustafanın yanına adam gibi biri olsa iş yapacak ama almeida kazması ile olmuyor tek vazifesi havatopu o kadar

mustafayi satacaklar sanırım batu alındıgına göre yoksa akli dengesi yerinde olan bir teknik direktör gidip batuyu almaz mustafa varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

batuhan geçmişime sünger çektim hatalarımdan tecrübe kazandım demiş bakalım hayırlısı.hatırlatırım geçen sene play offlarda 6 maçta 5 veya 6 gol attı.eğer gerçekten düzeldiyse 5-6 sene forvet ihtiyacımız ortadan kalkar.aslında bunu sergenle bi görüştürmek lazım belki der ben ettim sen etme veya gece klübü tavsiye eder

sergen disiplinsizdi ama ahlaksız bi insan değildi. bu çocukda bide bi görgüsüzlük, bi ahlaksızlık vardı... ama yani 17-18 yaşında bi çocuktan bahsediyoruz. çocuk ulan, hiçbişey için "neden yaptın" diyebilceğin bi yaş değil bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: FcbAYERN

quote:

Orijinalden alıntı: help21

batuhan nedir yaw mustafa bunu 2 ye katlar 4 le çarpar mustafanın yanına adam gibi biri olsa iş yapacak ama almeida kazması ile olmuyor tek vazifesi havatopu o kadar

mustafayi satacaklar sanırım batu alındıgına göre yoksa akli dengesi yerinde olan bir teknik direktör gidip batuyu almaz mustafa varken

valla beşiktaş ertuğrul hocayı almak için elinden geleni yapmalıydı benim görüşüm umarım bu sene maddi olarak toparlanırlar tüpçü resmen perişan etti bjkyi

• Ben karakteri filan gectim artik , bu sene batuhan formda filan degildi ki geri aliyoruz.izledigim butun maclarda rezaletti , hem rezalet hemde bencil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.