Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Batuhan Karadeniz'in 1 sezonluğuna kiralandığını KAP'a bildirdi. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle:
"Eskişehirspor Kulubü futbolcusu Batuhan Karadeniz’in 2012-2013 sezonu için kiralanması konusunda oyuncu ve kulubü ile anlaşma sağlanmış olup; anlaşmaya karşılığında Eskişehirspor Kulubüne 250.000.€uro kiralama bedeli ödenecektir. Sezon bitiminde Şirketimiz Futbolcuyu 3.000.000. Euro Satış opsiyonu şartı ile alabilir.
Anlaşma karşılığı Futbolcunun kendisine; 900.000 TL’sı Garanti ücret ve 12.500 TL’sı maç başı (40 maçla sınırlı) ödeme yapılacaktır."
Şaka olmalı bu
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Takım tam iyi derken Batuhan gibi bir oyuncuyu alıyorlar.Umarım transfer gerçekleşmez.
Bu ne salakça bir iştir yaaaa!
Siyaha boyarsak ve adam edersEk gideri var,almeyda dan iyidir.
Şakamı bu
Batuhan'ın vurdumduymazlığı q7'nin iki katı. Yönetim gerçekten çok fos çıktı bu sene. Gelen gideni arattı maalesef.
Vallaha ağzımı bozduracaklar bir derler kaliteli siyahi forvet alıcaz,şimdide gidiyorlar disiplinsiz sorunlu,vasat oyuncu alıyorlar.Valla bizim yönetim nasıl tepki toplarımda taraftarı soğuturumun peşinde herhalde,bu kadarda olmaz ya!
pektemek için rusyada 4-5 m euro diyorlardı, pektemek gidip batuhan gelebilir, ilave olarak da lazovic sanırım.
Bu yoklukta iyi bir alternatif olabilir, mantıksız değil. Ancak 2007 Kadıköyde oynanan maçta Higuene vermediği pası unutmadım, verse maçı alıyorduk.
Maç sonrası yaptığı açıklamada bu zamanda kral yaratmayacaksın, kral kendin olacaksın diyerek nefretimi kazanmıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
Bu yoklukta iyi bir alternatif olabilir, mantıksız değil. Ancak 2007 Kadıköyde oynanan maçta Higuene vermediği pası unutmadım, verse maçı alıyorduk.
Maç sonrası yaptığı açıklamada bu zamanda kral yaratmayacaksın, kral kendin olacaksın diyerek nefretimi kazanmıştır.
oha dedimi bunu
Batuhan ile Quaresma arasında ne gibi disiplinsizlik farkları var acaba ki Batuhan transfer edilmek isteniyor , Quaresma disiplinsiz vurdumduymaz diye kamplara almadılar şimdi Batuhan'ı mı transfer etcez ikiside aynı derecede disiplinsiz adamlardır. İki oyuncu da düzelcekse Quaresma kalsın , Batuhan da gelsin ama hiç sanmıyorum huylu huyundan vazgeçmez. Ama takımın şuan ki disiplin ve düzeninde bu iki oyuncunun kadroya alınması bu ortamı bozacaktır.
quote:
O maçı bende hatırladım bir sürü küfür ettim Batuhana.
Batuhan şuanda Beşiktaş formasını giyebilecek ne yetenektedir ne de karakterdedir, Quaresma'yı takımın düzenini bozar diye kampa dahi götürmeyen zihniyetler bu transferi gerçekleştirirseler yandığımızın resmidir.
Gelme Batuhan, git başka yerde kral ol.
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
quote:
oha dedimi bunu
aynen öyle
quote:
Bunu yazmak için girmiştim :)
Bu zibidi gitsin nerde istiyorsa orda kral olsun ama beşiktaştan uzak olsun
Bir karaktersizden kurtulduk diye sevinirken bir başkası gelmez umarım. Takıma çok büyük katkısı olacak olsa bile böyle bir adamı kadroda görmeyi kesinlikle istemem.
Allah yazdıysa bozsun.
Gidecekler mustafa pektemek, (almeida), q7 ,simao gelecekelr lazoviç ve batuhan ufukta karısık trasferler gözüküyor
Yönetimden bir saçmalık daha. YıldırımDemirören V2.