Çok yetenekli olduğunu yazmıştım bir önceki mesajlar da evet doğru ama. Düşündüm de gerek yoktu cidden buna. Bizimkiler neden İngiltere'nin , Hollanda'nın 2. liglerine bakmaz hala anlamadım. Adamlar çok seri ve fizik olarak da sağlam.Bize seri forvet lazım Almeida, Batuhan gibi forvet değil. Koy Almeida'nın yanına seri bir elemanı zaten orta saha takır takır işliyor. Sonra ki pozisyonları otur izle bak.
Barbut kadar riskli bir kumar. Zarı atamazsan yine boşa verirsin paranı, ama bir düşeş gelirse Batuhandan , bütün masayı da toplarsın..
quote:
Orijinalden alıntı: mikoli88
evlat olsa sevilmez derlerya...
engin baytarı sevenler olduktan sonra Batuhan pırlanta.
beyer bu kadar moral bozmayın... 21 yaşında yabancı bi forvet aldığımızı düşünün 21 yaşında, almeida fiziğinde ve almeida'nın iki katı yeteneğe sahip (evet öyle) bir transfer.
Kendi takımınızın transfer konularını değerlendirmeye gitsenize siz ! Adam Beşiktaşa istesekde istemesekte geldi mi geldi artık oda kiralıkta olsa Beşiktaşın resmi oyuncu bu kadar.
Ne kadar çok hayranı varmış bizim takımında baksana her takımdan eleman var ya...
quote:
Orijinalden alıntı: Gentlove
Batuhan haberine herkes şaşırdı şok oldu, takıma transfer olmadan 2-3 önce taklidini yapıp gülüşüyorduk, dalga geçiyorduk kendi aramızda. Başımıza geldi yeminlen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme