Şimdi Ara

Batuhan Karadeniz Beşiktaş'ta ( ANA KONU ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
1
Favori
5.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Orijinalden alıntı: FcbAYERN

batu artık sercanla birlikde gecelere akar gol atsa ne yazar adamın karakteri bozuk sen hala savunursan altında başka birşey ararım şakşakcılık gibi mesela?

Adam evli, ne gecelerine akacak?

evlenince cıkamaz diye bir kural yok fakat evlenince durulur diye bir olay var lakin bu batuhn icin gecerli olur mu zaman gösterir benim gözümde sercandan farkı yoktur yetenek var akıl yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

batu artık sercanla birlikde gecelere akar gol atsa ne yazar adamın karakteri bozuk sen hala savunursan altında başka birşey ararım şakşakcılık gibi mesela?

Adam evli, ne gecelerine akacak?

evlenince cıkamaz diye bir kural yok fakat evlenince durulur diye bir olay var lakin bu batuhn icin gecerli olur mu zaman gösterir benim gözümde sercandan farkı yoktur yetenek var akıl yok

Ben Sercan'da yetenek olduğunu bile düşünmüyorum, ama ikisinde de akıl pek yok bundan eminim

• Olay çıkarmadıktan sonra Almeida'nın yedeği olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Bu yoklukta iyi bir alternatif olabilir, mantıksız değil. Ancak 2007 Kadıköyde oynanan maçta Higuene vermediği pası unutmadım, verse maçı alıyorduk.

Maç sonrası yaptığı açıklamada bu zamanda kral yaratmayacaksın, kral kendin olacaksın diyerek nefretimi kazanmıştır.

yazık
  • Batuhan, Ankara'ya geldiğinde taksilerden birine binip inerken ben Batuhan Karadeniz'im benden nasıl cüret edip de para alıyorsun diyen bir insan. Taksiciyi armada taksi durağında bulabilirsiniz.
  • Ulan adam bizden kazandığı paralarla full itemli char dizip bizi kesti yanarım yanarım ona yanarım
  • Bu adamın tesislere girmesi bile hata.. Karaktersiz bir futbolcu..Eksik olsun böyle seviyesizlerle alınacak galibiyetler... Biz FEDA dedik.. Düzene girmek için zorluklara girdik.. Çapulcularla işimiz olmamalı..
  • yarın (bugün) açıklanması bekleniyor şu an % 90 beşiktaş alacak fakat aynı paraya kaliteli yabancı bulurlarsa ona yönelirler ama bu da zor bir olasılık forvete yerli oyuncu alarak kadrodaki bir yabancıyı halletmeye de çalışıyo olabilirler mesela q7. (spor muhabiriyim)
  •  Batuhan Karadeniz Beşiktaş'ta ( ANA KONU )

• Q7'nin forma numarasının TFF'ye bildirildiği söyleniyor 2012-2013 sezonu için gerçek bir bilgimi ?
  • Hadi ateistler bunu da açıklayın
  • fikret başkanı tebrik etmek lazım. es-es batuhan'ı satmak için üstüne para verebilir o derece. galiba yeni bir gelir kapısı buldu fikret orman şaka bir yana bir eskişehir li olarak batuhan'ı alan takımın ona vereceği paranın yarısını bana versin ben elimden geleni daha fazla veririm o takıma. eskişehirli olanlar ve az cok gece dısarı cıkanlar bilir. profesyonel bir futbolcu her gece alemde, gece klüplerinde olabilir mi ya? nereye gitsem elinde alkolle barın önünde yada kafasının durumuna göre üstünde oturan etrafında birsürü kızlı erkekli arkadaş grubu olan bir batuhan görüyordum. bu dediğimde yeni değil. eskişehirde kiralık oynadığı yıllardan beri aynı. (hakkını yemeyeyim son 1 yıldır cok gormuyorum. ama muhtemel sebebi o mekanlara artık daha az gitmemden kaynaklanıyor. )

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Hadi ateistler bunu da açıklayın

bunu ateistler bile açıklayamaz.
  • Batuhan'ın karakteri bozuktu evet ama yaşı da küçüktü. Şimdi evlendi, herhalde biraz daha olgunlaşmıştır, o bıçkın delikanlı hallerinden kurtulmuştur umarım. İnşallah çok para verilmemiştir ve bize yararlı olur. Samet hoca ben onu adam ederim gibisinden bir şeyler söylemiş. Bekleyelim ve görelim, hayırlısı.
  • yuh bu adamı beşiktaş alarak ne yapıcak karaktersiz ve bir o kadarda kazma ,bence ligin en kotu santraforu
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Arkadaşlar, bu soru hepinize.

Batuhanın bize yaptığı yanlışlar ve bu şekilde konuşmanızı gerektirecek davranışları nedir?

Kral yapmam, olurum demesi; Gutiye Naber lan Guti gibisinden seviyesizlik yapmasi, Manchester macinda girdigi dakika sari kart gormesi; kamplardan kacmasi vs va

Kral yapmam, kral olurum lafı gazetelerde çıktı.. Gazetelerde neler çıktığı o kadar aşikar ki.
    Naber lan guti demiş, hmm Tez vuralım kellesini..
    Manchester maçında girer girmez sarı kart görmüş, biz kasıtlı kırmızı kart gören, maçlara çıkmayan oyunculara taptığımız şu günlerde bumu bahane?
    15-16 yaşında, türkiyenin umudu olarak gösterilen çocuğun şımartılması bizlerin suçu, çocuk sonuçta..!
    Şimdi evli falan.

Batuhanı savunduğumdan değil de, fernandesin, Quaresmanın tapıldığı yerde batuhanı itin bilmemneresine sokup çıkarmanın esprisi yok.

siz batuhanı eskişehirlilere sorun o caddeye çıkınca millet sevgilisini, ailesine eve kapatıyor :) hakkında yzaılalar doğruysa bu batuhan adam olmaz sözleşme 1 yıllık devre arasını görürse iyidir.

• Twitter'da okuduğum kadarıyla Batuhan bonservisim elimde olsa bile Beşiktaş'a gitmem demiş.Bu nasıl saçmalık anlamadım.
  • Bu adam şimdi çıkar en baba maçta takarsa golü.Ne yapacağız o zaman ? Her golden sonra çılgınlar gibi sevinen ben heralde sadece alkışlarım
  • Ya o değilde bu adam beşiktaş'dan ayrılırken neler neler saydırdı şimdi hangi yüzle gelicek zaten yönetim nasıl alıyor bu adamı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.