Şimdi Ara

Batuhan Karadeniz Beşiktaş'ta ( ANA KONU ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
227
Cevap
1
Favori
5.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fbliler çok eleştirdikleri aykut kocaman'a rağmen binlerce kombine alıyor ama bizimkiler tdirektörün bir kaç tercihi için forma almam kombine almam diyor..almassan alma kardeşim..beşiktaş sizlere muhtaç olmadı hiçbir zaman...ama şunu söyleyeyim ve itiraf edeyim beşiktaşın bu taraftarları varken beşiktaştan hiçbir şey olmaz burayada yazıyorum.
  • Umarim yalandır olamaz yahu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevindirici Bir Haber
  • ben batuhani begeniyorum nedense teknigi ve vuruslari iyi ona bir dayakci hoca lazim adam etseniz onu ciddi isler yapar ucuza alabilirseniz alin bence is yapar ama kulagini bir cekmek lazim BOL CEZALI bir sozlesme hazirlanirsa bence iyi isler yapar
  • Ertuğrul sağlam kuyruğuna teneke bağlanıp gönderilirken çıkıpta açıklama yapan tek oyuncu idi. Gitmesine çok üzüldüm diyen. Çünki ertuğrul bu çocuğa şans veriyordu ve adam etmeye başlamıştı. Sonra ne oldu denizli geldi günü kurtarma pahasına gençleri yedi. Batuhana da şans vermedi. Eskişehirw önce kiralık sonra bonservisi ile verildi. Şimdi soruyorum size avrupa futbol kamu oyu tarafından 16-17 yaşında iken geleceğin futbol yıldızlari arasında gösterilirken bi genç oyuncu gençliğinin etkisi ile ne yapar. Biz aynısini burak yılmaza yapmadık mı. Kendi altyapından yetişmiş oyuncusuna sırt dönen bir camia ben fenere gidecem beni bırakın yoksa alacaklarım ödenmediği için uefaya şikayet ederim diyen bir egemendi nasıl savunur.
  • nasıl bir sözleşmesi olacak çok merak ediyorum...
  • Atakan Kurt ‏@atakankurt2

SAMET AYBABA: Ben Batuhan'ı oynatırım.Onu tabırı caızse adam ederım:))

12 dk Atakan Kurt Atakan Kurt ‏@atakankurt2

Batuhan bjk'ya hayırlı olsun..1 artı 1 yıllık mukavele yapıyor.

Vay arkadaş yazıklar olsun. Umarım adam gibi döner oynadığı ilk maçlarda iyi işler yapar da taraftar olarak yumuşarız biraz...
  • bu cocukdan adam olmaz sercan neyse bathanda o yetenek var fakat akıl yok
  • Bizim taraftar sosyal medyada yine isyanlarda. Batuhan ligde gol atsa bir anda herşey tersine dönecek. Bu da bizim taraftardaki dengesizlik işte.
  • 1 + 1 anlaşıldı hayırlı olsun BEŞİKTAŞIMA

• Yazık be şu taraftara

aldığın kalecinin lisansı çıkmaz, forvete ala ala batuhan alınır, takımın en iyi oyuncusu yollanır, en son bucadan kovulan td'le anlaşılır, en büyük rakibinin sahasında oynamak için resmen dilenirsin ve sonuçsuz kalır, tişört satarak takımın ekonomik düzeyinin düzeleceğini sanırsın, en yetenekli oyuncunu bir kalem silersin, avrupa'ya gidemezsin...

Beşiktaş son 18 senede yalnız 2 kere şampiyon olan takım olarak anılıyordu ama bu gidişle o son 30 senede yalnız 2 kere şampiyon olan takım olucak bu gidişle.
  • Ne yetenegi ya yetenek mi var onda

• Denizli bu adamdan cacık bile olmayacağını anlayıp şutlamıştı saolsun, eğer Batuhan geri gelecekse YD'de gelsin tam olsun.
  • kedidir o kedi..
    umarım gelmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Denizli bu adamdan cacık bile olmayacağını anlayıp şutlamıştı saolsun, eğer Batuhan geri gelecekse YD'de gelsin tam olsun.

YD'nin Hedefi Fener Hocam. Oraya Başkan Olmayı Planlıyor Dönmez Birdaha
  • Şimdi ilk olarak yönetim Beşiktaş ruhunu bu formayı taşıyacak gerçek Beşiktaşlı oyuncular giyecek demiştimi demişti.Şimdi bu batuhan arıza olmasa hakkını yemeyelim iyi bir oyuncu ama adam tam bir arıza.Bu adam Beşiktaştan giderken dümdüz saydırmadımı bu kulübe saydırdı daha bu ne biçim iş.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
  • batu artık sercanla birlikde gecelere akar gol atsa ne yazar adamın karakteri bozuk sen hala savunursan altında başka birşey ararım şakşakcılık gibi mesela?
  • Bir adamın takıma kötü etki edebilmesi için takımda kaydadeğer biri olması gerekir. Batuhan böylebiri değil. Eğer anlasacaklarsa senelik 500.000 $ dan fazla vermemeliler. Iyi yedek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FcbAYERN

batu artık sercanla birlikde gecelere akar gol atsa ne yazar adamın karakteri bozuk sen hala savunursan altında başka birşey ararım şakşakcılık gibi mesela?

Adam evli, ne gecelerine akacak?
  • Kızmayın ama ben sevindim sanırım.Düzelirse çok büyük oyuncu olur.

Ama hakkındaki çoğu fikrim değişmedi, hala lise terk ilk okul mezunu parayı erken bulmuş şımarığın teki gözümde.İlk yarı belli eder kumaşını, umarım bu görüşlerimin hepsini paramparça eder.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.