Şimdi Ara

Batuhan Karadeniz Beşiktaş'ta ( ANA KONU ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
1
Favori
5.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskisehirden bonservis almak lazim boyle bir transfer olursa.
  • Alırlarsa gerçekten yazık
  • Bu karaktersizi alırlarsa ve quaresmayı ısrarla gönderirlerse kendi şahsım adıma bu durumdan büyük üzüntü duyacağım. Ayıp ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalPenChesi

Batuhan şuanda Beşiktaş formasını giyebilecek ne yetenektedir ne de karakterdedir, Quaresma'yı takımın düzenini bozar diye kampa dahi götürmeyen zihniyetler bu transferi gerçekleştirirseler yandığımızın resmidir.

olur mu tehdit falan edersiniz yönetimi, istifaya çağırırsınız
  • İnşallah 8-10 milyon € falan ödeyip bonservisini alır Batuhan'ın çünkü ederi o Beşiktaş için
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

quote:

Batuhan şuanda Beşiktaş formasını giyebilecek ne yetenektedir ne de karakterdedir, Quaresma'yı takımın düzenini bozar diye kampa dahi götürmeyen zihniyetler bu transferi gerçekleştirirseler yandığımızın resmidir.

olur mu tehdit falan edersiniz yönetimi, istifaya çağırırsınız

Tribünde bağırırım, kongre oyumu kullanırım, en azından Beşiktaş için birşeyler yapmaya çalışırım senin gibi forum köşelerinde ona buna pislik atmam.

• Gereksiz bir topçu beşiktaşa gelmeyi bırak lisansı bile iptal edilmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

İnşallah 8-10 milyon € falan ödeyip bonservisini alır Batuhan'ın çünkü ederi o Beşiktaş için

Batuhan'ın ederi şuan 500 bin € bile değildir, Bu mantıkla siz daha çok ambarat transfer edersiniz.
  • quote:

quote:

İnşallah 8-10 milyon € falan ödeyip bonservisini alır Batuhan'ın çünkü ederi o Beşiktaş için

Batuhan'ın ederi şuan 500 bin € bile değildir, Bu mantıkla siz daha çok ambarat transfer edersiniz.

Evet tabikide o değil ama size ederi 8-10 milyon € işte yönetiminiz o fiyatlara almayı becerebilecek anca
  • quote:

quote:

quote:

Evet tabikide o değil ama size ederi 8-10 milyon € işte yönetiminiz o fiyatlara almayı becerebilecek anca

Öyle birşey olursa kepenkleri kapatıp gidelim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

BJK yönetimi FEDA'yı marka altına almadığı ortaya çıktıktan sonra ticaret konusundaki kapasitesini gösterdi en aşağı 2.5-3 milyon € ödersiniz ama bu gidişle

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

BJK yönetimi FEDA'yı marka altına almadığı ortaya çıktıktan sonra ticaret konusundaki kapasitesini gösterdi en aşağı 2.5-3 milyon € ödersiniz ama bu gidişle

Feda alındı yalnız marka altında hatta Çarşı bile alınmış son duyumlara göre, Bence vazgeçicekler Batuhan'dan öyle umut ediyorum.

• Beyler ben bilmiyorum, bu adamın ne disiplinsizliği var?
  • Haha :))

Vardar, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

-BATUHAN, 30 GOLDEN AŞAĞI ATMAZ-

Batuhan'ın en doğru transfer olacağını dile getiren Sinan Vardar; "Batuhan'ın kendi hataları var. Ama şanssız bir çocuk. Yani onla ilgilenecek bir teknik direktöre rastlamadı. Eğer Batuhan ile ilgilenecek bir teknik direktör olursa, iddia ediyorum Batuhan, 30 golden aşağı atmaz. Avrupa'nın en iyi forveti Batuhan'dır. Her iki ayağıyla da mermi gibi topa vurur. Bütün hava toplarını alıyor ve süratli bir oyuncu, çalım atabiliyor. Böyle bir forvet nerede? Yabancı oyuncu ile macera arayınca Batuhan daha 20 yaşında kulübü ile de sorunlar var. Batuhan, en doğru transfer olur ve taraftarı da çıldırtır. 3 ay önce Sayın Başkana, Ahmet Bey'e, Tamer Bey'e, Samet hocaya hep bunları söyledim. Ulvi hoca zaten Batuhan'ı tanıyor. İnşallah bu transfer olur." dedi.
    BEŞİKTAŞ, 15 SENE FORVET SIKINTISI ÇEKMEZ-

Batuhan'ın Beşiktaş'ta kalması için büyük çaba gösterdiğini ifade eden Sinan Vardar; Batuhan'ın babası bizim PAF takımın eski kalecisi ve emniyetten emekli. Batuhan'ın damarını kessen siyah beyaz akar. Batuhan'ın Beşiktaş'ta kalması için büyük uğraş verdim. Yıldırım Demirören zamanında 2 Milyon Euro'ya satıldı. Batuhan 20 yaşında ve Beşiktaş, 15 sene forvet sıkıntısı çekmez. Bu kadar iddialıyım." diyerek sözlerini tamamladı.

• Karaktersizliğini falan geçtim, düşünüyorum teknik anlamda bu adamı neden almak isterler diye. Aklıma gelen tek olasılık yabancı bir forvet transfer edilmesi durumunda yabancı sınırlaması nedeniyle yeni transferin Almeida ile birlikte oynatılamayacak olması. Düşünülen hava hakimiyeti olmayan bir oyuncu ise Batuhan ile birlikte oynatmayı düşünüyor olabilirler. Ama bu aklıma gelen tek seçenek bile oldukça mantıksız.

Daha önce de dediğim gibi önümüzdeki sezon gol kralı olacağını bileyim, yine de istemem takımda görmeyi.
  • Guti'ye naber lan p.venk mi ne demişti kahkaha atarak maç başında. Guti de hal hatır soruyor sanıp cevap vermişti iyiyim diye.

FO q7 gerçeğini gördü ve ciddi savaş veriyor. Ama ortada böyle gerçek varken gidip alırsa gözden düşer.

Taraftar arasından çıktığını her fırsatta dile getiren başkanın böyle bir şey yapacağını sanmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Guti'ye naber lan p.venk mi ne demişti kahkaha atarak maç başında. Guti de hal hatır soruyor sanıp cevap vermişti iyiyim diye.

FO q7 gerçeğini gördü ve ciddi savaş veriyor. Ama ortada böyle gerçek varken gidip alırsa gözden düşer.

Taraftar arasından çıktığını her fırsatta dile getiren başkanın böyle bir şey yapacağını sanmam.

Maalesef böyle bir şey yapacak.

http://www.haber1903.com/Besiktas-3304-batuhanla_ilgileniyoruz.html

quote:

Batuhan da gelecekse eski hatalarını bir daha tekrarlamayacak şekilde gelecek. Kimsenin takımın havasını bozmaya izin vermeyiz'' dedi.

Kimse zaten ben sizin takımınızın havasını bozmaya geliyorum diye gelmez. Elbette eski hatalarımdan arındım bla bla.. laflar edecektir. Ama kanmamak lazım. Bir insan 7'sinde neyse yetmişinde de o'dur.

• İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

"Batuhan Besiktas'ta" diyebiliriz..
  • Arkadaşlar, bu soru hepinize.

Batuhanın bize yaptığı yanlışlar ve bu şekilde konuşmanızı gerektirecek davranışları nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Arkadaşlar, bu soru hepinize.

Batuhanın bize yaptığı yanlışlar ve bu şekilde konuşmanızı gerektirecek davranışları nedir?

Kral yapmam, olurum demesi; Gutiye Naber lan Guti gibisinden seviyesizlik yapmasi, Manchester macinda girdigi dakika sari kart gormesi; kamplardan kacmasi vs va

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.