Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE [ XBOX ONE \ 360 ANA KONU ] - OYUN ÇIKTI - 7/10 GAMESPOT (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
10.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  BATTLEFIELD: HARDLINE [ XBOX ONE \ 360 ANA KONU ] - OYUN ÇIKTI - 7/10 GAMESPOT

Oyunda gaz bombasını 45 derece açıyla kullanmayanlar banlanacakmış.
  • VİDEO GELDİ. OYUNUN KOD ADI OMAHA İLE HAZIRLANMIŞ BİR VİDEO. MUHTEMELEN PRE-ALPHA HALİ OYUNUN, GRAFİKLER DAHA GELİŞECEKTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 28 Mayıs 2014; 14:38:24 >
  • EA , BF yerine SWAT'ın isim haklarını falan alıp yapsaymış adam akıllı hırsız polis oyunu oynardık.SWAT'ın hastasıydım ben aynı tema herhalde bunda aksiyonu bol BF tarzı olacak, eğer BF'deki kostümlerin , araçların değiştirilip geri kalanı aynı olacaksa hiç girmesin bu işlere.Stealth falan diyeceğim ama sonra oyunun BF olduğu aklıma geliyo , bu adamlardan her şey beklenir.
  • Aksiyon dolu, hırsız polis çatışması, baskınlar falan tadında güzel bir multiplayer deneyimi sunacak gibi. Hikayesi de güzel olur muhtemelen.

Yine BF' nin temeli olan yıkımdan ve simulasyon ögelerinden, araçlardan vazgeçilmeden yapılmış bir oyun. Merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 28 Mayıs 2014; 14:02:06 >
  • Oyunun senaryo modundaki ana karakterimiz Miami'li genç polis dedektif Nick Mendoza, 9.1 milyonluk kokain vurgunun ardındaki eski görev arkadaşının peşinden Amerika da türlü maceralara atılıyor.

BATTLEFIELD: HARDLINE [ XBOX ONE \ 360 ANA KONU ] - OYUN ÇIKTI - 7/10 GAMESPOT

@ lecturer' a teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 28 Mayıs 2014; 14:35:37 >
  • boylesine bişey ilk ddefa geliyor. ayrıca farkettiyseniz arabalar, kredi kartları, motorsikletler vs. herşeyin kullanım hakkını almışlar. BF4 ten sonra gelmiş geçmiş en iyi Battlefield olur
  • BF4 TDM oynarken baya zevk alıyordum, şimdi daha hareketli ve farklı bir BF geliyor, multiplayer zevkimizi ikiye katlayacak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrlawyer

boylesine bişey ilk ddefa geliyor. ayrıca farkettiyseniz arabalar, kredi kartları, motorsikletler vs. herşeyin kullanım hakkını almışlar. BF4 ten sonra gelmiş geçmiş en iyi Battlefield olur

Bu oyunun BF serisiyle alakası yok.
  •  BATTLEFIELD: HARDLINE [ XBOX ONE \ 360 ANA KONU ] - OYUN ÇIKTI - 7/10 GAMESPOT
  • Alaka?
  • The one guy in the brown leather jacket looks like the Daniel Recker character who dies in BF4.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

EA , BF yerine SWAT'ın isim haklarını falan alıp yapsaymış adam akıllı hırsız polis oyunu oynardık.SWAT'ın hastasıydım ben aynı tema herhalde bunda aksiyonu bol BF tarzı olacak, eğer BF'deki kostümlerin , araçların değiştirilip geri kalanı aynı olacaksa hiç girmesin bu işlere.Stealth falan diyeceğim ama sonra oyunun BF olduğu aklıma geliyo , bu adamlardan her şey beklenir.

Battlefield olmaktan çoktan çıktı zaten oyun..Şu oyunun adını neden BF koyarsın arkadaş..İyi tarafından bakmaya çalışıyorum en azından umarım Dice Bad Company 3 üzerinde çalışıyordur..Artık başka bişey kesmez beni..
  • ea bunu moh ile yapmaya çalışmıştı 2 koldan çalışmayı,ama moh öldü.

şimdi bfnin adından yemeye çalışıyor.

ama ortaya kaliteli bir yapım çıktığı sürece sıkıntı yok.
  • Mokunu cikardi ea golden poo yu alaydi keske bu nedir ya bf bu mudur baska isimle yap bc2 den beri adam akilli oyunu yok bf nin piyasaya bakinca cidden oynanacak savas temali fps yok. Bc3 umarim yapiliyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield: Hardline'ın Sızan Videosu 6 Ay Önceki Sürüme Aitmiş

Battlefield: Hardline'ın duyurusunda şimdiye kadar hiçbir şey EA'in istediği gibi gitmedi. Önce oyunun teması ve yapımcısı sızdırıldı, sonra Battlelog kodlarından platformları ve ilk detayları aldık, bugün ise uzunca bir oynanış videosu sızdı. Sızıntılarla geçen sürecin ardından Visceral Games'in başındaki isim bir açıklama yaptı.

Yaptığı açıklamalarda Steve Papoutsis, "Hardline'ı böyle duyurmak istemezdik ama evet, olan oldu. E3'e kadar beklemeyi biz de istemiyorduk gerçi. Neyse bunun hakkında konuşalım. Asıl duyuruyu ve paylaşımları 9 Haziran'da yapacağız. Oyunun eski bir sürümüne yapılan yorumları gördükçe heyecanlanıyoruz. Ekibin ne derece ilerlediğini göstermek için sabırsızlanıyorum. Bugünkü video aramızdaki bir toplantı için hazırlanmıştı. Videodaki görüntüler 6 ay önceki bir sürüme ait. Asıl gösterim 9 Haziran'da." sözlerine yer verdi.

Bsc

• wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Belliydi eski oldugu ama 6 ay baya genis bir zaman. Cok daha guzel bir oyun geliyor sanki. Daha cok heyecanlandim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Battlefield: Hardline, Battlefield 4'ün Gelişimine Engel Olmayacak"

Geçtiğimiz günlerde yapılan Battlefield: Hardline duyurusu oldukça ses getirdi. Yapılan duyuru için bazı oyuncular heyecanlıyken bazı oyuncular da Battlefield 4'ün sorunları bitmemişken yeni oyunun geliştirilmesinin ne kadar doğru olduğu konusunda şüpheliler.

DICE'ın başkanı Karl Magnus Troedsson, Battle Blog üzerinden oyuncuların hiç endişelenmemesi gerektiğini bildirdi. Magnus, Hardline'ın duyurulması geliştirici ekibin Battlefield 4 ile işinin bittiğini göstermediğini ekibin en iyi Battlefield 4 deneyimini sunmak için hala uğraştıklarını belirtti.

Magnus, Battlefield 4'deki netcode'u geliştirecek Netcode güncellemesinin geliştirilmekte olduğunu, yeni özelliklerin test edildiği test topluluğunun büyüyeceğini ve sunucu kiralama gibi özelliklerin yakın dönemde oyuna ekleneceğini bildiriyor.

Bsc

• Sızan fragman 6 ay öncesine aitmiş. Asıl show E3'te.
  • Amazon oyunu 31 Aralık 2014 olarak listeledi. E3' te kesin bir tarih verilecektir. Umarım daha erken olur.

http://www.amazon.com/Battlefield-Hardline-PlayStation-4/dp/B00KME8K7O/ref=sr_tr_4/179-4928549-3395128?ie=UTF8&qid=1401402253&sr=8-4&keywords=Battlefield+Hardline
  • Videoyu silindiği için izleyemeyen arkadaşlar var ise link veriyorum.

http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-Battlefield_Hardline__Sizinti_Oynanis_Videosu-9894.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 30 Mayıs 2014; 14:44:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.