Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE [ XBOX ONE \ 360 ANA KONU ] - OYUN ÇIKTI - 7/10 GAMESPOT (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
10.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimlerle haritaların tanıtıldığı bir video.

• Yeni bi beta yapolacakmi acaba oyun cikmadan bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Yapılacak diye konuşuldu ama tarih verilmedi hocam. Beklemedeyiz.
  • Açık beta yapılacak, ama ne zaman daha belli değil.

Ayrıca bu oyundan hiç ümidi olmayan bir tek ben miyim?
  • Tesekkurler.nedense ben ümitliyim bakalim.

• Bende ümitliyim. Direkt Dice yapmasa bile BF4 hatalarını biraz affettirmek istiyorlarsa teknik olarak hatasız bir oyun çıkarmaları gerek. Hikaye, modlar, vs dışında teknik bir hata olmaması lazım oyunda.
  • UlasAsmadili kullanıcısına yanıt
    bende fps düşmesi pek olmuyo yada ben fark etmiyorum. atmosfer olarak zaten çok güzel oyun sadece haritaları biraz ufaltıp, grafikler gelişirse iyi olur kendi adıma
  • Jude Law kullanıcısına yanıt
    TDM' de çok hissedilmeyebilir ama CQ, CQ Small vb. modlarda hissetmemek veya olmaması mümkün değil. Oyunun hatası olduğu için herkeste oluyor. :) İlk çıktığı kadar yok ama farkediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

TDM' de çok hissedilmeyebilir ama CQ, CQ Small vb. modlarda hissetmemek veya olmaması mümkün değil. Oyunun hatası olduğu için herkeste oluyor. :) İlk çıktığı kadar yok ama farkediliyor.

CQ oynuyorum sürekli. fps düşmesi dediğin lag gibi bişeymi
    Kısmen. Oyun takılıyor gibi olur. PC de oyunu kaldırmazdı ya hani, onun gibi.
  • quote:

Kısmen. Oyun takılıyor gibi olur. PC de oyunu kaldırmazdı ya hani, onun gibi.

hmm lag yani valla bende ps4 varken çok takılıyordu ama oneda 60 70 saat kadar oynadım oyunu toplasan 1 maç bile yoktur. ps4 de faciaydı zaten.ışınlana ışınlana koşuyodu adam yalnız şöyle bir olay oluyor ara sıra adama uzun uzun sıksanda ölmüyo. gecikmeyle alakalı bi durum sanırım
    Ölmeme olayı gecikmeyle ilgili olabiliyor.
  • quote:

Adamların ölmemesi tamamen oyunun ana kodlamasından kaynaklanıyor.

Oyun ilk çıktığında resmen facia idi. Oynanabilirlik yoktu. Netcode lag server sıkıntısı latency derken oyunu silme noktasına gelmiştik.

Şimdiki durumuna bakarsak latency sorunu devam ediyor. Lag bitmiş gibi. Eskiden 2 adım ileri 1 adım geri giderdi karakter. Netcode çözümüde tam komedi. Ana kodlamayı değilde can seviyesi düşürülmüş. Bu sorunların tamamı frostbite 3 den kaynaklı.

Oyun motorunu adam ettilerse sorunsuz bir oyun çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 23 Ocak 2015; 17:26:01 >
  • quote:

valla delircem bazen iki tık da ölüyo bazen bi ton mermi boşaltıyorum bakıyorum beni öldürüyo enerjisi 100 de adamın. sniper olayına hala uyuzum abi gün gibi adamın kafasından geçiyo mermi. lag takılma donma anlamında yok ama gecikme anlamında olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 23 Ocak 2015; 17:37:20 >
  • Diğer BF serilerini oynayan biriyseniz HL size çerezlik bir oyun gelebilir.

Benim görüşüm HL ara oyun. BF4 faciasından sonra tamamen piyasa da kalmak için yapılmış BF4 ün üzerini birazda olsa kapatmaya çalışılmış bir oyun.

Betayı oynarım ama BF4 de yaşadığım sorunların birini yaşarsam anında silerim gider. Bu sefer tongaya düşüp ön sipariş kesinlikle vermeyeceğim.

BC2 ve BF3 efsaneydi yeminle. Umarım BF5 eski tadını yakalar da bizde bayram ederiz.
    Sniper in kullanimi da farkli. Tam orta noktayi kafaya tutmak falan olmuyor. Mesafeyi, merminin dusmesini falan hesaplamak gerekiyor. Biraz yukari falan kaldirmak gerekiyor.

• quote:

Sniper in kullanimi da farkli. Tam orta noktayi kafaya tutmak falan olmuyor. Mesafeyi, merminin dusmesini falan hesaplamak gerekiyor. Biraz yukari falan kaldirmak gerekiyor.

onu kavradım zaten . mermiyide görüyosun yukardanmı aşağıdanmı gidiyo diye. çok yakın mesafede sabit duran adamın bile kafasının içinden geçiyo hareketli adama önüne ve işte mesafeye ve silaha göre ayarlayabiliyorum. silahın menzili düşükse bi kafa yukarı felan atıyorum göz kararı . ona alıştım oynaya oynayada bi şey var çözemedim. codda keklik gibi avlıyodum sniperla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 23 Ocak 2015; 18:19:34 >

Oyun hatali tabi. Yukarda aciklandigi uzere. :)

• Şahsen ben bundan sonraki oyunun BF 5 değilde Bad Company 3 olmasını istiyorum..Bad Company 1-2 haritlarını yeni nesile uyarlayıp versinler ben yine alırım..
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Her oyun icin eskiye ozlem var bizde genelde. Ilk yil itibariyle yeni nesil pek tatmin etmedi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.