Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE [ XBOX ONE \ 360 ANA KONU ] - OYUN ÇIKTI - 7/10 GAMESPOT (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
10.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VeteranPlayerSX


    quote:

    Orijinalden alıntı: K@r@K@L3M

    quote:

    Orijinalden alıntı: VeteranPlayerSX

    Sırf next-gen diye övüp bir şeyi göklere çıkarıyorsun. Belli ki sen bu oyunları oynamadın. Konsoldaki akıcılık ile PC akıcılığı farklıdır. PCde rahat 35FPS üzeri gerekir, konsolda rahat oynamak için 20 FPS bile yeter.
    Sanırım gözlerin bozuk, 25 FPS asla karelenme yapmaz.

    20 veya 25 fps nin konsolda akıcılıkla ilgili sorun yaratmayacağını nasıl söylüyorsun anlamış değilim. Hatta 20 fps nin rahat oynamak için yeterli olacağını söylemişsin yuh arkadaş ne yaptın. Birincisi 30 fps bile TV de cidden sorun. Bence sen TV de 100hz yada 200hz veya tv kaç herz i destekliyorsa artık o modda kullanıyorsundur ve o modlarda sanal fps değerleri uyguladığı için(kısaca böyle dedim) 30 fps de 60 fps de sana aynı gibi gelir. Ama 20 fps nin saf haliyle oynadığında normal bir insan o oyuna küser ayrıca tv nin uyguladığı sanal HZ değerleri yüzünden oyunda ciddi anlamda imput lag sorunu meydana geliyor. Ha ben oyuna girerim dümdüz oynarım diyorsan orasını bilemem.

    Ayrıca lütfen biraz kabul edilebilir yorumlar yapın. Firmaların zoru nede yüksek fps değerleri alabilmek adına oyunun çözünürlüğünü veya grafik değerlerini daha düşük tutuyorlar sence. Misal Battlefield 4. Xbox one da 60 fps de çalıştırabilmek için oyun grafik kalitesi daha düşük ve çözünürlükte daha düşük. 20 fps gibi cidden ama cidden komik bir değer akıcılığı bırak oynanabilir olsaydı şuanki veya daha önceki oyunlar biraz daha iyi grafiğe sahip olurdu bunu bil. Çünkü adamlar nasıl olsa fps korkusu olmayacağı için grafiğe biraz daha abanırlardı. Grafik kalitesi artıkça gpu ya binen yük daha fazla olduğu için fps değerleri ciddi anlamla düşmeye başlar biliyorsun değil mi.

    Monitörle dvi dan oynuyorum

    O zaman durum daha da kötü. Tv den oynayıp motionplus vs açıksa belki biraz da olsa anlam 20-25 fps yetiyor demeni ama monitörde oynayıp ta "20fps akıcı oynamak için yeterli" diyorsan seni anlamak mümkün değil. Monitörde xbox one ile 30fps veren Ryse ve Forza yı oynadığımda Ryse a katlanamıyorum ve hemen konsolu TV ye bağlıyorum. Böylece 30fps nin eksikliğini Motionplus destekli televizyon telafi ediyor bir nebze. Forza oynarken sabit 60fps olduğu için gözlerim rahatsız olmadan monitörde, vede imput lag sorunu olmadan oynuyorum. Bu ikisi arasındaki farkı anlayamıyorsan kusura bakma ama bence sen farklı bir noktadasın.




  • K@r@K@L3M kullanıcısına yanıt
    Verdiğin cevap üzerine gittim 200 Hz lik 3d tv ye bağladım °_° o neydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşAllah şu BF:HL iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluelabel kullanıcısına yanıt
    Battlefield daha detaylı bir oyun olmasına rağmen, COD her zaman 60 fps olduğu için. 360'ta COD'dan sonra Battlefield çekilmez oluyordu, birinin yağ gibi aktığını görünce diğeri ister istemez kare kare geliyor ki 60 fps ile 20-25 fps'nin farkı da epey büyük.

    Operation Locker'da nasıl bir rezalet var bilmiyorum 360'ta BF4'ü ilk çıktığında oynadım, tek hatırladığım gerçekten çok kötüydü.

    Şu an Battlefield 4'ü Xbox One'da oynuyorum ne yazık ki bunda bile sabit 60 fps veremiyor.

    Online oyun dediğin sabit 60 fps olmalı diye düşünüyorum, bunu en güzel COD serisi başarıyor. Sebebine gelirsem, aim almak için fps'nin sabit olması çok önemli.

    COD'da 30 tane el bombası da patlasa kare hep 60 fps her konsolda, Battlefield'da ise Xbox One'da dahi 2 tane bir şey patladığı zaman fps 40'lara düşüyor, aim almanı zorlaştırıyor. Oyundan aldığım keyif de kursağımda kalıyor.

    Tabii COD'da, Battlefield'da olan fiziğin 10 da 1'i yok ama ben parçalanabilir ortamlar yerine sabit fps'yi tercih ederdim.




  • Visceral Games'in Battlefield oyunu Hardline'da sızıntılar devam ediyor. Gelen yeni haberlere göre Electronic Arts'ın E3'te yayınlayacağı Battlefield: Hardline videosu, kısa bir süreliğine YouTube'da yayına alındı. Böylelikle videodan sızıntılar yaşandı.

    Electronic Arts videoyu apar topar yayından kaldırsa da, internet ninjaları tabi ki boş durmadı. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Videoda oyunun çıkış tarihi olarak 21 Ekim görünüyor.

    BSC





  • Multiplayer oynanış videosu.

  • Battlefield: Hardline'ın Çıkış Tarihi Kesinleşti

    Dead Space'in yapımcı firması Visceral Games'in geliştirdiği ve Electronic Arts'ın piyasaya sunmaya hazırlandığı Battlefield Hardline, bu Ekim ayında piyasadaki yerini alacaktı ancak EA, Battlefield 4'te ve Medal of Honor: Warfighter'da yaptığı hataları tekrardan yapmamak adına, sağlam bir Battlefield oyunu sunmak için oyunu 2015'in ilk çeyreğine ertelemişti.

    Ne zaman çıkacağı belli olmayan oyunun, çıkış tarihi Battlefield'in resmi blog sayfasında açıklandı. Battlefield Hardline: 17 Mart 2015'te, PC, PS3, Xbox 360, PS4 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak.

    Normalde bildiğiniz gibi Call of Duty: Advanced Warfare'ı da eski Dead Space geliştiricilerinin kurduğu Sledgehammer Games geliştiriyor. Bu sene bilinen "Battlefield vs. Call of Duty" çekişmeleri, bir nevi "eski ve şimdiki Dead Space geliştiricilerinin çekişmesine" dönmüş durumda. Bakalım her iki yapım da oyuncuları mutlu etmeyi başaracak mı?


    Kaynak : BSC




  • Amazon oyunun kapak resmini guncellemiş:

    Eskisi:

     BATTLEFIELD: HARDLINE [ XBOX ONE \ 360 ANA KONU ] - OYUN ÇIKTI - 7/10 GAMESPOT

    Yenisi:

     BATTLEFIELD: HARDLINE [ XBOX ONE \ 360 ANA KONU ] - OYUN ÇIKTI - 7/10 GAMESPOT

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yenisi daha iyi. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Off screen oynanış videosu:

  • Maalesef cop bir oyun geliyor, bf3 dlcsi gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da olmayacak gibi geliyor bu oyun, temkinli yaklaşmakta fayda var. Insta-buy yapmamak lazım
  • Acicaksi umidim yok bu oyundan. Trollüge çok acik bence. Martta cikacaksa 5 6 ay sonra alinabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betadan yeni detaylar.


    Battlefield serisinde uzman olan Westie, YouTube kanalında Battlefield Hardline'ın ikinci betasında oyuncuları karşılayacak olan Hollywood Hills ile Blood Out adlı iki haritaya erkenden erişerek, harita hakkında bir anlatım videosu hazırladılar ve videoda sadece haritadaki özellikleri anlattılar.
    Videolarındaki anlatımlara göre Blood Out haritası, Battlefield 3'ün en sevilen DLC'lerinden biri olan Close Quarters'ın haritasının neredeyse hemen hemen aynısı olduğunu belirttiler. Hollywood Hills ise Hollywood'da bulunan zengin bir malikanede geçecek. Tuhaf bir şekilde betanın açılış tarihini duyurmayan Visceral, betanın tüm platformlarda, seviye atlama ve eşya kullanma sınırı olmadan oynanabileceğini belirtiyor. Üzerinde fazlaca durulan Hotwire ve standart Conquest modlarının oynanabilecek.

    BSC



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 17 Ocak 2015; 14:29:06 >
  • Bloodout

     BATTLEFIELD: HARDLINE [ XBOX ONE \ 360 ANA KONU ] - OYUN ÇIKTI - 7/10 GAMESPOT

    Hollywood Hills


     BATTLEFIELD: HARDLINE [ XBOX ONE \ 360 ANA KONU ] - OYUN ÇIKTI - 7/10 GAMESPOT





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • one a 1080 p gelir bu sefer inşallah. bf4 çok güzelde o grafikler yakışmıyor yeni nesile
  • Guzel guzel. Iyi bir oyun olacak. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jude Law kullanıcısına yanıt
    Grafikten cok Fps dusmeleri ve cesitli hatalari yakismiyor hem yeni nesile hem Bf gibi bir seriye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.