Şimdi Ara

Battlefield 3 22 Kasım Patch'i - YAYINLANDI! [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
11.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün patch gelecekmiş arkadaşlar, alttaki patch notlarını saat 4.30'da eklediler. Bende şans eseri 4.43'de gördüm. Baya kapsamlı bir patch'e benziyor, hayırlısı olsun :)
    Çevirebildiğim kadar çevireyim. İngilizce kopyalıyıp atmak istemedim. Ama über ingilizcemde yok maalesef :)

EDİT 1:
    Çeviriyi yaptım fakat @Eagle Fly free isimli arkadaşın çevirisi daha düzgün olduğu için onunkini kopyaladım. Teşekkürler çeviri için.

EDİT 2:
    Hâla siyah ekran sorunu alanlarhttp://www.multiupload.com/EF9PWI2SE1 bu linktekileri kurabilir. Çoğu kişi bu hatadan bu şekilde kurtuldu.
    Ayrıca Russian edition oyun aldıysanız dil yama dosyalarını tekrar yapmanız önerilir.
    http://www.gamekeystore.net/newstore/bf3-language-change/?language=tr

EDİT 3:

Oyunu açtıklarında Patch yüklenmediğini gören arkadaşlar, Repair İnstall yaparlarsa sorunları çözülür.

quote:

Patch notes for Nov 22 patch - 22 Kasım patch notları
    Major client update for the PC version Battlefield 3 as well as a server-side update for all platforms.

The update will be made on Nov. 22nd 7:00 AM UTC / Nov. 21st 11:00 PM PST.

We’ll share release timing on the console patches as soon as we are clear on the timing, these take a bit longer due to console certification process.

---- Client-side changes: - Client tarafı değişiklikleri.

--Visuals, stability and performance fixes: - Görsellik, Stabilite ve Performans İyileştirmeleri

•general performance and loading time improvements - Genel performans ve yükleme sürelerinde iyileştirme
    •“black screen” fix for an issue occurring on some pc configurations - Bazı pc konfigürasyonlarında görülen siyah ekran durumu için düzeltme
    •stereo and rendering support for nvidia and amd graphics cards - Nvidia ve amd grafik kartları için stereo ve rendering desteği (teknik olarak ne olduklarını bilmiyorum)
    •adjusted the “stuttering” encountered on some pc configurations. - Bazı pc konfigürasyonlarında görülen takılmalar (sanırım ses takılmaları) için ayarlamalar yapıldı
    •fixed several crashes when joining mp and co-op sessions - Mp ve co-op oturumlarına başlarken yaşanan çakılmalar düzeltildi
    •fixed multiple problems when using multiple monitors (eyefinity / surround). - Çoklu monitör (eyefinitiy- surround) kullanırken yaşanan problemler düzeltildi
    •fixed visual corruption issues on certain nvidia cards - Bazı bilinen nvidia kartlarda yaşanan görsel bozulmalar düzeltildi
    •improved loading times for certain textures - Bazı kaplamalar için yükleme süreleri iyileştirildi.
    •added console command “gametime.maxvariablefps” to limit max fps - Konsollar için maksimum fps i sınırlandımak için “gametime.maxvariablefps” komutu eklendi
    •added console command “ui.drawenable” to hide ui for screenshots / videos - Konsollar için ss alırken arabirimi gizleyebilmek için “ui.drawenable” komutu eklendi

-- balance and gameplay adjustments (pc) - Denge ve Oyuniçi Ayarlamalar (pc)

•fixed a problem with high speed mouse movement - Yüksek hızlı mouse hareketleriyle ilgili problem düzeltildi
    •added back some missing growlers on kharg island conquest large - Kharg cq large da kayp bazı growler'lar eklendi
    •added back eor sound for sqdm and tdm - Sqdm ve tdm ye eor sesleri eklendi
    •you should no longer be able to damage a friendly vehicle when sitting in an open position - Artık açık bir konumda oturuyorken dost bir araca hasar veremiyeceksiniz. (bunu pek anlamadım)
    •grenades now drop to ground if you get killed while attempting to throw it(note the affect this will have on hardcore mode!) Eğer el bombası atmaya çalışırken ölürseniz el bombası yere düşecek. (bunun hc moddaki etkisini düşünün)
    •spawn protection now should work in conquest. you should no longer spawn on points too close to enemies. Spawn koruması cq de çalışacak. artık düşmana çok yakın noktada spawn olmayacaksınız
    •you should no longer spawn too close to enemies in tdm and sqdm - Tdm ve sqdm de düşmana çok yakın spawn olmayacaksınız.
    •combat areas on kharg rush tweaked in order to disallow defenders to access the carrier ship after 1st base is taken and being able to enter the aa gun - Kharg rush ta çatışma alanları yeniden ayarlandı. böylece ilk base alındıktan sonra savunan tarafın uçak gemişine erişmesi ve aa silahını kullanmaları engellendi. (buna hiç şahit olmamıştım :) )
    •fixed a problem with revived players not suffering suppression - Revive edilen oyuncuların ateş baskısından (suppression) etkilenmemesi ile ilgili problem giderildi.
    •fixed a problem with the camera when being revived in coop - Coop modunda revive edilince yaşanan kamera pdoblemi giderildi
    •added joystick deadzone setting - Joystick için deadzone ayarları eklendi
    •fixed sound for when climbing ladders - Merdiven tırmanma sesi düzeltildi
    •fixed an issue with some weapon sounds in first person - First person da silah sesleri ile ilgili bir durum düzeltildi (bu araçlar için olabilir)
    •fixed a swim sound loop error -Yüzme sesi döngü hatası düzeltildi
    •increased the damage of helicopter miniguns, aa guns, and jet cannons against infantry - Helikopter minigun, aa gun ve uçak toplarının piyade üzerindeki hasarı arttırıldı (bu hoşuma gitti)
    •increased the damage of helicopter miniguns against jeeps. - Helikopter minigunlarının jeep ler üzerindeki hasarı arttırıldı. (bu da iyi bence)
    •reduced the physics impact of aa guns and jet cannons, players under attack from these weapons should no longer lose control. AA silahlarının ve jet toplarının fiziksel darbe etkisi azaltıldı. böylece bu silahlar tarafından vurulanlar kontrollerini kaybetmeyecekler. (heliciler için iyi ama bence gerçekçilikten uzaklaşmışlar)
    •increased the damage of the 44 magnum slightly. - 44 Magnumun hasarı azıcık arttırıldı
    •increased the range and minimum damage of the .357 round from the mp412 rex. Mp412 den çıkan .357 lik merminin menzili ve minimum hasarı arttırıldı.
    •increased the range of all .45cal and 9mm weapons. Tüm .45 cal ve 9 mm silahların menzili arttırıldı
    •slightly increased the range of the p90 and mp7 and pdw-r. - p90, mp7 ve pdw-r nin menzilleri azıcık arttırıldı
    •slightly increased the range of the 5.56mm pdw-r and decreased the minimum damage at long range. pdw-r 5.556 mm nin menzili azıcık arttırıldı ve uzun mesafedeki hasarı azaltıldı.
    •slightly increased the minimum range of the mk11, svd, and m39 emr 7.62mm rifles. - mk11, svd ve m39 emr 7.62 mm tüfeklerin minimum menzili azıcık arttırıldı
    •decreased the maximum damage and maximum range of the g3 and scar-h 7.62mm weapons.- g3 ve scar-h 7.62 mm silahların maksimum menzilleri ve maksimum hasarları düşürüldü
    •reduced the damage from fim-92 and sa-18 igla missiles against aircraft. - fim-92 ve sa18 igla roketlerinin uçaklar üzerindeki hasarları düşürüldü.
    •increased the damage and range of the 40mm buck rounds. - 40 mm buck mühimmatın hasarı ve menzili arttırıldı.
    •reduced the damage .50cal weapons do against helicopters. - .50 kalibre silahların helikopterler üzerindeki hasarı azaltıldı.
    •updated t90 canister shell tweaks to match abrams canister shells - t90 canister (bunu tam çeviremedim) mühimmatı, abrams a denklenecek şekilde ayarlandı.

ui changes (pc) - Arayüz değişiklikleri

•added round duration and ticket summary at eor - Round sonu ekrana, roun süresi ve ticket durumunun özeti eklendi
    •advanced squad polish – should be more intuitive - Gelişmiş squad iyileştirmesi (nedir anlamadım)
    •significant changes to the join squad functionality (see below) - Squad katılma fonksiyonlarında önemli değişiklikler (aşağıda detayları var)
    •fixed a problem regarding keybindings while playing - Oyun esnasında yuş atamaları problemi düzeltildi.
    •you should now get a better error message when being disconnected via battlelog - Battlelog üzerinden oyundan koparsanız daha düzgün bir hata mesajı alacaksınız. (neye derman bu anlamadım)

---- server update highlights - Server Güncelleme anahatları

• eod bot exploit fix - Eod bot suistimali düzeltildi
    • several crash fixes - Birçok çakılma düzeltildi
    • anti-stat padding measures taken, disallowing ranked servers to run obscure settings - Stat padding engelleyici ölçümler alınacak. ranked sunucularda meçhul ayarların yapılması engellenecek
    • improved team kill kick configuration - Team kill kick konfigürasyonu geliştirildi.
    • support for unranked servers. unranked servers do not report players' scores to battlelog, but server administrators can freely control all settings - Unranked sunucu desteği getirildi. unranked sunucular oyuncu puanlarını battlelog'a raporlamayacak fakat adminler üzerinde her ayarı kontrol edebilecekler.

Saat 5.23 oldu, çevirebildiğim kadar çevirdim. Gerisi yarına kaldı. Hadi iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flixtor -- 22 Kasım 2011; 21:44:42 >

• Eksikler olmasına rağmen eğer özellikle dedikleri gibi siyah ekran, oyunun çakması vs... gibi sorunları tamamen hallettilerse helal olsun.
  • yayınlandı!

EDİT: patch den sonra pb da update etmeyi unutmayın!
    http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin -- 22 Kasım 2011; 10:42:04 >
  • Çok şükür, bende facebook'ta gördüm. Foruma yazıyim dedim benden önce davranmışlar. Bakalım sorunlarımız çözülecek mi?
  • dice bu işi biliyor bakalım akşam yükleyelim
  • Dice halletmiş gerçekten siyah ekran sorununu; patchten sonra ses var ekran simsiyah
    Sanırım rus keylerle ilgili bir problem var, yabancı forumlarda region free alıp oynayan insanlarda yazmış problemi.
  • Ne yamaymış arkadaş indirmesi 2 dakika sürmedi, 10 dakikadır kurulum yapıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis 3 (2013) [ANA KONU]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yama indi yamadan önce sorunsuz olan oyun black screen vermeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukkilic

Dice halletmiş gerçekten siyah ekran sorununu; patchten sonra ses var ekran simsiyah
    Sanırım rus keylerle ilgili bir problem var, yabancı forumlarda region free alıp oynayan insanlarda yazmış problemi.

Siyah Ekran Probleminin Çözümü

quote:

Orijinalden alıntı: RyanCondor

Siyah ekran sorunu bendede vardı 2 dil dosyasını güncelledim çözüldü. Rus key alıp ingilizceye çevirenlerde mevcut genelde o sorun. Bir arkadaş off forumda anlatmış bende vereyim.

Link:http://www.multiupload.com/EF9PWI2SE1

Dosyaları bf3 ün ana dizinine kopyalayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydolan -- 22 Kasım 2011; 14:01:02 >

• bunu şimdi nerden sagladın onuda sole guvenlı dosyamı nerden bilecegiz ama haksızmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan6tr -- 22 Kasım 2011; 13:43:29 >
  • Anakonudaki bir mesajdan gördüm buraya koydum. Bir arkadaşımda da problem oldu böyle düzeltti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

quote:

Dice halletmiş gerçekten siyah ekran sorununu; patchten sonra ses var ekran simsiyah

Anakonudaki bir mesajdan altıntıdır.

Siyah ekran sorunu bendede vardı 2 dil dosyasını güncelledim çözüldü. Rus key alıp ingilizceye çevirenlerde mevcut genelde o sorun. Bir arkadaş off forumda anlatmış bende vereyim.

Paylaşım için teşekkürler, düzeldi sorun

• sağlam denenmiş patchhttp://ul.to/y4c7ab64
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

quote:

Anakonudaki bir mesajdan altıntıdır.

Sağolasın.Arkadaşın söylediği dosyayı indirdim BlackScreen düzeldi.

• Squad olayını düzeltmişler. Çok iyi oldu bu.. Deliriyoduk sinirden aynı squad'a denk gelmek için..

Ayrıca siyah ekran olayını falan çözememişler.. Direk ilk girdiğim server'da 31FPS de takılı şekilde siyah ekran yedim. Çalışmayı durdurdu hatası aldım.
    Loading ekranından attı şimdi de..

Not: Rus key'i kullanmıyorum. Limited Edition kullanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrontLiner -- 22 Kasım 2011; 14:11:49 >
  • 700mb patch yapmışlar işe yarasa iyi olur hani
  • Gayet işe yarıyor. Hiç merak etme
  • selam arkadaşlar bende 1.5 GB update var diyor ama tam etmeye başlayacağı zaman update complette diyor ve tkr tkr deniyor :S sizde böyle bir sorun varmı update etmiyor bir türlü ...
  • Patch inerken AntiVir bir dosyayı trojan olarak algıladı. Şaka gibi

Battlefield 3 22 Kasım Patch'i - YAYINLANDI! [ANA KONU]

Ekleme:

Patch indi ve kuruldu. Limited Ed. için 400 küsür MB indi. İlk oyuna giriş denemem "BF3 has stopped working" hatası ile sonuçlandı. İkinci denememde ise map loading ekranından sonra siyah ekran verdi.

Sonuç: Rezillik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 22 Kasım 2011; 15:33:16 >
  • Arkadaşlar Pacht'siz oynamak mümkünmü ? Oyunu katletmişler..Daha önce bu sorunları nadiren yaşıyordum şimdi her girişimde aynı.Servera girerken harita resminde kitleniyor aynı servera 2.girişimde giriyor.Oyuna giriyorum 30 saniye içinde bf3 çalışmayı durdurdu hatası veriyor..Al bide burdan yak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.