Şimdi Ara

Battlefield 3 22 Kasım Patch'i - YAYINLANDI! [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
11.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayagi bir eksigi duzeltmisler ama asil anlik FPS kayiplariydi benim icin onemli olan sirf bu yuzden uzun suredir oyunu oynamiyordum, ozellikle buyuk haritalarda az patlama falan oldugunda takilmalar yapiyordu insin bakalim bunu duzelttiyseler helal olsun derim.

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL

ayriyetten sıyah ekran sorunu bendede oldu suan ? rus keylıydım bende..key satan vatandas hıc bır sorun olmaz demıstı dıye ınanmıstık ona

Arkadaşım yukarıda söylenenleri yaptın mı?

2mb lık bir dosyayı klasöre atıcaksın. Bir de Punkbuster'ı tekrar güncelleyeceksin.

Satıcı arkadaşların söylediğinde yalan yok. Hiçbir sorun yok oyunda..
    DH 2005 Üyesi
  • Çok büyük beklentim vardı ama malesef o beklentim gerçekleşmedi.
    Oyunda haritalar geç yükleniyordu. Bunu Nvidia kontrol panelden düzelmiştim. Güzel de gidiyorduk.Ama bir süre sonra yine geç yüklenmeye başladı haritalar. Yapacak birşey yoktu güncellemeye güvendik. Ama gel gör ki zerre değişiklik yok.1dk dan önce haritaya girilemiyor. Bu sorun benimle beraber oyunu alan tüm arkadaşlarımda mevcut.

Spawn olayı düzeltildi dendi,mw black ops ta da vardı düşmanın yanında spawn olma olayı. Güncelleme ile geçti dediler ama geçmemişti. Gel gör ki BF3 te de geçmemiş. Hala düşmanların yanında spawn oluyorum. DOğar doğmaz gözüme sıktı adam kaç kere.

Bende olmadı ama arkadaşlarımdan 1-2 tanesinde oyun sırasında çökmeler oldu. Yani hala birşey düzeltilmiş değil.

Benim tek gördüğüm oyun daha akıcı olmuş. Silah dengelerine çok dikkat edemedim ama şu SCAR-H kullananlar beni hala sinirlendiriyor. Ne silahmış arkadaş. Ben IAR ı üstüne boşaltıyorum gebermiyor. Adam 2 sıktı yerdeyim. Ağır makinalı silah,Scar karşısında ezildi dün kaç kez.

Ben güncellemenin faydasını göremedim. Hele şu harita yüklemeleri yüzünden oyunu sinirden silecek seviyeye geldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Rus keyiyle sorun olmadan oynuyordum..

Bugün de patch'i yaptım ve yukarıda linki verilen 2mb lık dosyayı BF3 klasörüne ekledim.. Sorun olmadan oyuna girdim.

Bu konuya bakmadan siyah ekran hatası diye veryasın edenlere buradan selam ederim.

arkadaşım ben keyi gg den aldım (rus keyi)..oyunu oyun sitelerinden indirdim ingilizce olarak , oyunu kurdum origin den rus keyi girdim ve herhangi bir dil dosyası değişikliği yapmadan ingilizce oynuyorum..
    şimdi patchi yüklemeye başladım ama boyut 1,5 GB..büyük bir ihtimalle rus dil dosyasıda yüklüyor..yamadan sonra dil rusçaya dönerse tekrar ingilizce dil dosyası mı indireceğiz..sende nasıl oldu acaba..

Orijinalden alıntı: jeriko77

quote:

Bugün de patch'i yaptım ve yukarıda linki verilen 2mb lık dosyayı BF3 klasörüne ekledim.. Sorun olmadan oyuna girdim.

Bu konuya bakmadan siyah ekran hatası diye veryasın edenlere buradan selam ederim.

arkadaşım ben keyi gg den aldım (rus keyi)..oyunu oyun sitelerinden indirdim ingilizce olarak , oyunu kurdum origin den rus keyi girdim ve herhangi bir dil dosyası değişikliği yapmadan ingilizce oynuyorum..
    şimdi patchi yüklemeye başladım ama boyut 1,5 GB..büyük bir ihtimalle rus dil dosyasıda yüklüyor..yamadan sonra dil rusçaya dönerse tekrar ingilizce dil dosyası mı indireceğiz..sende nasıl oldu acaba..

Bende ayni sekilde oyunu torrentten indirip kurekli olani tabi sonra rus keyi ile aktif ettim.simdi bendede 1.5 gb lik update cikiyor ama update baslamiyor repair install yapmamam ragmen update yapamiyorum ve her yolu denedim olmuyor birisi lutfen bana yardim etsin update konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: windrunner35

quote:

quote:

Bende ayni sekilde oyunu torrentten indirip kurekli olani tabi sonra rus keyi ile aktif ettim.simdi bendede 1.5 gb lik update cikiyor ama update baslamiyor repair install yapmamam ragmen update yapamiyorum ve her yolu denedim olmuyor birisi lutfen bana yardim etsin update konusunda

yukarıda bir arkadaş bunun çözümünü yazmış ben uyguladım oldu..origin games klasörünün içinde ki Battlefield 3 klasörüne sağ tık yap özellikler şıkkında salt okunur tıkını kaldır ve alt klasörlere de uygula ..update başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: betazero9

quote:

Normal Key var update yaptıktan sonra serverlara giremiyorum ekran oyle takılı kalıyor loadıng bekle babam bekle hay dıce yapacagın işe

katılıyorum aynısı bendede oldu

benimki cd ile aldıgım yukleme, patch yapana kadar kac gundur ne bır kez oyundan atma, nede kılıtlenme gıbı bır sorun yasamadım..
    simdi yasadıgım sıkıntılar,
    1-tam ekran oyunda alt+tab ile masa ustune donemıyorum
    2-server time out sorunuyla karsılasmaya basladım
    3-pc ilk actıgımda oyunu ilk calıstırma esnasında genelde loadıng ekranında takılı kalıor, gorev yonetıcısınden gorevı sonlandır dıyerek ikinci kez calıstırdıgımda sorunsuz calısıoyr.

mouse hareketlerı daha ıyı olmus ama , scar ile uzak mesafeden sarjor bosaltmama ragmen adam dusmuo nerdeyse :D boya tabancasına donmus scar yahu..
    patch dan once yasamadıgım sıkıntılar cıktı, aynı durumda olan varmı benımle??
    Seagate Barracuda 2TB 7200RPM SATA 6 Gb/sn | Corsair Force GT 60GB Sata3 Ssd | SAMSUNG S23A700D 23" 2ms Full HD HDMI Led 120Hz 3D Monitör | Amd FX8120 | Kingston Hyperx 16GB DDR3 1600MHz(4x4GB) | ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3 DDR3 2133MHZ (O.C.) | ASUS R9 280X GİGABAYT R9 280X|cyborg rat 5 mouse|saitech gamepad controller

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Patch inerken AntiVir bir dosyayı trojan olarak algıladı. Şaka gibi

Battlefield 3 22 Kasım Patch'i - YAYINLANDI! [ANA KONU]

Ekleme:

Patch indi ve kuruldu. Limited Ed. için 400 küsür MB indi. İlk oyuna giriş denemem "BF3 has stopped working" hatası ile sonuçlandı. İkinci denememde ise map loading ekranından sonra siyah ekran verdi.

Sonuç: Rezillik.

Bende de aynı şey oldu. Avira trojan olarak algılıyor bf3.exe yi. Nasıl düzelticez bunu bilen var mı acaba?

Teşekkürler....

• Avira çoğu patch i öyle görüyor sorun yok. Karantinaya aldıysa ordan geri alabiliyorsunuz dosyayı,ayrıca ayarlarını yaptıysanız o ekranda iken işlem yapmamasını sağlayabilirsiniz(karantina yerine diğer seçeneklere bakabilirsiniz.Ignore olması lazım yanlışım yoksa.Bayağıdır kullanmıyorum avira yı tam net değil o seçenek). Şunu da belirteyim. Bu aviranın proaktif korumasıdır. Trojan olarak görmemiş,patch yapıldığı için uyarmış. Ortada sorun yok yani.

Orijinalden alıntı: HopeS

Bende de aynı şey oldu. Avira trojan olarak algılıyor bf3.exe yi. Nasıl düzelticez bunu bilen var mı acaba?

Teşekkürler....

Kapat Avira'yı bu kadar kolay..
    DH 2005 Üyesi
  • bu nebiçim yama valla eski hali daha iyiydi resmen slayt gösteriyor yuh

• Ulen patch diye 480 MB indirttiler bize, 10 saniyede yamalama işlemi bitti.İçi boştu herhalde baksana bi pok değişmedi zaten oyunda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoWeRLoGY -- 23 Kasım 2011; 14:40:49 >

Orijinalden alıntı: Halit1x1

Ben bu phac i nasıl yapıcam ya arkadaşlar oyun orjinal check for update diyorum originden oyunu bastan indiriyor nasıl yapıcam update :S

yazılanları oku..yukarıda hepsi yazıyor.

quote:

Ben bu phac i nasıl yapıcam ya arkadaşlar oyun orjinal check for update diyorum originden oyunu bastan indiriyor nasıl yapıcam update :S

Baska sitelerden indirsem sorun olurmu.Oyun orjinal o baımdan diyorum origindne indiremediğim için

quote:

quote:

Baska sitelerden indirsem sorun olurmu.Oyun orjinal o baımdan diyorum origindne indiremediğim için

yukarıda bir arkadaş bunun çözümünü yazmış ben uyguladım oldu..origin games klasörünün içinde ki Battlefield 3 klasörüne sağ tık yap özellikler şıkkında salt okunur tıkını kaldır ve alt klasörlere de uygula ..update başlıyor.

başka sitelerde yok..originden indireceksin..bulursan linki buraya koy bizde faydalanalım formattan sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeriko77 -- 23 Kasım 2011; 16:00:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hyde

Avira çoğu patch i öyle görüyor sorun yok. Karantinaya aldıysa ordan geri alabiliyorsunuz dosyayı,ayrıca ayarlarını yaptıysanız o ekranda iken işlem yapmamasını sağlayabilirsiniz(karantina yerine diğer seçeneklere bakabilirsiniz.Ignore olması lazım yanlışım yoksa.Bayağıdır kullanmıyorum avira yı tam net değil o seçenek). Şunu da belirteyim. Bu aviranın proaktif korumasıdır. Trojan olarak görmemiş,patch yapıldığı için uyarmış. Ortada sorun yok yani.

Teşekkürler, denicem...

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL

quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Mortar denen oyunu rezil edip tadını kaçıran şu silahı kaldırsaymış daha iyi olurmuş !

katılıyorum +1

Karşı takımda mortar var ise sizin takımda da bir tane olursa mortar kurulduğuna kurulacağına pişman oluyor. Bence fazla takıyorsunuz mortarı kafanıza. Tam olarak olması gerektiği gibi olmuş bence.

Battlelogdan updateye tıklıyorum orgin storeye yönlendiriyor neden arkadaşlar yaf oyun orjinal daha öncede multi oynuyordum yapmıyor update

Ayni sorun bendede var dostum halledersen nasil hallettigini burayada yazarmisin ? Salt okunur olayinida yaptim yine fayda etmedi ? Iki gundur calisan oyundan mahrumuz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.