Şimdi Ara

BATTLEFIELD 2042 XBOX (ONE / SERIES ) ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.235
Cevap
18
Favori
44.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU




    Oyun : Battlefield 2042

    Platform : Xbox Series X/S - Xbox One

    Tür : First Person shooter

    Çıkış Tarihi : 19 Kasım 2021


    Tanıtım Fragmanı




    DICE , son nesil Xbox One ve PlayStation 4 konsollarında maksimum oyuncu sayısının 64 oyuncu olacağını ve harita boyutlarının küçültüleceğini söyledi


    2042, yeni bir oynanabilir asker türü olan Specialists'i tanıtıyor. Geleneksel dört Battlefield sınıfından ilham alan Uzmanlar, kendi benzersiz Uzman Özelliği ve Uzmanlığı ile donatılacak ve tamamen özelleştirilebilir teçhizatlara sahip olacak.

    EA'nın resmi özeti, “Battlefield 2042'de dünya eşiğinde” diyor. “Gıda, enerji ve temiz su kıtlığı, insanlık tarihinin en büyük mülteci krizini yaratarak düzinelerce başarısız ülkeye yol açtı.

    “Bu Vatansızlar veya Patisizler arasında aileler, çiftçiler, mühendisler ve hatta askerler var. Bu krizin ortasında, Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya dünyayı topyekün bir savaşa çekiyor. No-Pat Uzmanları her iki tarafa da katılıyorlar, bir bayrak için değil, bu yeni dünyada Vatansızların geleceği için savaşıyorlar.”

    EA, 2042'nin özünde üç oyun moduna sahip olacağını söyledi. All-Out Warfare, franchise için "şimdiye kadarki en büyük haritaları" ve 128 oyuncuya kadar desteği içeren yeni nesil mod , hayranlar tarafından sevilen Conquest ve Breakthrough modları olarak tanımlanıyor.

    "Topyekûn Savaş'ın yoğunluğunu dinamik hava koşulları, tehlikeli çevresel tehlikeler ve kasırgaların haritayı delip geçtiği ve kum fırtınalarının güneşi engellediği muhteşem dünya olaylarıyla dolu haritalarda daha önce hiç olmadığı kadar büyük ölçekli savaşları deneyimleyin" dedi.


    Başka bir mod olan Hazard Zone, “belirgin bir şekilde DICE” olan ancak All-Out Warfare'in Conquest veya Breakthrough modlarından “çok farklı” olan “tamamen yeni, yüksek bahisli, manga tabanlı bir oyun türü” olarak tanımlanıyor.


    Conquest and Breakthrough, PS5 , Xbox Series X|S ve PC'de 128 oyuncuyla oynanabilecek . PS4 ve Xbox One'da haritaların boyutu küçültülecek ve 64 oyuncuyla sınırlı olacak.



    Konsollarda klavye mouse desteği eklenecek ve yüzde 99 ihtimalle Crossplatform erişilebilir olacak





    Bf 2042 uzmanlar


    BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU

    WEBSTER MACKAY


    Kanca : Yüzeylere bağlanan bir ipi ateşler. Bağlandığında ip geri çekilir ve oyuncu bağlama noktasına doğru çekilir

    Çeviklik : Nişan alırken daha hızlı hareket etmesini sağlayarak hız ile ilgili avantajlarını daha da artırır.


    MARIA FALCK


    s21 Syrette tabanca : Takım manga arkadaşlarını iyileştirmek için şırınga ateşler

    Combat Surgeon : Takım arkadaşını kaldırırken tam canla iyileşmesini sağlar


    PYOTR "BORIS" GUSKOVSKI


    SG36 Tarret : Düşman hedeflerini otomatik olarak tespit eder ve saldırır.

    Sentry Operator : Nöbetçi silah düşman hedeflerini tespit eder.


    WİKUS "CASPER" VAN DAELE

    OV-P Rekon Drone : Yakındaki hareketli hedefleri tespit eder , emp patlamaları kullanarak hedefleri şaşırtabilir

    Movement Sensor : Oyuncuyu yaklaşan hedeflere karşı uyarır , Drone kullanırkende kullanılabilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 26 Kasım 2021; 13:16:20 >







  • Oyunu Series X'de neredeyse 9 saat oynadım ve tek diyeceğim rezalet. 


    -Öncelikle bu oyunun vuruş hissi nasıl 2016 yılında çıkan BF1'den kötü olur inanılır gibi değil. 


    -Oyunda teknik playtest döneminden kalma hatalar halen var, özellikle de araçlarla ilgili hatalar çok fazla. 


    -Grafikler bence yeni nesile yakışmıyor, yeni nesil konsolların gücü 128 kişi ve devasa haritalara harcanmış. Renk paletini ben hiç beğenmedim. 


    -HUD, hem tasarım hem de renk seçimi olarak çok kötü ve göz tırmalayıcı. Daha da kötüsü BF4'de bile olan haritayı yada diğer unsurları büyütüp küçültme bu oyunda yok. 


    -Oyunda scoreboard yok. Ciddi ciddi yok. Kim kaç adam vurmuş, ne yapmış göremiyorsunuz. Hilecileri tespit edebilmek artık daha zor. 


    -Harita tasarımları gerçekten çok kötü. BF1942 dışında bütün BF oyunlarını oynamış biri olarak söylüyorum oyunun en zayıf olduğu nokta haritalar. Zaten çok kötü tasarlanmış haritaları üstüne bir de devasa ölçekte yapmaları tam facia olmuş.


    -128 kişi konusunda sanırım herkes hemfikir, tamamen şov için yapılmış ve oyun dinamiklerini bozan bir özellik.


    -Aim assist çok yetersiz. Var mı yok mu belli değil. 


    -Xbox için en önemli sorun ise Crossplay kapatılamıyor. Eğer kapatmak isterseniz sizi sistem ayarlarına yönlendiriyor. Bunu yaparsanız da girecek oyun bulamıyorsunuz.


     -Tahmin ettiğiniz gibi oyun daha tam olarak piyasaya sürülmeden hileciler tüm sunucuları basmış durumda. Oynadığım süre içerisinde %80 PC oyuncularına karşı ölmüşümdür. Bir PC oyuncusu ile karşılaştığınızda yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Bunda aim assist'in çok kötü olması da etken. 

    Oyunu XSeries konsollarına almayı düşünen arkadaşlar Warzone'daki hile festivali için 500 lira ödemeyi göze alsınlar.


    Sonuç olarak ben bu oyuna asla 500 lira vermem. Oyundaki sorunların düzelmesi, BF4 ve BF5'in sorunlu çıkışlarını baz alırsak en az 1 yıl sürer. Ne umduk ne bulduk...

    Bf3u 500saati aşkin oynamış tüm bf serilerini onceden sipariş verip hepsini oynamış biri olarak yorumum 2042 olmamış.Çok geometrik haritadaki objeler hiç doğallık yok renklerde falan. Menü renkleri iyice oyunun gercekciligini öldürüyor. Animasyonlar gerilemiş, silah tepkileri saçma sapan hal almış bildiğiniz coda ozenmisler diyeceğim ama cold war gorsellik olarak buna bin basar. Ea elinde ne varsa bir bir öldürüyor simcity, nba, nfs, fifa , bf hepsi çöp oldu
    Ben söylüyorum arkadaşlar alfa ile beta arasinda cok buyuk farklar olacakmış gibi beklentilere girildi ve beklenti oluştu Battlefield 1 de bende Tester olarak katıldım oynadim ve geri bildirim orda da istendi ama alfa da ne ise beta da hatta nerdeyse oyunda bile aynıydı...Bu oyunda muthis bir değişim zaten olamaz o kadar zaman kalmadı...Burda BF yi kotulemiyorum ama cok bi beklentim yok insAllah yanilirim cok BF faniyim ve BF ye büyük açlık var şu an...Kotu bir başlangıç yapsa bile ilerde toparlarlar oyunu ve vaatleri dogru olursa bu oyun ileriye yönelik uzun vadeli bir oyun olur modları ile
    Bu oyunun kötü tarafları ile sayfalarca yazı yazılır ama ben sadace bir tanesi değinmek istiyorum.oyunda scorebord yok.bu şaka olmalı!FIFA oynuyorsun ama maçın kaç kaç olduğunu görmediğinizi düşünün yada araba yarışı oynuyorsan ama kaçıncı sırada olduğunu görmüyorsun.bu nasıl bir akıl tutulması anlam vermek zor.
  • Özledik artık gelsin. BF V ile berbat bir oyun yaptılar umarım aynı hatalara düşmeden BF 3 4 tadında yeni nesil bir oyun görürüz.

  • O kadar açız ki yeni BF ye artık kötü bir oyun çıkma ihtimalini düşünmek istemiyorum ve içimden bizi çok memnun edicek bir oyun geliyor gibi hissediyorum umuyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brigand35 kullanıcısına yanıt

    Aynen Gökhan hocam Bf5 ten sonra ilaç gibi gelecek bir oyun görmek istiyorum

  • Bf4 kalitesinde bir pvp gelse bir kaç senelik oyun ihtiyacımızı bitirir ne güzel :) BF1 ve V tamamen hayal kırıklığı oldu benim için.

  • Efsane bir oyun gelir umarım. Beklenti yüksek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden yerimizi alalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım kötü yaptıkları şeylerden gerekli dersleri almışlardır.

    Bfv varken Bf1 oynamak sıkıyor artık.
  • 000hasan kullanıcısına yanıt

    İki oyunda Bf olmasına rağmen oynanış ve hız konusunda farklılar , Bf5 olmadı geliştirme süreci , oyun çıktığında içerik eksikleri vs. soğudu millet



    Bu arada Criterion Bf6 da dice ile birlikte çalışıyor , heralde survival modu için Bf5 te firestorm modunu onlar yapmıştı

  • konuda yerimizi alalım, beklentiler çok yüksek ama BF eminim hakkını verir..



    BattleRoyale modunda öne geçmeliler..

  • BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU



    Oyun üzerinde 4 stüdyo ortak çalışıyormuş , İndustrial toys mobil cihazlar için battlefield oyunu yapıyormuş



    https://www.eurogamer.net/articles/2021-04-22-this-years-battlefield-will-be-the-work-of-four-ea-studios




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 22 Nisan 2021; 16:59:38 >




  • BFV'i çıkar çıkmaz almıştım ve beklentileri karşılamayan bir oyun ile karşılaşmıştım. Umarım bu oyun beklentileri karşılar güzelce oynarız.

  • Yaklaşıyor yaklaşmakta olan BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 22 Nisan 2021; 17:8:41 >
  • https://www.ea.com/tr-tr/games/battlefield/news/battlefield-franchise-update-oskar-gabrielson?utm_campaign=bf_hd_ww_ic_soco_twt_tw-bf-update-oskar-gabrielson&utm_source=twitter&utm_medium=social&cid=68369&ts=1619100501146


    burası çok manidar


    ''Şu anda günlük oyun testi modundayız: düzenleme, dengeleme ve mümkün olan en iyi Battlefield oyununu yapma. Bunun cesur bir adım olduğunu söyleyebilirim. Battlefield ’da sevdiğimiz her şeyi içeriyor ve tüm bunları bir üst seviyeye çıkarıyor. Destansı ölçekte. Topyekün savaş. Çılgın, beklenmeyen anlar. Çığır açan yıkım. Her zamankinden daha fazla oyuncu ve daha büyük bir kaos ile devasa savaşlar. Tüm bunlar yeni nesil konsollar ve PC’ler ile canlandırılıyor.''



    Yakında tanıtım yapacaklarmış





  • Heyecan yüksek kaan bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için oyunlar ikiye ayrılır.


    BF ve diğerleri.


    Beni en son heyecanlandıran BF3 olmuştu bundan tam 10 yıl önce.

    BF4, BF3'ün ek paketi gibiydi zaten çıkışı faciaydı. BF1 ve BF5 eski dönemlerde geçtiği için ben bir türlü ısınamamıştım.

    Umarım jetpackli uçmalı kaçmalı teknolojik saçmalıklar olmayan, günümüz yıllarında geçen modern savaş konsepti ile seri yoluna devam eder.

  • Bf ve cod ikisini de severim. İkisinin de tadı çok ayrıdır. Şöyle çoşkulu yaşaya yaşaya oynamak istersem bf ( son oyunda abuk sabuk eklentiler ile ikinci dünya savaşının havasını bozdular) hızlıca gireyim iki üç tur eğyeneyim gibisinden düşünürsem cod açıyorum. İkisi de iyiki var. İkisi de online fps oyunculuk için önemliler. Codun son oyunu hikaye olarak yine çok güzeldi bu arada.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.