Şimdi Ara

Battlefield 3 22 Kasım Patch'i - YAYINLANDI! [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
11.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: u.f.u.k_XVI

Arkadaşlar update yaptım oyun açılmıyor ekran simsiyah kalıyor oyunum rus cd key ben ing çevirmiştim şimdi ne halt yapacam?

konunun en başında yazıyor
    quote:

EDİT 2:
    Hâla siyah ekran sorunu alanlarhttp://www.multiupload.com/EF9PWI2SE1 bu linktekileri kurabilir. Çoğu kişi bu hatadan bu şekilde kurtuldu.
    Ayrıca Russian edition oyun aldıysanız dil yama dosyalarını tekrar yapmanız önerilir.
    http://www.gamekeystore.net/newstore/bf3-language-change/?language=tr

• quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

quote:

Arkadaşlar update yaptım oyun açılmıyor ekran simsiyah kalıyor oyunum rus cd key ben ing çevirmiştim şimdi ne halt yapacam?

konunun en başında yazıyor
    quote:

EDİT 2:
    Hâla siyah ekran sorunu alanlarhttp://www.multiupload.com/EF9PWI2SE1 bu linktekileri kurabilir. Çoğu kişi bu hatadan bu şekilde kurtuldu.
    Ayrıca Russian edition oyun aldıysanız dil yama dosyalarını tekrar yapmanız önerilir.
    http://www.gamekeystore.net/newstore/bf3-language-change/?language=tr

Başta görmemişim denedim oldu çok teşekkür ederim.

Youtube kanalım : Ufuk Kaptan :https://www.youtube.com/watch?v=E6y3W9eJZbw&t=2s

• Normal Key var update yaptıktan sonra serverlara giremiyorum ekran oyle takılı kalıyor loadıng bekle babam bekle hay dıce yapacagın işe

Normal Key var update yaptıktan sonra serverlara giremiyorum ekran oyle takılı kalıyor loadıng bekle babam bekle hay dıce yapacagın işe

katılıyorum aynısı bendede oldu
  • sizin yine iyi benim rus versionu 1.2 gb update yaptı sonrası siyah ekran verdi fix ile düzeldi ama şu AIM bot ile hile yapanlara bir çözüm bulmuşlar mı ? sohbet ekranı hala kapanmıyor milletin saçma sapan konuşmalarını görmek zorundamıyım !!
  • Hata alanların çoğu rus key kullanıcısı galiba. Benim limited ve şuan originden download ediyorum yamayı. Bende de genelde ilk multi girişimde crash oluyordu ve map yüklemesi 1:30 dk sürüyordu. Bakalım ne kadar düzelecek yoksa dahamı beter olacak.

iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : gopgop7@gmail.com | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★
  • Evet. Yamadan sonra multiye ilk girişimde yine crash oldu. Süper !

Orijinalden alıntı: gopgop

yav bu origin neden böle yavaş indiriyor ki 20 mb internet var 100 kb ile çekiyorum vay arkadaş yoğunmu dicemde kaç saat olmuş çıkalı bunun bi ayarı falan varmı ?

Aynen hocam, halen bitiremedi indirmeyi , çok yavaş

Orijinalden alıntı: FrontLiner

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Ekleme:

Patch indi ve kuruldu. Limited Ed. için 400 küsür MB indi. İlk oyuna giriş denemem "BF3 has stopped working" hatası ile sonuçlandı. İkinci denememde ise map loading ekranından sonra siyah ekran verdi.

Sonuç: Rezillik.

Aynı şeyler benim de başıma geldi hocam.. Sisteminiz nasıl acaba? Ortak bi yanımız var mı merak ettim...

Sistem aynen aşağıdaki gibi ve Win7-64 kullanıyorum.

Battlefield 3 22 Kasım Patch'i - YAYINLANDI! [ANA KONU]

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FrontLiner

quote:

Ekleme:

Patch indi ve kuruldu. Limited Ed. için 400 küsür MB indi. İlk oyuna giriş denemem "BF3 has stopped working" hatası ile sonuçlandı. İkinci denememde ise map loading ekranından sonra siyah ekran verdi.

Sonuç: Rezillik.

Aynı şeyler benim de başıma geldi hocam.. Sisteminiz nasıl acaba? Ortak bi yanımız var mı merak ettim...

Sistem aynen aşağıdaki gibi ve Win7-64 kullanıyorum.

Battlefield 3 22 Kasım Patch'i - YAYINLANDI! [ANA KONU]

Hocam sorun yazılımsal donanımla alakası yok.

Bende e6750 + 2gb + gtx460 var... O siyah ekran, bf3 has stopped working vs vs............. hatalar almıyorum hiç. Medium ayarlarda giriyorum ama oyuna ondan mıdır bilmem.

Ayrıca tarayıcınız kesinlikle google chrome olsun. IE çok hantal ve daha fazla cpu,ram kullanımı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 22 Kasım 2011; 20:40:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: defro

benim oyun açılıyor ses var görüntü yok. ekran simsiyah kalıyor öyle.

Bendede aynısı var şuan

http://forum.donanimhaber.com/m_38013426/mpage_310/key_/tm.htm

burda sorunun çözümü var değiştir dosyaları haloluyor

Bugün de patch'i yaptım ve yukarıda linki verilen 2mb lık dosyayı BF3 klasörüne ekledim.. Sorun olmadan oyuna girdim.

Bu konuya bakmadan siyah ekran hatası diye veryasın edenlere buradan selam ederim.
    DH 2005 Üyesi
  • Eskiye nazaran daha çok düşüyorum ya.. Off of.. Şurda 20 gün sonra askere gidicez. Gittik 8GB ram upgrade'i de yaptık. Hala adam gibi oyun oynayamıyoruz ya.. Lanet olsun bu hayat, lanet olsun bu sevgi..
    Ryzen 5 3600 - MSI B450 TOMAHAWK MAX - Corsair Vengeance 16GB 3200CL16 @3600CL18 - Sapphire RX590 - Adata XPG Gammix nVme - Samsung Evo 860 SSD - Cooler Master Haf 912 - Arctic Freezer Esports Duo Cpu Cooler - BeQuite PureWings X4 -

Donanım Haber Bilgisayar Mühendisleri Odası
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Rus keyiyle sorun olmadan oynuyordum..

Bugün de patch'i yaptım ve yukarıda linki verilen 2mb lık dosyayı BF3 klasörüne ekledim.. Sorun olmadan oyuna girdim.

Bu konuya bakmadan siyah ekran hatası diye veryasın edenlere buradan selam ederim.

Aynısını bende yaptım oldu.700 küsür mb bişe indirdim denedim siyah ekran vardı patch dil dosyasını ekledim düzeldi, oyun daha hızlı gidiyor ve grafiksel olarak biraz daha hızlanmış geldi bana bir kaç fps artış oldu bende.

Ama şu Nvidia kartlarının bazılarında seste tekrarlama ve gereksiz kasma vardı o kullanıcılarda bir değişme varsa belirtirlerse çok makbul geçer ona göre arkadaşa aldıracam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.sus -- 22 Kasım 2011; 22:48:30 >

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Mortar denen oyunu rezil edip tadını kaçıran şu silahı kaldırsaymış daha iyi olurmuş !

katılıyorum +1
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.