Şimdi Ara

Battlefield 3 22 Kasım Patch'i - YAYINLANDI! [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
0
Favori
11.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende rus keyiyle oynuyotum.Patchi yükledim.Sonra 2 mblık yamayı da yaptım.Punkbusterı da güncelledim.Oyuna sorunsuzca girip oynayabiliyorum ama girdikten 1-2 dakika sonra oyun donuyor ve çalışmayı durdurdu diyor.Bu yamadan önce hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim.Yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaqtr81

Arkadaşlar bende rus keyiyle oynuyotum.Patchi yükledim.Sonra 2 mblık yamayı da yaptım.Punkbusterı da güncelledim.Oyuna sorunsuzca girip oynayabiliyorum ama girdikten 1-2 dakika sonra oyun donuyor ve çalışmayı durdurdu diyor.Bu yamadan önce hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim.Yardımcı olursanız sevinirim..

şuanda genel sorun bu sanırım herkes bekliyor
  • Bende öyle bir sorun yok bende de Rus key var ...
  • Battlefield bad campany 2 nin C132 dosyası lazım ne yapmam lazım
  • Bende rus keyi ile oynuyorum 772 mb yama yüklendi 2 mb'lık dosyayı oyunun kurulu oldugu yere attım direk girdim 2, 3 saat oynadım anlık FPS düşüşleri devam ediyor onun dışında herhangı bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sh4dy_081991 -- 23 Kasım 2011; 21:27:25 >
  • az önce üşenmeyip anakartın onboard ses kartını disable ettim sorun hala devam ediyor patch ten önce ne güzel oynuyorduk dice batırdı iyice ya
  • benim origin games klasörümün içi boş niye anlamadım gitti yaw :D originin kendisi d de origin games klasörü ise c de anlayamadım neden diye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeriko77

quote:

Orijinalden alıntı: Halit1x1

quote:

quote:

Ben bu phac i nasıl yapıcam ya arkadaşlar oyun orjinal check for update diyorum originden oyunu bastan indiriyor nasıl yapıcam update :S

yazılanları oku..yukarıda hepsi yazıyor.

Baska sitelerden indirsem sorun olurmu.Oyun orjinal o baımdan diyorum origindne indiremediğim için

yukarıda bir arkadaş bunun çözümünü yazmış ben uyguladım oldu..origin games klasörünün içinde ki Battlefield 3 klasörüne sağ tık yap özellikler şıkkında salt okunur tıkını kaldır ve alt klasörlere de uygula ..update başlıyor.

başka sitelerde yok..originden indireceksin..bulursan linki buraya koy bizde faydalanalım formattan sonra..

yaw benim orgin games klasorunun ici bos neden kaynaklandıgını biliyormusun

• Ben indirimedim patchi update diyorum store a yönlendiriyor rus key aldım gamekeystore'dan yardım edin lütfen!!

Not: Vazgeçtim o kadar olumsuz yorumdan sonra yapmamaya karar verdim düzelsin şu sorunlar sonra yaparım patchi. Patchsiz oyanabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppenheimer -- 23 Kasım 2011; 22:54:43 >
  • Yama çıkmadan önceden arada sırada sadece server'a bağlanırken çalışmayı durduruyodu oyun. Oyuna girdin mi hiç bi problem yoktu. Yamayı yükledikten sonra server'a bağlanırken hiç bi problem olmuyo. Ama oyuna girdikten 10-15 sn. sonra oyundan atıyo kesin. Nolcak bu işin sonu acaba?
  • oyun grafikleri tuhaflaştı... Sniper ile 12x dürbünden en uzağa bakınca kaplamalar geç yükleniyor... Nedense çok DC yemeye başladım birde...

Çok acil ufak cila patch'i lazım.. Gerçi dün Ati 11.11a performance sürücüsünü kurdum ondan sonra oynamadım belki değişmiştir.
  • stuttering sorununu çözen varmı
  • Ben türkiyeden orginal kutulu aldım.Fakat yamadan önce de sonra da oyunda harita değişimi(her değişimde deil tabi) sırasında siyah ekranda kalma sorunu devam ediyor. Yamadan sonra seslerde bozulma oldu sanki, dün sesler kesik kesik geliyordu bazen de derin bir sessizlik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: medikal781

Ben türkiyeden orginal kutulu aldım.Fakat yamadan önce de sonra da oyunda harita değişimi(her değişimde deil tabi) sırasında siyah ekranda kalma sorunu devam ediyor. Yamadan sonra seslerde bozulma oldu sanki, dün sesler kesik kesik geliyordu bazen de derin bir sessizlik :)

Bende bir kaç sefer loading ekranında ve oyun içinde cızırtılı sesler duydum... 16 bit cd kalitesi seçili ses ayarlarından. Belki sorunu çözdüler cd kalitesi seçili olduğu için cızırtı yaptı bilemiyorum. Realtek'i güncellemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeadShoot

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bu phac i nasıl yapıcam ya arkadaşlar oyun orjinal check for update diyorum originden oyunu bastan indiriyor nasıl yapıcam update :S

yazılanları oku..yukarıda hepsi yazıyor.

Baska sitelerden indirsem sorun olurmu.Oyun orjinal o baımdan diyorum origindne indiremediğim için

yukarıda bir arkadaş bunun çözümünü yazmış ben uyguladım oldu..origin games klasörünün içinde ki Battlefield 3 klasörüne sağ tık yap özellikler şıkkında salt okunur tıkını kaldır ve alt klasörlere de uygula ..update başlıyor.

başka sitelerde yok..originden indireceksin..bulursan linki buraya koy bizde faydalanalım formattan sonra..

yaw benim orgin games klasorunun ici bos neden kaynaklandıgını biliyormusun

oyunu başka yere kurmuşun..sil tekrar dan C/Program Files(X86)/origin games klasörünün içine kur..

• quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

oyun grafikleri tuhaflaştı... Sniper ile 12x dürbünden en uzağa bakınca kaplamalar geç yükleniyor... Nedense çok DC yemeye başladım birde...

Çok acil ufak cila patch'i lazım.. Gerçi dün Ati 11.11a performance sürücüsünü kurdum ondan sonra oynamadım belki değişmiştir.

değişti mi..11.11 sürücüsünün artısı var mı oyun için..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

oyun grafikleri tuhaflaştı... Sniper ile 12x dürbünden en uzağa bakınca kaplamalar geç yükleniyor... Nedense çok DC yemeye başladım birde...

değişti mi..11.11 sürücüsünün artısı var mı oyun için..

Yok kardeşim henüz oynamadım, driverı kurdum sonra yattım... Akşam yazarım bir fark varsa.. İşteyiz şu an malum

• :) patch yaptıgım gun server time out sıkıntısı vardı bol bol, ama dun gece 3-4 saat den fazla hıc bır kopma donma vb olmadan oynadım oyunu , patch dan once de sorun yasamamıstım , patchdan sonra alt-tap ile wın7 ye donmuyordu , kopma vardı falan, kendılıgınden duzeldı oyun bırden bıre :D nazar degmesın ınsaallah , hepınıze donmasız, kopmasız oyun dılıyorum pek bı zevklı oluyor :P
  • Ya şu konuyu up yapın.. Millet bulamıyor.
  • Bende genel olarak düzelme oldu ama bazı serverlarda gram kasma almazken bazılarında ara ara donma yaşamaktayım ping durumunada bakamıyorum oyundayken nerede oldugunu bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.