Şimdi Ara

Battlefield 3 22 Kasım Patch'i - YAYINLANDI! [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
11.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunda 720*480 de ancak 30 fps alurken patch ile 1280*720 de 45 fps aliyorum sistem :q8400,2*2 gb ram 800 mhz,hd4670 ,g31 anakart fps bir artti teror estirmeye basladim kd hep 1.50 fln
  • Oyuna bır defa gırdım ondan berı ya baslarken sıya hekranda kalıyor yada map yuklenırken donuyor ve oyle kalıyor.
    Oyunu d surucusunbe kurdum ondan olabılır mı? Oyunu c dısında bır surucuy eyukleypı problemsız oynıyan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HopeS

Yama çıkmadan önceden arada sırada sadece server'a bağlanırken çalışmayı durduruyodu oyun. Oyuna girdin mi hiç bi problem yoktu. Yamayı yükledikten sonra server'a bağlanırken hiç bi problem olmuyo. Ama oyuna girdikten 10-15 sn. sonra oyundan atıyo kesin. Nolcak bu işin sonu acaba?

Arkadaşlar yama çıktığından beri oyuna giremez olmuştum, ondan öncede devamlı oyundan atıyodu. Bu komut nedir, ne işe yarar bilmiyorum ama kesinlikle sorunu çözdü. Arada sırada ilk server'a bağlanırken yine çalışmayı durduruyo ama o kadar. Tekrar denediğimde kesin giriyor. Bulanlara ve burada paylaşanlara çok teşekkürler.

Başlat> Donatılar> Komut İşlemi'ne sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.

" bcdedit /set increaseuserva 2500 " yazın ve bilgisayarı tekrar başlatın.

Konu:http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347761403786/

• Bu paket bir faydasini goremedim ama tam anlamiyla 2saatimi ayiramadim
    assasin crred bitsinde bakariz
  • bu siyah ekran ve donma sorunu sadece rus keylerde mi oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankut90

bu siyah ekran ve donma sorunu sadece rus keylerde mi oluyor ?

Hayır, Limited Ed. var, bende de oluyor.
  • bu yamanın kime faydası oldu acaba
  • 06.12.2011 tarihinde bir update yayınlandı.Rus key kullanan arkadaşlar siyah ekran sorunu yaşanıyor ise;

http://www.gamekeystore.net/newstore/bf3-language-change

linkten yeni patch i indirmelidir.

saygılarımla...
  • şu 2gblık patch nerede arkadaş.Hiçbir sitede bulamadım.Bulduklarım bır ıkı mblık kucuk patchler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

şu 2gblık patch nerede arkadaş.Hiçbir sitede bulamadım.Bulduklarım bır ıkı mblık kucuk patchler.

Originde dostum :) Başka yerde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egzap

quote:

şu 2gblık patch nerede arkadaş.Hiçbir sitede bulamadım.Bulduklarım bır ıkı mblık kucuk patchler.

Kopya oyunlar ıcın de ındırılebılıyor mu.Bır de zahmet olmazsa lınk alabılır mıyım? Aramama ragmen bulamadım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Egzap

quote:

Kopya oyunlar ıcın de ındırılebılıyor mu.Bır de zahmet olmazsa lınk alabılır mıyım? Aramama ragmen bulamadım

Yok dostum kopya oyunlar için indirilir mi :D İndirilse napıcaksın ki singleplayer oynamıyormusun sadece kopyada?
  • Evet single oynuyorum.Oyunun grafık ayarlarını degıstırmek ıstedıgımde degıstıremıyorum ve oyun tamamen donuyor.Belkı bu soruna bı care olur dıye dusundum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.