Oyunda 720*480 de ancak 30 fps alurken patch ile 1280*720 de 45 fps aliyorum sistem :q8400,2*2 gb ram 800 mhz,hd4670 ,g31 anakart fps bir artti teror estirmeye basladim kd hep 1.50 fln
Oyuna bır defa gırdım ondan berı ya baslarken sıya hekranda kalıyor yada map yuklenırken donuyor ve oyle kalıyor. Oyunu d surucusunbe kurdum ondan olabılır mı? Oyunu c dısında bır surucuy eyukleypı problemsız oynıyan var mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: HopeS
Yama çıkmadan önceden arada sırada sadece server'a bağlanırken çalışmayı durduruyodu oyun. Oyuna girdin mi hiç bi problem yoktu. Yamayı yükledikten sonra server'a bağlanırken hiç bi problem olmuyo. Ama oyuna girdikten 10-15 sn. sonra oyundan atıyo kesin. Nolcak bu işin sonu acaba?
Arkadaşlar yama çıktığından beri oyuna giremez olmuştum, ondan öncede devamlı oyundan atıyodu. Bu komut nedir, ne işe yarar bilmiyorum ama kesinlikle sorunu çözdü. Arada sırada ilk server'a bağlanırken yine çalışmayı durduruyo ama o kadar. Tekrar denediğimde kesin giriyor. Bulanlara ve burada paylaşanlara çok teşekkürler.
Başlat> Donatılar> Komut İşlemi'ne sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.
" bcdedit /set increaseuserva 2500 " yazın ve bilgisayarı tekrar başlatın.
Kopya oyunlar ıcın de ındırılebılıyor mu.Bır de zahmet olmazsa lınk alabılır mıyım? Aramama ragmen bulamadım
Yok dostum kopya oyunlar için indirilir mi :D İndirilse napıcaksın ki singleplayer oynamıyormusun sadece kopyada?
Evet single oynuyorum.Oyunun grafık ayarlarını degıstırmek ıstedıgımde degıstıremıyorum ve oyun tamamen donuyor.Belkı bu soruna bı care olur dıye dusundum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme