|
Bildirim
clickbait haber forum
|
Yazıklar olsun. Clickbait haber yapmaya alıştınız iyice. Başlığa geçici süre ile yazsanız veya şu tarihler arasında ücretsiz oynanabilecek - denenebilecek falan yazsanız zor olmaz herhalde. İyice soğuttunuz kendinizden. Bir de haber yapıyorsunuz. Google'da şu kadar görünürlüğümüz arttı diye. Clickbait haber yaparak görünürlük artırma yerine düzgün haber yaparak görünürlük artırsanız nasıl olur acaba?
|
Başlığı görünce süresiz olarak algıladım
|
Battlefield 2042 önümüzdeki ay ücretsiz olacak!
Battlefield 2042 önümüzdeki ay geçici süre ücretsiz olacak! Sırf tık için yapıyorsunuz bi dahakine tıklamam. |
Spesifik nedir ya? 😁 Türk Dil kurumu bunun cevirisinde yetersiz mi kalıyor ki, geçici süreli ücretsiz yazamiyorsunuz. Kusura bakmayın da millet laf etmekte haklı. Bir de bu şekilde kendinizi haklı çıkarmaya çalışarak iyice düşmeyin
|
Size katılıyorum,Basbaya clickbait haber başlığı.
|
13 yıldır bu siteyi düzenli okuyorum, düzenli yazıyorum ama artık yeter anasını satayım. Beş paralık, bir boka yaramayan haber sitelerine dönüştünüz iyice. Clickbait başlık neden atıyorsunuz illa buraya gelip sövelim mi size? Clickbait başlık atacaksanız yürüyün gidin webteknoya. Burası donanimhaber, aklınızı başınıza alin yoksa hit kaybetmeye devam edersiniz, 2010dan beri olduğu gibi.
|
Şu forum sitesinde spesifik kelimesini sorsanız kaç kişi bilir sizce.Özrünüz kabahatinizden büyük.
|
Clickbait habere tıklayanlar boş gitmesin, Season 3 güncellemesi ile birlikte BF2042 Xbox Gamepass Ultimate ve EA Pass e ekleniyor.
https://www.ea.com/en-gb/games/battlefield/battlefield-2042/news/battlefield-briefing-development-update-november-2022 |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 11 Kasım 2022; 17:19:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilico2 -- 12 Kasım 2022; 0:53:26 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeErkek1 -- 11 Kasım 2022; 11:1:53 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 11 Kasım 2022; 14:35:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |