|
Bildirim
Artık arka planda çalışan, silinmesini zorlaştırdığı onlarca gereksiz çalışan servis, telemetri, uygulama ile gelir 16gb raminizi windows için ayırın.
|
Windows 11, 10 un yerini alamadı. 12 10 gibi olmalı, kullanıcılara kulak verilmeli.
|
Windows 11'e 23H2 sürümüyle geçtim. Gayet stabil çalışıyor. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. Windows 12'nin beklenenden erken gelmesinin sebebi yapay zeka ile ilgili olabilir. Yeni bir isimle pazarda bir etki yaratmak isteniyor olabilir.
|
Katılıyorum, yapay zekayı falan duyunca tamam dedim direkt onlara çalışacak bir şey daha geliyor ama artık daha akıllısı ve silinemezi! Büyük ihtimalle öyle bir sistem olacak ki daha bilgisayar açılır açılmaz her yaptığın şey oraya gidecek, tıkladığın tuşu bile bileceğim diyorlar. :) Big data'yı besle baba besle... |
Keşke Linux bi' tık daha kullanıcı dostu olsa... Uygulama desteği de yeterli olsaydı, ülkece Pardus kullanırdık :).
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning70 -- 2 Aralık 2023; 19:41:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 2 Aralık 2023; 21:53:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Katılıyorum, yapay zekayı falan duyunca tamam dedim direkt onlara çalışacak bir şey daha geliyor ama artık daha akıllısı ve silinemezi! Büyük ihtimalle öyle bir sistem olacak ki daha bilgisayar açılır açılmaz her yaptığın şey oraya gidecek, tıkladığın tuşu bile bileceğim diyorlar. :) Big data'yı besle baba besle... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|