Şimdi Ara

Windows 12, Haziran 2024'te çıkabilir: İşte detaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 12, Haziran 2024'te çıkabilir: İşte detaylar

Commercial Times'tan gazeteciler Taipei'de her yıl düzenlenen Tayvan Medikal Teknoloji Fuarı'na katılarak Acer, Quanta, MSI, Compal, Pegatron ve Gigabyte gibi önemli şirketlerin temsilcileriyle görüşme fırsatı buldu. Yapılan konuşmalarda söz dönüp dolaşıp Windows'a geldi.

Ayrıca Bkz.İlk GTA 6 fragmanının yayın tarihi açıklandı: Büyük gün çok yakın

Basın mensupları sektörün önde gelen isimlerine 2024'ün ana iş trendleri hakkında sorular yöneltti. Neredeyse hepsi önümüzdeki yıl yapay zekalı bilgisayar endüstrisinin hızla gelişeceğine ve üretken yapay zeka odaklı Windows 12'nin bu büyümenin ana itici gücü olacağına inanıyor.

Windows 12, Haziran 2024'te çıkabilir: İşte detaylar

Çıkış tarihi ima edildi

Microsoft'un bir sonraki işletim sisteminin Haziran 2024'te piyasaya sürüleceğini iddia eden üst düzey yöneticiler de var. Bu tür imalarda bulunan isimler arasında Acer CEO'su Jason Chen ve Quanta Computer Yönetim Kurulu Başkanı Barry Lam yer alıyor.

Diğer teknoloji şirketlerinin temsilcileri de 2024 yazında gelirlerinde önemli bir artış bekliyor. Bu artış, Windows 12 tabanlı yeni ürünlerin pazara sunulmasından kaynaklanacak. Daha önce Intel de "büyük bir Windows yenilemesi" sayesinde gelecek yıl işlemci satışlarında artış beklediğini açıklamıştı.

Kaynak:https://www.tomshardware.com/software/windows/windows-12-will-be-launched-with-a-raft-of-ai-pcs-in-june-2024-according-to-taiwans-commercial-times

• Katılıyorum, yapay zekayı falan duyunca tamam dedim direkt onlara çalışacak bir şey daha geliyor ama artık daha akıllısı ve silinemezi! Büyük ihtimalle öyle bir sistem olacak ki daha bilgisayar açılır açılmaz her yaptığın şey oraya gidecek, tıkladığın tuşu bile bileceğim diyorlar. :) Big data'yı besle baba besle...

• Keşke Linux bi' tık daha kullanıcı dostu olsa... Uygulama desteği de yeterli olsaydı, ülkece Pardus kullanırdık :).

• Son tüketici tarafında işlevsellik ve performans anlamında işin mutfak tarafında nasıl değişiklikler olacak asıl son tüketiciyi ilgilendiren durum bu bence.

• Windows 11, 10 un yerini alamadı. 12 10 gibi olmalı, kullanıcılara kulak verilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning70 -- 2 Aralık 2023; 19:41:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Artık arka planda çalışan, silinmesini zorlaştırdığı onlarca gereksiz çalışan servis, telemetri, uygulama ile gelir 16gb raminizi windows için ayırın.

• XP gibi bir sistem gelmedi daha da gelmez herhalde :)

• Win10 ile baya mutluyum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birşey de değişmiyor git gide kötü oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla herhalde yakında bu Windows sacmaligindan bıkıp MacBook alacağım, az kaldı.

• W10 ile mutluyum, aşırı stabil ve hızlı.

• bulduren kullanıcısına yanıt
    Tüm bilgisayarlarımda 10 var 1 i biraz eski celeron işlemci 11 aşırı kastı ama en azından 10 çalıştı güzel kasıyor yine ama en azından stabil.

• Windows 7 den 10 a gectim tasarimi basit kafa karistirmiyor diye 11 gecmedim hosuma gitmedii ortada olmasi windows barin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 2 Aralık 2023; 21:53:2 >
  • Daha Windows 11'i düzeltmediniz bu ne hız? Yine bir 8 ve 8.1 faciası. Bu sefer mobil değil cloud sistemlere dayayacaklar tüm her şeyi. İntel işlemcilerde 7 ve 8 arasında hiçbir fark yok sırf donanım sattırmaj için destek kesiyorsunuz saçmalık. Linux farz oldu.

• bundan sonra kuracağım tek windows sürümü ltsc enterprise.

diğerleriyle uğraşılacak gibi değil.
    kendi işim için x vakit ayırıyorsam windows'u adam etmek için 2x vaktim gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft’un hep kullandığı bir taktik var, bir stabil sürüm, bir geçiş sürümü şeklinde

XP stabil,
    Vista geçiş,
    7 stabil,
    8 geçiş,
    10 stabil,
    11 geçiş,

Vista’da 7’nin, 8’de 10’un ve 11’de 12’nin altyapısını hazırladı Microsoft. 12 tıpkı 7 veya 10 gibi uzun süre bizimle olacaktır.

• Bazı teknik hatalardan ötürü bilgisayarı 11e yükselttim ve pişmanım ilk piyasaya sürüldüğünde test etmiştim ve sanki hiç bir şeyi değiştirmemiş aksine daha kötü yapmışlar şimdi bu adamlar 11i yapamamış iken 12yi nasıl becericek ya 8 bile 11den daha düzgündü 8 diyorum küfür etsem bu kadar ağır olmaz

• windows 15 ne zaman gelir ki ?

• mistafa87 M kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, yapay zekayı falan duyunca tamam dedim direkt onlara çalışacak bir şey daha geliyor ama artık daha akıllısı ve silinemezi! Büyük ihtimalle öyle bir sistem olacak ki daha bilgisayar açılır açılmaz her yaptığın şey oraya gidecek, tıkladığın tuşu bile bileceğim diyorlar. :) Big data'yı besle baba besle...

• Tasarımı düzgün ve basit yapsınlar. Menüler aşırı karışık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    10 Stabil mi? Durup dururken, bir bootta MBR kaybeden işletim sistemi. Adı Windows olup da ayarlar penceresini inatla tek bir pencerede gösteren, her güncellemede bir yerleri değişen, ayarlarını değiştiren ve sizi sürekli izleyen işletim sistemidir, kendisi...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.