Bildirim
Battık Galiba
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hayır batmadık. Bu dalgalanmalar dış güçlerin oyunu. Milletimiz yastık altındaki dövizleri bozdurarak doları 2 lira seviyesine çekecektir. -
gg olcak ne demek kardeşim -
Yazarkasa fırlatmalar çok yakında... 😖
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Good games galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tostu kaça kıstırin
gg olcak ne demek kardeşim
Hocam duymuşsunuzdur MOBA oyunlarında maç bitiminde gg derler. Aslında Good Game "İyi oyun" demektir ama artık farklı bir şekilde kullanılıyor. Ülke gg dedim mesela. Bunun anlamı ülke battı, yıkıldı, bitti anlamına gelir. -
benim bildiğim Game Over denir. Oyunun sonu. Bitti demek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2000watts -- 5 Ekim 2016; 16:47:45 > -
Evet batıyoruz yahudiye, küresel baronlara , faiz oligarklarina , darbecilere batıyoruz kardeşim
Hayat gitgide o kadar pahalı bir hale geldi ki her geçen sene bir önceki seneyi özler oldum. aylardır iş arayan biri olarak belki ülke batmadı ama bu sene itibariyle ben batmış durumdayım. benim gibi birçok vatandaşın olduğunu görüyor ve dahasının da olduğunu düşünüyorum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Civitas Terrana
o dediğin olmaz çünkü bu sefer günah keçisi var Ecevit döneminde günah keçisinin olmayışı ve doların aniden 3 milyon 200 bin tl o zamanın parası ile şimdinin 3.20 tl' si olması nedeni ile olmuştu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Civitas Terrana
Yazar kasayı firlatabildigin mesafe Erdogan'a ve kadrolu habercilerine birkaç km uzak olacağı için, hiç kimse goremeyecektir.
Anayasayı da rafa kaldırdığımızda göre, o da artık firlatilmaz.
Özetle, kriz için en geçerli iki sorunu çözmüş bulunmaktayız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webbie -- 5 Ekim 2016; 18:09:49 >
quote:
Orijinalden alıntı: blackjack8696
Hayat gitgide o kadar pahalı bir hale geldi ki her geçen sene bir önceki seneyi özler oldum. aylardır iş arayan biri olarak belki ülke batmadı ama bu sene itibariyle ben batmış durumdayım. benim gibi birçok vatandaşın olduğunu görüyor ve dahasının da olduğunu düşünüyorum..
Arkadaşım adam akıllı vergi düzeni ve yönetimi olmadığı sürece kimse bir şey beklemesin hiç bir yerden. senin mesleğin nedir bilemem ama işçilik yani kendini kaynak olarak kullanıp fatura kesersen belli bir limite kadar % 50 gelir vergisi + % 18 kdv +damga vergisi cırtı bırtı derken ensene tokadı yapıştırıp elinde olan ne varsa alıyor Devlet adındaki resmi TEFECİ. Ayrıca net işçiliği kapatma şansıda yok karşılığında hizmet alarak. malzeme göstersen yine sıkıntı yine belli bir limite kadar % 15 gelir + 18 kdv +damgası cartı curtu yine mahvediyorlar. KDV alınmasın demiyoruz ama makul değerlerde olsun % 9 olsun gelir vergisi malzemede % 15 değil de % 8 alınsın net işçilik faturalarından alınan gelir vergisi de % 50 değil de 20 olsun bu dediğim şartlar altında herkes keser fatura hiç zorlanmadan ama şu anki vergi sistemi % 00 benim kölemsin mantığı daha sgk kısmına ve diğer alanlara değinmedim bile 600 küsür sgk ödeniyor 65' e kadar çalışma şartı ama 25 yıl dolmuş ise fazla pirim ödendiğinde eksiye düşmesi hanenin birde yetmez miş gibi 25 yıl dolduysa ya ssk ödemeyeceksin GSS ödeyeceksin. bu şartlar ile işe başvuru yapıyor adam 1300 yerine birde 900 tl veriliyor alay edilir gibi daha çok fazla durum var ama belli bir noktadan sonra yazmak çizmek fayda etmiyor istemeden kontrolden çıkıp çıldırmasına sebep oluyor insanın. iş arama kısmına gelince 14 yıldır tık yok bende adam akıllı bir işe ne başlayabildim nede girebildim bu saatten sonra zaten hepten zor. Memurluk desek oda ÜMMET işine döneceği için daralıyorum artık açık ve net. baksanıza amir puan sistemi cart curt resmen en iyi toto yalayan yada pantolon balığını tutan köşe yapmayana da defol git olacak. ben kesin amirin kafasını patlatırım yağcılık yapana geç yapmayana geçemezsin dediğinde. şu anda bile çoğu memur zaten çanak yalayıcılığı ve iyi Pantolon balığı tutabildiği için bir yerlerde gerçekten yeteneği olduğu için değil kurumlarda çalışan Mühendislerinde çoğu aynı gerçekten işini bilerek yapan çok az zaten onların ne yükselebildiğini nede bir yerlere gelebildiğini göremedim henüz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 2000watts
benim bildiğim Game Over denir. Oyunun sonu. Bitti demek
Online oyunlarda oyun bitince taraflar birbirlerine GG yazar. Duruma göre GGWP yada GGEZ falan da yazılabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaz bunu da; Doğalgaza %10 indirim (şimdilik). bir parmak bal. nerene sürersen sür! -
Çok yerinde bir cevap yazmışsınız. önceden iş bulmak zordu ve şimdi daha da zorlaştı. yaşanan bu durumlar işverenin de işine geliyor aslında. hadi işi buldun diyelim 1300 liraya köle gibi , abuk subuk vardiya saatleriyle, binbir türlü çakallık içinde çalışmak gibi bir gerçekle karşı karşıya olduğun için insan ister istemez iştende soğuyor. Ülkede zaten iş sağlığı denen olay hak getire. her sene enteresan ihmalkarlıklar sebebiyle 10 ' larca belkide 100 ' lerde işçi hayatını kaybediyor. (bağzı mesleklerin fıtratında var tabi - akp ' li arkadaşlar daha iyi bilir).
Gss denen ve aslında işsiz vatandaştan alınan haraç ismindeki zırvalık ve ayrıca üzerine yüklenen vergiler + faizlere dayan dayanabilirsen.. ülkenin ve dolayısıyla kendimin geleceğini hiç iyi görmüyorum. hep derler ya bir umut bir şeyler olur , gün yüzüne çıkarız diye , umut mumut kalmadı. dediğiniz gibi yazmak yetmiyor böyle adaletsiz bir gelir ve vergi düzeninin olduğu bir ülkede çıldırmamak elde değil sanırım. bende her gün çıldırmaya adım adım ilerliyorum. allah bizim gibilere sabır versin ne diyeyim.
-
günaydın -
elektriğe de zam yokkkkk tu ama tarife değişikliği nedeni ile herkese zamlı gelecek artık. elektriğin kw' ı 1 tl' ye yanaşmış durumda.0.85 kuruşçuk ne olmuş ki kuruşçuk daha çok var kuruşçukluktan çıkmasına. -
Halkımız az başkaldırsa devlete karşı hakkını arasa çoktan batmıştık da Allahtan çoğu koyun bu milletin.
Hele koyu aktroll kuzenim siyasi meseleler için wo profiline şu cümleyi yazmış; "Allahım benden farkındalık nimetini alma" Allah belasını vermiş haberi yok.
quote:
Orijinalden alıntı: egemena
Hayır batmadık. Bu dalgalanmalar dış güçlerin oyunu. Milletimiz yastık altındaki dövizleri bozdurarak doları 2 lira seviyesine çekecektir.
Sen ciddi misin ya
Fazla ayran içmenin yan etkisi bu işte. Başka türlü açıklaması malesef yok. Ayrana biraz ara verin sulanmış bir taraflar -
bunlar amarıganın oyunu sen boşver onları gerçek ekonomiyi halk bilir halk bize 2. darbeyi yapıyor amarıgalılar köprülerimizi havalimanlarımızı kıskanıyorlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Hayır batmadık. Bu dalgalanmalar dış güçlerin oyunu. Milletimiz yastık altındaki dövizleri bozdurarak doları 2 lira seviyesine çekecektir.
|
1-2 yıl sonra da biri mesajına cevap verecek. Hayır 5.70 değil dolar şuan 8.80 diyecek...
İşte durum bu kadar kritik. |
Dolar 3 lirayı geçti diye arkadaş konu açmış.. Dolar şuan 5.70
|
Eyvah eyvah.. İnşallah durumlar düzelir gerçekten şu 3 yılda çok kötüye gitti.
|
Benzer içerikler
- 2002 ekmek fiyatı asgari ücret
- belden aşağı mesajlar
- google haritalar netleştirme
- memur zammı forum
- barzani"nin türkiye"deki şirketleri
- stanley geri çağırma
- playstation 5 yurtdışı fiyatı
- 1 milyon tl havale ücreti
- togg kampanya
- togg kaç adet satıldı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X