Yüzbaşı
26 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 87 (Bu ay: 0)
Gönderileri
yollari hala karlimi? bursali arkadaslar yardimci olabilirmi? eskisi gibi jandarma bekliyomu uludag yolunda
Daha öncedende bir site söylemişlerdi adını unuttum...kargoyu karsılıyomus ve sattıgın ücretten kesinti yapmıyomuş diye.
cocuklugumdan beri bu koku aklimizda yer etti..yurtdisindan bi arkadas almis parfum ayni bu arko kopuk gibi kokuyodu..ismini yazmistim tel bozulunca gitti..varmi bilen
malum mevsim degisikligi..burun tikaniyo nefes alinmiyor
sadece internette haber okuyup , youtube ve film izliyor....en iyi hangi model alabiliriz..bilgisayar kurtlarinin onerilerini bekliyorum
ist. bu tarz yerler cok oluyodu bursada hic denk gelmedim.boyle biyer varmi acaba ? yada uygun klasik erkek giyim satan yer?
boyle bisey duydum..ve senet borcu herhangi biyere isleniyormu? sinir kapisinda senet borcum nasil tespit edilecek?
eskiden kacak olan pine markasi var..kacagin filtreside kendiside kahverengi kagitla kaplidi..bunlarda aynimi alan varmi
bu sorun genelde saati sürekli takanlarda terden dolayı kararma oluyo.internette arastırdım fakat bir cozum yok gibi.belki burda bir yontem uygulayıp kararmayı gideren olmustur
?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Samsung
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.121
İkinci El Bölümü Mesajları: 72
Konularının görüntülenme sayısı: 16.037 (Bu ay: 369)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.767 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.