Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
193.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • bioshock ' a ben de katılıyorum çok harika olur oyle bir oyuna yama yapılmaması hatadır zaten

Çünkü dosya sistemi çok farklı ve içeriğini değiştirebilen bir programa rastlamadım. Olsaydı eğer çevrilmeye değer bir oyundu.
    Steam/PSN: kozkir
  • Cuma gecesi yamayı çıkartmayı düşünüyorum

Orijinalden alıntı: venomtrk

Cuma gecesi yamayı çıkartmayı düşünüyorum

Çok güzel bekliyoruz Bu Arada Borderlands baktınmı dosyaları düzenleme yapılabilir sanırım. hiç olmazsa altyazıları türkçe yapsan anlayarak daha güzel oyunanır. Bu oyunu ben çok beğendim benim gibi beğenen arkadaşlarda vardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat708 -- 28 Ekim 2009; 17:44:00 >
    PS5
    Xbox Series X
  • Arkadaşlar Venom'da bizler gibi insan, onunda bir hayatı var ve ona robotmuş gibi şu oyuna bak bu oyuna bak demek bana çok saçma geliyor. Tabii kendi düşüncesini bilemem...

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orijinalden alıntı: Gkhan.

SAW The Video Game i turkcelestirmeyi dusunuyormusun sanırım dosya tipleri aynı .int uzantılı

şu yama bitsin olabilir

tam bomba olur biliyormusun o oyun türkçe altyazılı olursa tam bomba olur...
    Corsair 280X Case-Gigabyte X570 I AORUS PRO WIFI - AMD Ryzen 7 3700X - Corsair Vengeance RGB Pro 16gb 3200mhz - MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio - Corsair Force Series™ MP510 480GB M.2 SSD - Corsair HD140 Dual RGB LED 140mm PWM Fan - Corsair Lighting Node Pro RGB - Corsair Hydro Series H115i RGB Platinum - Corsair K95 RGB Platinum Mechanical Keyboard - Corsair Ironclaw RGB Wireless Gaming Mouse - Corsair MM800 RGB Polaris Gaming Mouse Pad - Corsair ST100 RGB Premium Headset Stand - Corsair VOID PRO RGB Wireless SE Premium Gaming Headset - MSI Optix MPG27CQ WQHD 27'' 144Hz 1MS Curved Monitor
  • Valla oyuna başlamıştım Tr yamasından sonra hiç ellemedim öylece kaldı :) senin Tr yamanın tamamlanmasını bekliyorum. Ayrıca Bir çok oyundaki türkçe yamalardan çok daha başarılı vede özenli bir yama olduğundan da tekrar tebrik etmek istiyorum.
    Ama nette gezerken bir çok yerde emek hırsızlarının adına kendi imzalarını atmaları da nedense benim de canımı sıkıyor. Keşke bunlara bir çözüm olabilse caydırıcı bir kaç uygulama gibi. En azından bu +rep manyaklarına bir ders olsa ne kadar güzel olur içimin yağları erir :)
    Tekrar Tekrar kolay gelsin Venom...

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Adamı az rahat bırakın canım zor işler bunlar. Hem vakit hem de enerji gerektiriyor.

sorma

Hızlı şekilde çıkarmaya çalışmak biraz yorucu oluyor bazen gözümü kapadığımda cümleler gözümün önünden geçiyor çok fena

OYUN İÇİ DİYALOGLAR * : %75

Toplam Dosya: 158
    Çevrilen Dosya: 124

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 28 Ekim 2009; 19:20:37 >
    yaa neredeyse herşeyi yaptım ama en son şu dandikadamın ruhunu bi konuşturamadım. nerde bu şey yaa. son bitane kaldı orda. onu da yapıp bsilmek istiyorum ne dediğini bilmek alzım

Orijinalden alıntı: wosswoss

yaw aceleye ne gerek var..rahat rahat çalış sen..sonra cümleler eksik olacak tekrar tekrar uğraşcan..kasma

Şu an sorun yok oynayarak gittiğim için anında değiştirebiliyorum

Ama şunu söyleyebilirim bazen kısa cümleler çıkıyor ve Türkçeye ancak uzun şekilde çevrilebiliyor bu yüzden aynı anlama gelen farklı kelimeler kullanmak zorunda kaldım. Çok başıma gelmese de ara sıra olabiliyor.

Hikaye bitti sayılır ama sanırım 1 gün challenge haritalarına da uğraşacağım baya cümle var onda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 28 Ekim 2009; 20:56:35 >

kardeş sen yamayı bitir bi güzel içine şekil yap. zor kısımlarına imzanı at vs...
    yani okuaynlar bilsinler kimin yaptığını. başka bi yerden aldıysanız yalandır fostur vs vsvs..
    hatta bi blog aç veya siten varsa direk ordan ekleyiver...

ne .... adamlar varya !
    Sen vaktini ayır kıymet bilmeyim benim desinler...
  • hocam cennetlik adamsın kuran çarpsın eline sağlık çok süper bir iş çıkarttın

Hikaye çevirisi bitti!

Meydan okuma modu çevirisi başladı. Bugün bu çeviri bitirilip test sürecine girilecektir...

Düzenleme : Meydan okuma çevirisinde Joker'in konuşmalarına rastladım ama sanırım onu oynarken çıkan konuşmalar PS3 teki dosyalar PC de de aynen var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 29 Ekim 2009; 12:31:32 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.